تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 546 از 1174 اولاول ... 464464965365425435445455465475485495505565966461046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,451 به 5,460 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دل پيرو: همه خوب كار كرديم
    ------------------
    "الساندرو دل پيرو" پس از پيروزي يوونتوس برابر رئال مادريد از بابت اين پيروزي ابراز خوشحالي كرد.

كاپيتان يوونتوس در ديدار سه‌شنبه شب اين تيم برابر رئال مادريد گل نخست يووه را به ثمر رساند و از اركان مهم پيروزي تيم ايتاليايي بود.

دل پيرو پس از اين بازي گفت: خوشحالم كه گل من نقش مهمي در بازي ايفا كرد و توانستيم لحظه‌هاي دشوار بازي را پشت سر بگذاريم.

وي ادامه داد:‌ همه ما خوب كار كرديم و اميدوارم اين نتيجه قدم نخست و بزرگي باشد و پيشرفت دنباله‌داري داشته باشيم.

دل‌پيرو خاطرنشان كرد: زيباتر از هر چيز چگونگي بدست آوردن اين پيروزي پس از 90 دقيقه تلاش و مبارزه بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رانيه ري: رئال مادريد در حد يوونتوس نيست
    ----------------
    سرمربي ايتاليايي تيم فوتبال يوونتوس بازيكنان خود را در پيروزي برابر رئال مادريد مستحق توصيف كرد.

به نقل از رويترز، كلوديو رانيه ري گفت: ضريب مالكيت توپ بيانگر برتري يك تيم نيست. چطور ممكن است تيمي كه بيش از 70 درصد مالكيت توپ را دراختيار داشته، شكست بخورد؟

وي افزود: اين نشان مي دهد يونتوس منطقي تر بازي و رئال مادريد اصولا در حد يووه نيست.

اطمينان دارم در برنابئو نيز برابر اين تيم به پيروزي مي رسيم.

اين ديدار در ورزشگاه دل آلپي تورين و با نتيجه 2 بر يك به سود يوونتوس به پايان رسيد.
    ---------------------------
    یکی این رو جمع کنه تا چیزی بهش نگفتم...
    مردیکه ......!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كاسياس: با يكديگر هماهنگ نبوديم
    -----------------
    دروازبان رئال مادريد عدم هماهنگي را عامل اصلي شكست اين تيم مقابل يوونتوس دانست.

به نقل از رويترز ، ايكر كاسياس گفت: از ديد من رئال مادريد بازي خوبي انجام داد؛ اما با هم هماهنگ نبوديم.

وي افزود: هافبك هاي تدافعي بارها توپ را در اين بازي از دست دادند و همين مسئله باعث شد تا حريف صاحب موقعيت شود.

وي ادامه داد: بازيكنان يوونتوس بسيار با انگيزه بودند و دو اشتباه در خط دفاعي كافي بود تا دو بار گل بخوريم.
    يوونتوس با گل هاي آمائوري و دل پيه رو برابر رئال مادريد به پيروزي رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یوونتوس با شکست رئال مادرید از بحران خارج شد.
    ---------------------------
    مرحله گروهی جام قهرمانان اروپا از گروه H با برتری یوونتوس مقابل پرافتخارترین تیم اروپایی پیگیری شد.

در حساس ترین دیدار شب نخست دور سوم مرحله گروهی، تیم فوتبال یوونتوس در ورزشگاه المپیکو تورین با نتیجه 2-1 رئال مادرید پر آوازه را شکست داد تا بالاتر از پرافتخارترین تیم اروپایی در صدر جدول این گروه قرار بگیرد. یوونتوس بازی را خوب شروع کرد و در دقیقه 5 با شوت تماشایی کاپیتان دل پیرو پیش افتاد، در نیمه دوم نیز آمائوری در همان ابتدا زهر خودش را ریخت و با ضربه سر دروازه کاسیاس را برای دومین بار گشود.

شاگردان برند شوستر برای جبران نتیجه تلاش فراوانی انجام دادند و توسط رودفان نیستلروی در دقیقه 66 یکی از گل های خورده را جبران کردند تا این دیدار با نتیجه 2-1 به سود یوونتوس به پایان پذیرد.
    کارت زرد: آمائوری(یوونتوس)
    ترکیب یوونتوس: منینگر، چیلینی، آمائوری، دل پیرو، ندود، مارچیسیو، گریگرا، سیسوکو، مالینارو، مارچیونی، لگرتالیه
    ترکیب رئال مادرید: کاسیاس، په په، سرجیو راموس، کاناوارو، رائول، گاگو، اشنایدر، هاینزه، ون نیستلروی، هیگواین، ون درفارت

در دیگر دیدار این گروه که زودتر از سایر دیدارها در مسکو برگزار شد، زنیت مقابل باته با نتیجه 1-1 متوقف شد.

جدول رده بندی:
    1.یوونتوس 7 امتیاز
    2.رئال مادرید 6 امتیاز
    3.باته 2 امتیاز
    4.زنیت 1 امتیاز

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راننده هواداران يوونتوس پيش از ديدار با رئال درگذشت
    ------------------------
    راننده اتوبوس حامل هواداران سوئدي يوونتوس پيش از ديدار سه شنبه شب اين تيم با رئال مادريد درگذشت.

اين راننده 81 ساله سه‌شنبه شب در تصادف اتوبوس حامل هواداران سوئدي يوونتوس كه خود راننده آن بود پيش از ديدار اين تيم برابر رئال مادريد در تورين درگذشت.

در مجموع كشته شدن دو نفر در جريان ديدار سه‌شنبه شب دو تيم تاييد شده و گفته مي‌شود حدود 20 نفر نيز مجروح شده‌اند كه وضعيت تعدادي از آنها وخيم است.

در اين بين هويت نخستين فرد كشته شده فاش شده است. اين فرد كه كلوديو كروتاز يكي ازمستمري ‌بگيران دولت بوده كه 81 سال سن داشته است و راننده اتوبوس حامل هواداران سوئدي يوونتوس بوده است. هويت فرد دوم هنوز مشخص نشده است اما گفته مي‌شود اين فرد يكي از مسافران به تورين به همراه بچه‌هاي خود بوده است.

بيش از 22 مسافر در لحظه وقوع حادثه حضور داشته‌اند. اكثر هواداران يوونتوس از سوئد آ‌مده بودند و اين سانحه زماني رخ داد كه اتوبوس آنها وارد ايتاليا شد.

پيش از وقوع اين سانحه كه به برخورد اتوبوس با ديوار يك داروخانه منجر شد مربي يوونتوس از محل وقوع عبور كرد. پيش از ديدار يوونتوس و رئال مادريد هواداران و بازيكنان هر دو تيم يك دقيقه به احترام مرگ دو قرباني سكوت كردند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا کاسیاس اینقدر بد گل می خوره؟
    روی دو گلی که یووه زد فقط ایستاد و نگاه کرد!

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كاناوارو: دوست دارم به ايتاليا برگردم
    اصلا نمیخوایمت. چقدر بی تعصب!!!!

رانيه ري: رئال مادريد در حد يوونتوس نيست
    یه چیزی بهش بگمااااا!!!! از بن شدن ترسیدم فقط.

هيگواين: بايد واقع بين بود
    تو یکی نمیخواد نظر بدی. اه اه اه

در آخر هم بابت اخبار بسیار خوبت ممنون گاگو جان.
    خدا کنه بعضی ها هم مثل تو پر رو نباشن و سعی کنن بازیشونو خوب کنن به جای حرف زیاد زدن.

ممد جان چه والپیپر نازی از ایکر جونم گذاشتی. ایکر چه بد باشه چه خوب دوسش داریم.
    Last edited by h_starboy; 22-10-2008 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خواهش دارم.....انجام وظیفست....
    ------------
    ممد...پسر داری دیوونم میکنی!!!(شوخی)بابا حضور بازیکنی مثه رائول تو تیم ضرر نداره...حالا منم قبول دارم 90 دقیقه نباید بازی کنه اما باید باشه....
    ایکر رو هم همون موقعی که بحث بهترین بازیکن شدن بود،من بهتون گفتم که میترسم ایکر مغرور بشه...حالا دقیقا همونطوری شده...البته گل های دیشب رو اصلا نمیتونست کاری کنه....
    -----------------------------------------------
    دلت میاد؟!فابیو خیلی خوبه....
    منم مثه شما...ترسیدم بن شم وگرنه یه چهارتا چیز بهش میگفتم که......!
    ایول!اینو خوب اومدی....بیشعور خیلی داره توپ خراب میکنه....پر رو شده....
    خواهش دارم....ولی امیدوارم که از گاگو تعریف نشه زیاد تا اونم خدایی ناکرده مغرور نشه.....
    راستی من والپیپری نمیبینم!!!کجاست این والپیپر؟!؟!؟!؟
    ------------------
    اما بازم میگم که به نظر من الان ما کاملا داریم ضربه نبود گوتی رو میخوریم...اصلا تیم بازی ساز نداره....

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام. تا کالدرون هست همینه که هست ! عمرا کالدرون دوره بعد انتخاب بشه !
    شوستر هم که واقعا هیچی ! میگم بجاش علی دایی رو بیاریم مربی, جون خودم قهرمان میشیم !
    هنوزم خریدهای بیخود میکنیم. یه هافبک تکنیکی و بازیساز یووه رو نابود می کرد (زیدان کجایی ؟!!!)
    و البته یه مهاجم تکنیکی که لااقل بتونه از 1 نفر رد بشه ! حالا خودشم نزد بده مهاجم نوک !
    عمرا جزو 8 تیم بشیم! تیم خیلی اشکال داره ! درواقع شوستر اشکال داره ! اشکالش می دونین چیه ؟ اینه که خره !
    کاملا با ممد موافقم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

البته گل های دیشب رو اصلا نمیتونست کاری کنه...
    موافقم
    کاسیاس همیشه شیرجه هایی میره که میدونه میتونه کاری بکنه اون گل هایی که خورد هیچ درواره بانی نمی تونست بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •