آفرین آفرین!
این محافظ فقط یه بدی داره اونم اینه که روی نوشته Playstation 3رو نمی پوشونه و اون قسمت خط میفته
آفرین آفرین!
این محافظ فقط یه بدی داره اونم اینه که روی نوشته Playstation 3رو نمی پوشونه و اون قسمت خط میفته
منم برا آیپادم دادم خود یارو زد یه دونه هم هوا نداره! ولی برا گوشیم رو خودم زدم! تیکه تیکه هوا داره!
---
راستی اکانت PSN من هم اینه:
fptrainer
هرکی خواست Add کنه.
تاپیکشو هرکاری کردم پیدا نکردم!
Last edited by farbod N73 me; 01-01-2011 at 16:06.
دوستان این مبحث کپی خور کردن ps3 چرا تاپیک نداره؟
مبحث به این مهمی.![]()
هـک PS3 به کمک PS Jailbreak
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تاپیک داره ها!![]()
سلام دوستان عزیز
چجوری هارد PS3 را در بیارم و Low Level Format کنم راستی مدل PS3 من SLIM 250 GB است
سلام دوستان من هم امروز یه فرمون G27 خریدم الان بازش کردم از شانس من رو جعبه فرمونش یه چند تا خط داره اما پلمپ بود بنظرتون ببرم گارانتی یا مهم نیست؟
راستی ۳۶۶ تومن خریدم و گارانتی آواژنگ از همون مغازه همکف پاساژ ایران
خوب الان یه مشکله جدی هم خوردم این فرمون توی خیلی از بازیها که کار نمیکنه !!! مثلا همین DIRT2 رو امتحان کردم اول بازی فرمون میچرخه اما فرمون رو تو بازی اصلا نمیشناسه !!!! فقط دسته رو میشناسه تو خیلی از بازیهای دیگم همینه ... چیکار کنم راهنماییم کنین دوستان عزیز....بازی ها و PS3 هم هکک شده هستند...
Last edited by dooste.man83; 03-01-2011 at 02:52.
كسي ميدونه كالكشن پرنس رو كجا ميتونم پيدا كنم؟؟؟فقط يه جا سراغ دارم اما 100 تومن!!!
Last edited by BATMAN-LOVE; 04-01-2011 at 03:46.
دوستان سلام
من حدود 1 هفته میشه که ps3 slim 250GB گرفتم
دیشب داشتم metal gear بازی میکردم یهو یک صدا مثل زدن کلید رو میز از PS3 اومد.5 ثانیه بعد دوباره تکرار شد. مشکلی تو بازی ایجاد نشد و PS3 کار میکنه. البته PS3 رو عمودی گذاشته بودم
امروز صبح افقیش کردم بازم یک بار صدا داد. خیلی نگرانم
کسی به همچین چیزی برخورده تاحالا؟
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
هاردش خیلی راحت در میاد
کافی اون نوار پلاستیکی که پایین سمت راست پایه PS3 هست و روش لوگو blueray - hdmi .... هست رو با یک چیز تیز در بیاری و بعد زیر PS3 بک درب کوچیک هست که لبه داره. اونم باز کنی یک پیچ آبی هست. باز کن اونو و هارد رو بکش بیرون
دوستان بازیهای ps3 مثل قبل گرون هست؟؟؟؟(چون من شنیدم که کپی خورش کردن و ارزون شده بازیهاش)...
در ضمن میخوام یکی بخرم،به نظرتون کدوم مدل رو بخرم...
قیمتش رو هم بگین....در ضمن کمترین قیمتش الان کدوم مدل و چند هست؟؟؟؟؟
اسلیم ذاتا زیاد سرو صدا می کنه ! طبیعیه ! منم اولاش هی نگران بودم ولی یه بار دستگاه هیدجه ساعت روشن بود خیالم راحت شد که مشکلی نداره !دوستان سلام
من حدود 1 هفته میشه که ps3 slim 250GB گرفتم
دیشب داشتم metal gear بازی میکردم یهو یک صدا مثل زدن کلید رو میز از PS3 اومد.5 ثانیه بعد دوباره تکرار شد. مشکلی تو بازی ایجاد نشد و PS3 کار میکنه. البته PS3 رو عمودی گذاشته بودم
امروز صبح افقیش کردم بازم یک بار صدا داد. خیلی نگرانم
کسی به همچین چیزی برخورده تاحالا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)