عزیزم پوشه ی بازی چرا ؟!
شما فایل رو دانلود کردی کپی کن توی این مسیر :
C:\Windows\System 32
مشکلت حل میشه .
والا فکر نکنم 2 نفره داشته باشه .
چون معمولا همه ی بازی های Lan و Online شدن .
شاید هم داشته باشه ولی من اصلا بازی نکردم .
عزیزم پوشه ی بازی چرا ؟!
شما فایل رو دانلود کردی کپی کن توی این مسیر :
C:\Windows\System 32
مشکلت حل میشه .
والا فکر نکنم 2 نفره داشته باشه .
چون معمولا همه ی بازی های Lan و Online شدن .
شاید هم داشته باشه ولی من اصلا بازی نکردم .
اتفاقا این یه مورد از فایلهای خود بازی هست که نتونسته تو مسیر بازی قرار بگیره. (نصب بشه)
ربطی هم به مسیر C:\Windows\System 32 نداره.
درسته هوس جان ممنون
از شما هم ممنونم حال داديفایل زیر را دانلود و استخراج کن و بعد در پوشه بازی کپی کن :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A A M; 27-03-2008 at 13:47.
عزیزم این ارور مربوط به کمبود فایل های dll برنامه DirectX میشه ! که پوشه ای که گفتم مربوط میشه .اتفاقا این یه مورد از فایلهای خود بازی هست که نتونسته تو مسیر بازی قرار بگیره. (نصب بشه)
ربطی هم به مسیر C:\Windows\System 32 نداره.
حالا بعضی بازی ها اگه اون فایل رو بریزی کنار خود بازی مشکلش حل میشه ولی من همیشه توی همون پوشه میریزم و هیچ مشکلی ندارم .
در کل اونجا بریزی بهتره چون اگه یه وقتی اون بازی رو پاک کنی و بازی دیگه ای نیاز داشته باشه دوباره باید از اول دانلود کنی !
هنوز مشكلم حل نشده حالا اين پيغام را ميده بازي هم كرك نداره:
شما اگه برنامه ای مثل Alcohol یا Clone CD که درایو مجازی ایجاد میکنند رو باید پاک کنی .
البته قبلش ببین کرک نداره .
اگه اونطور برنامه ای هم داری پاک کن .
اون برنامه ها را ندارم بازي هم كرك نداره
بهترین راه که پیشنهاد میکنم اینه که اون Image بازی رو تو یه DVD بزن که لازم به ایجاد درایو مجازی نباشه.
اون درایو مجازی رو حذف کن. برنامشو هم پاک کن. بعد از روی همون DVD, بازی رو نصب کن.
در انتها آخرین پچ بازی و کرکش رو هم از این آدرس که میزارم بگیر و نصب کن.
Hitman Blood Money v1.2 Patch
Size: 9.94MB
Hitman Blood Money v1.2 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 2.34MB
[quote=havas_1980;2236295]لطفا مشخصات سیستمتون, ورژن درایور کارت گرافیک و ورژن بازی رو هم عنوان کنید و اگه پیغام خطایی هم ظاهر میشه اونو هم ذکر کنید.
سلام...مشخصات سيستم :
cpu : intel cor 2 duo
vga : 8600 sparkle
ram : 2 gig
mb : gigabyte ga-x38-dq6
version driver vga : 6.14.11.6218
در ضمن هيچ اروري هم نميده...اين اولين باره توي اين همه سال بازي به همچين مشكلي برميخورم....در ضمن سيستم خيلي قويه و بازيهاي الان رو روي بالاترين گرافيك بازي ميكنم...البته ورژن بازي 1.1 هستش..يه پتچ هم بود كه ورژن بازي رو ارتقا ميداد ولي بديش اينه كه بعد ار نصب پچ كرك رو قبول نميكنه...در نتيجه بازي رو بدون پتچ نصب كردم..مرسي.
این ایراد (به احتمال خیلی زیاد) میتونه از به روز نبودن بازی باشه که با نصب پچ بازی این ایراد برطرف میشه.
Titan Quest v1.01 to v1.30r Patch
Size: 9.85MB
Titan Quest v1.01 to v1.30r Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 325KB
پیشنهاد میکنم درایور کارت گرافیک رو هم آپدیت کنید چون قدیمی هست ... در پایان فقط یادم رفت بگم که نوع ویندوز رو عنوان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)