دقیقا همین طور هست وحید جان .
خود ایرانسل با این کیفیت افتضاح که داره تبلیغی برزگ برای همراه اول هست .
الان هنوز که هنوزه سیم کارت دایم ایرانسل من وقتی باهاش شماره گیری می کنی میگه حساب شما مسدود هست و هنوز بعد از گذشت 30 ساعت درست نشده .
دقیقا همین طور هست وحید جان .
خود ایرانسل با این کیفیت افتضاح که داره تبلیغی برزگ برای همراه اول هست .
الان هنوز که هنوزه سیم کارت دایم ایرانسل من وقتی باهاش شماره گیری می کنی میگه حساب شما مسدود هست و هنوز بعد از گذشت 30 ساعت درست نشده .
مسعود جان من مشكلي ندارم !! منم دايمي هست .
آقا به نظر من مثل همون نامه ای که برای اعتراض نوشته بودیم بنویسیم و توش بگیم که چرا این همه تبلیییییییغ؟؟؟؟
بهشون بگیم که الان تو جامعه ذهنیت مردم نسبت به ایرانسل چیه. بگیم که زودتر مشکلاتشون رو رفع کنند.
ودر آخرش هم بنویسیم که اگه تا آخر شهریور درست نشه ایرانسل رو تحریم میکنیم!(چه تهدید باحالی)
زیر نامه هم شماره های گروه اس ام اس رو مینویسیم تا کفشون ببره !![]()
همونطور که وحید گفت mtn تو افریقا داره خدایی میکنه(البته اینجوری نگفت!)نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا گور پدر ایران....
اینقدر مشترک داره که برای تمام عمر رئیس الان و 1 ملیون سال دیگش کفاف میده....
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که تنها کاری که از دست ما برمیاد....هیچی نیست!
باید بسوزیمو بسازیم...
فوقش ورشکست میکنه یا میریم اپراتور سوم میخریم یا اگه گند کار اونم دراومد(که صد در صد درمیاد) دولتی....
امیدوارم دزفولی کوتاه نیاد و ام ام اس رو آخر این ماه وصل کنه که حداقل یه ام ام اس رو تو عمرمون تجربه کنیم و عقداه ای نشیم!
میدونید mms داره از رده خارج میشه؟
apple Iphone که همه نوع کانکشن رو داره و هیچ مانعی برای داشتن mms نداره....mms رو ساپورت نمیکنه!
چرا؟
چون با 3g و 3.5g که سرعت اونقدر زیاد داره و email که مثل mms محدودیت سایز نداره و همه فایلی رو میشه بفرستی دیگه نیازی نیست که mms داشته باشه!
سلام آقا شاهين
من الان 10_20مكابايت دان كردم ولي وقتي با *130*1# جك مي كنم تغيري نكرده. يعني بعدا بايد هزينه را ببردازم![]()
بايد صبر كني بهت زنگ بزنن.
من برات يه فرم پر كردم.
ولي فعلا كه بد جور به مشكل بر خوردن. مثل خر تو گل وا مونده.
فعلا كه خر تو خره.
چيزي قابل پيش بيني نيست.
كاملا موافقم مازيار جاننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي بايد پيش قدم بشه ، يكي كه دست قلمش هم خوب باشه
مثل وحيد جان يا شهاب سامسونگ يا ...![]()
شاهين جان سلام . خسته نباشي
آقا شاهين يه آمار بده ايرانسل داره چي كار مي كنه ؟
ما به جز تبليغ چيزه ديگه اي نمي بينيم .چه خبره ؟ آيا به نظرت اين همه تبليغ لازمه يا فايده اي داره ؟
پوشش تهران ، مترو و شهرهاي مهم كي پس تموم مي شه ؟ ما ديگه داريم كچل مي شيم
به جاي اين همه پول تبليغ خدايي مي تونه ظرف 2 هفته كل ايران رو زير پوشش ببره ، پس داره چيكار
مي كنه ؟ Mms هم نداريم كه يه ذره دلمون خوش باشه .شاهين جان لطفا اينارو به يه مسئول ايرانسل منتقل كن![]()
چیزی شده شاهین جان ؟ اتفاقی افتاده ؟!
با سلام به همتون که می دونم ته دلتون ایرانسل رو دوست دارید و با سیلی صورت خودتون رو سرخ نگه داشتید تا کم نیارید پس مشکلات رو تحمل کنید وهمچنان به حمایت خود از ایرانسل ادامه بدید. راستش من خیلی وقته عضو انجمن هستم و تقریبا هر روز تاپیک ایرانسل رو می خونم اما خیلی کم موضوع مطرح می کنم و بیشتر سعی می کنم بخونم و فکر کنم و وقتی هم موضوعی رو مطرح می کنم اینقدر زیاده که شاید حوصلتون سر بره. ولی کمی وقت بذارید و با حوصله مطالعه کنید. من به جای اینکه عجولانه و بدون فکر 10 تا تاپیک بزنم سعی می کنم یک تاپیکی بزنم که قبلش خوب در موردش فکر کرده باشم و پخته تحویل بدم.
اما غرض از مزاحمت دلداری دادن به شماست که انگاری کم کم دارید دلسرد می شید. معمولا موضوعات من به نوعی طرفداری از ایرانسل بوده. خودم هم نمی دونم چرا ولی اگه ایرانسل بدونه حتما یه حقوقی بهم میده!.
چون بعضی از دوستان مثل آقا شاهین خوششون نمی یاد تعداد خطوط یک تاپیک زیاد بشه و از طرفی منم حرفهای زیادی دارم ترجیح دادم حرفهام رو دسته بندی کنم و جدا جدا بگم شاید اینجوری حوصلتون سر نره و تنوعی بشه ولی بدونین اصلا قصد زیاد شدن تعداد تاپیک هام رو ندارم چون من اصولا تو این خط و خطوط نیستم.
ولی خواهش می کنم وقت بذارین و بخونین.
کسانی که ایرانسل دارند نکات زیر رو مد نظر قرار بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)