درود. سرور دانلود داخلی یا خارجی ؟ تست اسپید سرور خارجی چند میده ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
لیست قیمت سرویس های فیبرنوری آسیاتک در پنل من:
همین یکی دو روز اخیر هر کدوم پنجاه هزار تومان بهشون اضافه شد. طبق چه قانونی؟ نمی دونم.
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
ماشالله قیمتها ولی گوش شیطون کر هنوز از شاتل بهتره که گیگ 2000 تومان میده. البته اسیاتک به افزایش ناگهانی و بی دلیل قیمت معروفه . همیشه همین طوری بوده و مثل شاتل ممکنه در طول سال چندین بار بی دلیل و توضیحی گرون بکنن.
Last edited by luches; 24-06-2024 at 22:02.
سرور داخلی، متاسفانه خارجی رو تست نگرفتم و چون امتحانی چند دقیقه سرویس 1 گیگ رو فعال کرده بودم و همون موقع تغییرش دادم امکان تست مجدد ندارم.
بعد از سرویس 1 گیگ، سرویس 300 مگ رو فعال و تست گرفتم، دانلود داخلی 300 و خارجی 100 بود، آپلود داخلی و خارجی 100 بود و در نهایت برگشتم به همون سرویس قبلیم یعنی 1 ساله 50 مگ که تا 100 بازه.
بنظر میاد مخابرات این سرویس 1 گیگ (100 آپ تو 1000) رو برای رقابت با سایر سرویس دهندگان FTTH گذاشته که تو پلن هاشون 1 گیگ هم دارن.
Last edited by امین1356; 25-06-2024 at 00:00.
من کلا از پیش پرداخت استفاده میکنم ولی فقط سرعت ۵۰ مگ موجوده!
اگه جای خاصی از پنل کاربری هست لطفاً راهنمایی بفرمایید
درود.. تو خبرش زده برای 10% از یوسرها . امکانش هست بر اساس منطقه مخابراتی و موجودی پهنای باند اون سرویس رو به پنل اضافه کنن و کم کم گسترشش بدن. 10% خیلی کمه و عملا به شانس شما برمیگرده.
- - - Updated - - -
Last edited by luches; 25-06-2024 at 17:08.
سر کوچه ما پست فکر کنم واسه فیبر نوری گذاشتن ، باز هزینه نصب و راه اندازی داره ؟
دوستان هزینه های راه اندازی فیبر مخابرات بر چه اساسی هستش؟ من با پیمانکار طی کردم 1.6 میلیون برای فیبر کشی و فیوژن و راه اندازی، الان برای رجیستری مودم هم 350 درخواست داره میکنه به علاوه هزینه مودم و پچکورد و ایاب ذهاب هم باید جدا از 1.6 بدم. دارن سوء استفاده می کنن یا واقعا باید این هزینه ها پرداخت بشه، مثلا هزینه ای بنام رجیسنری مودم داریم؟
این شرکت آسیاتک هم خودش رو مسخره کرده؟
یه روز میاد تا تو خونه کابل میکشه میره دیگه هیچ خبری ازش نیست تا اینکه هی زنگ بزنی یا بری نمایندگی هزار و یک دلیل بیاری که مودم رو بیارید نصب کنید.
مودم رو میارن داخل رو فیوژن و پریز میزنن میگن بیرون رو یکی دیگه باید بیاد فیوژن بزنه وصل کنه باکس Fat که یکی دو روز دیگه میان.
باز خبری ازشون نیست و الان از دوشنبه تا حالا منتظر هستم بیان بیرون رو فیوژن بزنن. جالبه گفتن مودم رو خاموش نکن.
مودمی که به هیچ جایی وصل نیست.
قرار بود سه هفته ای تحویل داده بشه الان شش هفته شده هنوز مونده کارش.
می ترسم بیرون رو فیوژن بزنن این بار برای فعال شدن سرویس باز چند روز تا چند هفته طول بکشه.
مودمی هم که آوردن به هیچ وجه هوآوی نیست و کاملا معلومه که Fake هست و فقط یه برچسب خودشون چاپ کردن روش زدن به عنوان هوآوی. تو کارتنش هم هیچی جز مودم نبود!
جنس مودم هم طوری هست که یه فشارش بدی فکر کنم خُرد بشه. مودمی که با این اوصاف شاید یه میلیون ارزش نداشته باشه ولی به ما به عنوان اصل می فروشن دو میلیون و پانصد هزار تومان. جالبه اجازه نمیدن مودمی که خودت داری رو استفاده کنی.
درود. این داستانی که شما تعریف میکنی انگار 4 تا کلاهبردار اگهی فیبرکشی زدن و دارن مردم رو تور میکنن. مطمئنی اینا واقعا از اسیاتک هستن ؟ اینجوریشو دیگر ندیده بودم.