تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 848 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

من جشنواره داشتم که داره تموم میشه میخوام یک طرح با شبانه بگیرم خطمم راحت 16 مگ میکشه و 16 مگم هست سرعت شبانم چطوری میشه مثلا رو 128 یا 512 چجوریه؟؟
    اصلا زیر یک مگ حساب نکن واسه دانلود شبانه !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان انژی اخر هفته خریدم 3500 الان هیچ جا نیومده !! از کجا چکش کنم ؟؟ دوم اینکه این فقط واسه 5 شنبه و جمعست ؟ خودش یعنی فعاله ؟ یهو از گیگم کم نکنه چون جشنواره 100 گیگ گرفته بودم

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم بسته انرژی آخر هفته رو چهارشنبه خریدم
    ساعت 12 دیشب (صفر پنجشنبه به مدت 2 روز فعال شد)
    از گیگ ترافیکم کم نمیشه داره از ترافیک بسته کم میشه .
    *نکته اینکه مقدار مصرفی توی گزارش مصرف (ترافیک بین الملل کسر شده) اضافه میشه اما از گیگ کم نمیشه .
    برای بررسی این موضوع من از صفحه مصرفم در زمان های مختلف عکس گرفتم :

عکس اول 9:33 دقیقه صبح امروز :

عکس دوم 10:06 دقیقه صبح امروز (که در فاصله بین عکس اول و دوم 140 مگابایت موزیک دانلود کردم و یک بسته 8تا10 بینهایت داشتم هنوز در پنل ثبت نشده) :

عکس سوم بعد از ساعت ده صبح که مصرف معمولی کلاینت ها از شبکه شروع شده و 11:12 دقیقه مصرف امروزم به 744 مگابایت رسیده (بدون بخش رایگان دو تا هفت صبح) همینطور که مشاهده میکنید حتا یک مگابایت از ترافیک باقی مانده سرویس کم نشده
    ترافیک 2 تا 7 صبح - هفت مگابایت استفاده کردم .
    ترافیک 8 تا 10 صبح - حدود 140 مگابایت مصرف کردم که به ترافیک مصرف شده بین الملل اضافه شده اما از ترافیک سرویسم کم نشده (در تصویر دوم هنوز مقدار مصرف ثبت نشده بود)
    در مجموع 600 مگابایت بطور معمولی از شبکه استفاده کردم که 340 مگابایت اون از ساعت 0 تا 8 صبح امروز بوده و 260 مگ اون بعد از ساعت ده صبح که تمام این مقدار از بسته انرژی کم شده و ترافیک باقی مونده من ثابت مونده.

ترافیک مصرفی من از ساعت دوازده شب تغییر نکرده و داره از بسته انرژی پنج شنبه و جمعه مصرف میشه
    ساعت دو شب تا هفت صبح مصرف نداشتم و چیزی هم ثبت نشده
    اختلاف مقدار مصرف بین الملل کسر شده و مقدار مصرف شده بسته انرژی هم به دلیل بسته دوم یک ماهه 8 تا 10 صبح بینهایت هست که در این تایم مصرف شده اما از بسته انرژی آخر هفته کم نشده.

در مورد سوال دومتون :
    بسته انرژی آخر هفته فقط دو روز (48ساعت) فعاله از ساعت 0 روز پنج شنبه تا ساعت 0 روز شنبه - اگه پنج گیگ رو استفاده کنید تموم میشه و به حالت مصرف معمولی خواهید رفت ؛ اگه هم استفاده نکنید بعد این زمان دو روز مابقی ترافیک بسته سوخت میشه .
    اگه بسته انرژی آخر هفته رو در روز پنج شنبه و جمعه خریده باشید ، مثلا ساعت 11 صبح روز جمعه ؛ فقط تا ساعت 11 شب جمعه فعاله و وقتی ساعت دوازده شد و وارد روز شنبه شدیم دیگه ترافیک بسته انرژی مصرف نمیشه و از ترافیک معمولی کسر میشه ، البته در این حالت بسته انرژی که خرید کردین سوخت نمیشه و هفته بعد روز پنجشنبه و روز جمعه تا ساعت 11 صبح که خرید کردین نیز میتونین از مابقی ترافیک باقی مانده بسته انرژی استفاده کنید.

4. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سئوال منم هست
    باتجربه ها لطفا جواب بدن
    اصولا ما اگه سرعت 128 بگیریم تو روز بازم سرعتمون 16 میمونه؟ یا کم تر میشه؟ و اینکه سرعت تو بازه شبانه چه جوریه؟
    البته میدونم که پارس آنلاین گفته الویت با کسی که سرعت بیشتر گرفته اما میخواستم بدونم در عمل چی میشه
    در عمل سرعت بالاتر رو بهتون میده ، اگه ترافیک زیاد باشه ممکنه سرعتتون در شب کاهش پیدا کنه
    من سروبسم 8 مگ هست و سرعت رو به 12 بصورت تلفنی ارتقا دادم ، سرعت دانلود شبانه من در چهار ماه استفاده هیچوقت کمتر از 12 مگ نبوده.
    اما شرکت همیشه این حق رو داره که سرعت سرویس شما رو حتا در زمان روز در وضعیت ترافیک سنگین به مقدار خریداری شده شما کم کنه و مخصوصا موقع زمان شبانه که ممکنه وضعیت ترافیکی خوب نباشه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسی راه حلی نداره؟! قبلا با پارس آنلاین تماس گرفتم جواب بی ربط داد ایمیل هم زدم فعلا جواب ندادن
    __________________________________________________ ____________________________
    قبلا وقتی ترافیکم تموم میشد یا قرار داد به پایان میرسید بصورت اتومات متصل میشدم به صفحه پارس آنلاین و میتونستم براحتی خرید یا تمدید کنم اما خیلی وقته این امکان از بین رفته و تو همچین مواقعی سیستم به پارس آنلاین متصل نمیشه ! برای همین مجبور میشم رمز و پسووردم بدم به شخصه دیگه ای تا برام خرید کنه، کسی میدونه مشکل چیه؟
    اینم بگم فقط زمانی که قرار داد به اتمام رسیده یا ترافیک خالی شده یه همچین ماجرایی پیش میاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وارد پنل خودتون بشید و مدیریت سرویس رو باز کنید ، به بخش اطلاع رسانی وارد بشین و ریدایرکشن اطلاعات مالی رو فعال کنید .

DNS ها روی مودم و کامپیوتر به حالت خودکار تنظیم کنید و یا بطور دستی DNS های پارس آنلاین را در کانکشن خودتون ست کنید :
    213.217.60.172
    213.217.60.170

Last edited by shaahani; 05-10-2017 at 12:13.

7. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

وارد پنل خودتون بشید و مدیریت سرویس رو باز کنید ، به بخش اطلاع رسانی وارد بشین و ریدایرکشن اطلاعات مالی رو فعال کنید .

DNS ها روی مودم و کامپیوتر به حالت خودکار تنظیم کنید و یا بطور دستی DNS های پارس آنلاین را در کانکشن خودتون ست کنید :
    213.217.60.172
    213.217.60.170

مگه DNS اصلی پارس آنلاین 91.99.99.99 یا 98 نیست؟
    شما از این DNS استفاده میکنید؟

9. این کاربر از javidpolitic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مگه DNS اصلی پارس آنلاین 91.99.99.99 یا 98 نیست؟
    شما از این DNS استفاده میکنید؟
    وقتی مودمتون رو حالت اتوماتیک کانکت میشه در بخش Status نگاه کنید DNS ها رو نوشته .
    برای من در مودم همون ها هست که ذکر کردم ، پشتیبانی هم به من همین ها رو گفته ، اگه با پشتیبانی تماس بگیرید آدرس ها رو به شما میگن .
    بعید میدونم پارس آنلاین برای شهر های مختلف DNS سرورهای متفاوت داشته باشه ، راه مطمئن شدن اول اینه که مودمتون رو بعد از اتصال به شبکه چک کنید که DNS هاتون رو نشون میده و یا تماس با بخش پشتیبانی پارس آنلاین جهت پرسیدن DNS ها.

11. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

وقتی مودمتون رو حالت اتوماتیک کانکت میشه در بخش Status نگاه کنید DNS ها رو نوشته .
    برای من در مودم همون ها هست که ذکر کردم ، پشتیبانی هم به من همین ها رو گفته ، اگه با پشتیبانی تماس بگیرید آدرس ها رو به شما میگن .
    بعید میدونم پارس آنلاین برای شهر های مختلف DNS سرورهای متفاوت داشته باشه ، راه مطمئن شدن اول اینه که مودمتون رو بعد از اتصال به شبکه چک کنید که DNS هاتون رو نشون میده و یا تماس با بخش پشتیبانی پارس آنلاین جهت پرسیدن DNS ها.
    اتفاقا من از خودشون پرسیدم و اینو بهم گفتن که اختصاصی پارس آنلاینه! شما اگه تو گوگلم DNS پارس آنلاین سرچ کنید همین میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پارس آنلاین داره حجم رو زیاد محاسبه میکنه.
    حجم ایران خریدم و دارم از شاتل لند دانلود میکنم، بعد از 22 گیگ دانلود زده 26.5 گیگ مصرف کردید.

پشتیبان ها در مورد حل این مشکل پاسخگو هستند یا بعد از تموم شدن سرویسم جمع کنم برم شرکت دیگه؟
    داداش واسه منم همینطور، مصرف روزانه منو هر روز میزنه بالای یک گیگ کمتر ندیدم،، در صورتی که با موبایل دیتا همه دستگاهایی که وصل میشدن رو حساب کردم یک سوم اون مقدار نمیشد، فقط میخوان حجمت سریع تمام شه حجم بگیری. پشتیبانی هم چیز خاصی نمیگه، میگه شاید هکر وصل باشه.

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداش واسه منم همینطور، مصرف روزانه منو هر روز میزنه بالای یک گیگ کمتر ندیدم،، در صورتی که با موبایل دیتا همه دستگاهایی که وصل میشدن رو حساب کردم یک سوم اون مقدار نمیشد، فقط میخوان حجمت سریع تمام شه حجم بگیری. پشتیبانی هم چیز خاصی نمیگه، میگه شاید هکر وصل باشه.
    من با اون برنامه ای که خودشون گفتن هم مصرف حجم رو محاسبه کردم. وای فای رو قطع کردم و لپ تاپ رو با کابل وصل کردم، تو هر 1 گیگ 250 مگ اضافه تر میزاشتن تو کاسه ام. یعنی تو 100 گیگ حجمی که داشتم 25 گیگ (معادل 45 هزار تومن!) میخوردن!
    منم بعد از تموم شدن 100 گیگ گفتن جمع آوری کنند، اول زیربار نرفتند، منم به 195 شکایت کردم تا بالاخره جمع کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •