خوب , الان هم همین نظرو دارید ؟؟!
خوب , الان هم همین نظرو دارید ؟؟!
الان رایتل دارم
ولی فقط در مواقع اضطراری از سیم کارت استفاده می کنم
مثلا وقتی ADSL خونه قطع بشه یا به هر حال دسترسی به اینترنت ADSL نداشته باشم
نه اینکه دلم نمی خواد
کسی بدش نمی یاد از تکنولوژی بهتر استفاده کنه
قیمت بسته ها به صرفه نیست
یا اینکه ارزش خرید نداره
مثلا می تونم خیلی از کارهای سنگین اینترنتی مثل آپدیت نرم افزار ها یا وب گردی رو خونه انجام بدم
اگه رام عوض نکردی، نکسوس حالت "فقط 3G" نداره، اون prefer 3g هست.
شما
*#*#4636#*#*
رو بزن، بعد
Phone information
بعد
Wcdma only
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من چیزی نمیگم ای حرف پیمانکار است ... قرار نیست آنتن نصب کنند گفته بیشتر مناطق تجهیزات نصب بود و برای بروز رسانی نیاز به زمان هست قرار نیست روزی یک دکل ایرانسل نصب بشود ...
نکته دوم این این مدت بیشتر مناطق اصفهان تحت پوشش بوده ... رودکی. باغ دریاچه.پل وجید. سه را سیمین.خاقانی.وحید.فلکه ارتش.دقیقی.سه راه حکیم نظامی.توحید.سه راه نظر پل فلزی. دروازه شیراز. فلکه فلسطین.امام خمینی.فرایبورگ.صفحه و مصلی... این ها تمام مناطقی بود که من 3G داشتم و تست کردم فکر نمیکنم پوشش کمی باشد...
منم موافقم. منطقی هم همینه که ما معمولا در مواقع ناچاری دست بدامن اینترنت همراه میشیم
این چه خریتی هست که اسمش رو گذاشتن تعرفه ی آزاد؟!!!! آزاد از چی؟!!!
اگه سرعتش بالاتر بود، یا خدمات دهیش بهتر بود میگفتیم بالاخره واژه ی آزاد در اینجا یک وجه و مفهومی داره!
ولی وقتی من موقتا به ADSL دسترسی ندارم و فقط میخوام دو تا ص رو باز کنم و بس، چرا باید مجبورم باشم برم بسته بخرم که بعدم از بقیش استفاده نکنم و سودش بره به جیب دزدها؟
شده حکایت انحصار حاکم بر بازار خودرو ...
متاسفانه تا وقتی به اپراتورهای معتبر بین المللی اجازه ی فعالیت در ایران ندن انحصار و دزدی این سه اپراتور ادامه خواهد داشت
ما مردم هم که در همه حال چه جنگ و چه صلح، سنگ زیرین آسیابیم و فقط صدای ساییده شدن و خرد شدن ازمون درمیاد ...
یه انتن بالای هزار جریبه چون رو ارتفاعه تا فاصله زیاد آنتن میده یکی هم سمت رودکی
سمت جنوب غربی همین ۲تا انتنو داره
این همه از سمت سعادت آباد تا کشاورزی انتن میده به خاطر همین ۲تاس
شما زمانی بگو آنتن دهی بالاس که وقتی رو Auto گذاشتی رو ۳جی بمونه
من چند هفته پیش تهران بودم همچین حالتی داشت
واقعا تا چقدر جا داره؟ با این حساب adsl رو بی خیال شم بیام 3 جی نهایتش چند مگه برای کسی تا 6 مگ هم رفته؟
آنتنم پره خودش 500 مگ بهم هدیه داد
![]()
بعد اینکه این کارو کردم آنتن کلا میپره !
فکر کنم اصلا 3g فعال نشده تو منطقه من درسته ؟
اگر رو WCDMA Only گذاشتی و آنتن رفت
یعنی اینکه 3G نداری
یه آنتن هم تو خیابان ابن سینا اصفهان تجهیز کردن.
اینم تست سرعت نزدیک آنتن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)