تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 624 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نميدونم والا ديگه خودم هنگ كردم صبحا و شبا خوبه تصوير خيلي كم فريز ميشه ولي ظهرا بد جور رو اعصابه :دي
    دادا دمت گرم حال دادي اساسي

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من میخوام با یه تیر دو تا نشون بزنم هم دستگاه دیجیتال بگیرم هم از یه پلیر فیلم های با کیفیت(منظروم از پلیر فقط فلشه نه سی دی و دی وی دی)
    پس گفتین فقط flv رو پشتیبانی نمیکنه؟
    در مورد زیرنویس چطور تمامی فرمتهای زیرنویس رو میشناسه؟
    و اینکه میشه یه جوری زیرنویسو با این دستگاه تنظیم کرد؟ منظورم جلو یا عقب بردن زیر نویسه مخصوصا زیرنویس فارسی
    ممنون
    در مورد زیر نویس چون من خودم از اینترنت می گیرم و فقط زیرنویس های srt رو از subscene می گیرم مشکلی ندارم(چند کیلوبایت که بیشتر نیست!). فونت سایز و رنگ زمینه زیرنویس قابل تنظیم هست اما زمان زیرنویس خیر

3. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

نميدونم والا ديگه خودم هنگ كردم صبحا و شبا خوبه تصوير خيلي كم فريز ميشه ولي ظهرا بد جور رو اعصابه :دي
    دادا دمت گرم حال دادي اساسي

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام با توجه به این که فرمودید آنتن ایرانسل در همسایگی شماست، ممکنه سیگنال های ارسالی از آنتن برای گیرنده شما نویز یا پارازیت محسوب شوند. پیشنهاد می کنم که 1- از آنتن بوستر دار یا اتوبوسی برای دریافت سیگنال های تلویزیونی استفاده کنید 2- در صورت اتوبوسی بودن آنتن بوستر را قطع کنید و گزینه قدرت آنتن را از گیرنده دیجیتال (در صورت وجود) روشن کنید 3- آنتن ر ا حتی الامکان در بالاترین نقطه نصب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نبود؟؟؟؟؟؟
    Last edited by dashali_eastwood; 04-06-2013 at 14:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ما که مارشال داریم چند ماهه مشکلی نداشته!
    نظرتون درموردش چیه ارزش خریدن داراه درکل چطوریه ؟من رفتم مارشال بخرم گفتند خوب نیست وهمچنین گفتند بهتره جدا بخرید یعنی یک دی وی دی پلیر ویک گیرنده ی دیجیتال چون هردو باهم شاد مشکل پیدا بکنه درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من میخوام با یه تیر دو تا نشون بزنم هم دستگاه دیجیتال بگیرم هم از یه پلیر فیلم های با کیفیت(منظروم از پلیر فقط فلشه نه سی دی و دی وی دی)
    و اینکه میشه یه جوری زیرنویسو با این دستگاه تنظیم کرد؟ منظورم جلو یا عقب بردن زیر نویسه مخصوصا زیرنویس فارسی
    ممنون
    گیرنده سما یا همان الکومکس سابق کاملا FLV رو ساپورت می کنه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

نظرتون درموردش چیه ارزش خریدن داراه درکل چطوریه ؟من رفتم مارشال بخرم گفتند خوب نیست وهمچنین گفتند بهتره جدا بخرید یعنی یک دی وی دی پلیر ویک گیرنده ی دیجیتال چون هردو باهم شاد مشکل پیدا بکنه درسته ؟
    گیرنده گیش که قویه. ما که تا حالا مشکلی نداشتیم بیشتر هم دیجیتال میبینیم تا دی وی دی پلیر!
    مشکل هم که پیدا بکنه گارانتی که داری

9. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنون
    ایکس ویژنا برعکس FLV را ساپورت می کنه ولی صدای دالبی را نه یعنی MKV را درست پخش می کنه با هر کیفیتی فقط اگر صداش دالبی باشه باید کانورت کنی
    در مورد زیرنویس هیچ دستگاهی فکر نمی کنم باشه که بشه زیرنویس را جلو عقب برد. چون توشون زمان را مشخص کرده که مثلا فلان ثانیه فیلم فلان تکست را بنویس و شما نمی توننی جلو و عقب کنید
    فرکت ها هم معروف ترینشون که srt هست را همه میشناسه و فراوون هم هست

ضمنا آقا قیصر
    خیر عمر دستگاه کوتاه نمیشه اگر هم پلیر باشه هم گیرنده

11. این کاربر از Tech-man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    دنبال گیرنده ای میگردم که قابلیت گیرندگی قوی و سرعت خویب باشه هزینه گیرنده مهم نیست
    من معمولا با گیرنده خیلی زیاد ضبط میکنم و تبدیل به dvd میکنم برای همین قابلیت ها ضبط کردنش مثلا کیفیت ضبط فیلم و برنامه دهی برای ضبط خیلی مهمه
    گیرنده ای میخوام که مثلا اکثر گیرنده به هنگام ضبط دایره قرمزی روی صفحه تلویزیون ظاهر میشه که نشانگر ضبط است چون این اعصاب خردکنه در بعضی گیرنده ها بعد از زدن دکمه ضبط میشه مثلا با زدن EXIT این دایره قرمزی را از صفحه پنهان کرد
    بعضی گیرنده ها بعد از هر 20 - 30 دقیقه یه لگ میزنن یه لحظه صدا و تصویر قفل میکنه که این خیلی بده
    پشتیبانی و ساپورت خوب که خیلی مهمه مثلا اگر کنترل دستگاه خراب شد بتونی یکی دیگه بخری
    Last edited by 2MS; 03-06-2013 at 10:27.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من در مورد گیرنده دیجیتال سما تجربه دارم flv رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه اما اگه کاربردتون فیلم هست mkv با صدای 5 کاناله رو به خوبی ساپورت می کنه فروشگاه های لاوان 110 می فروشند
    البته کمی هیستوگرام رنگ فیلم رو دستکاری می کنه که خیلی قابل توجه نیست
    البته اگر صرفا دنبال پلیر هستید من خرید بک مینی پی سی اندرویدی 200 تومنی رو به شما پیشنهاد می کنم
    گیرنده سما یا همان الکومکس سابق کاملا FLV رو ساپورت می کنه
    من گفتم که درست و حسابی ساپورت نمی کنه یعنی یکی رو می کنه یکی رو نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •