مدل VT50 هست که 2012 ــه و هنوز بطور رسمی وارد ایران نشده.
کنتراستش بالاتره
فیلتر کنتراستش برای اتاقهای روشن قویتره
2500 هرتز هست
طراحی دور پنل نازک تر شده
در سایزهای 55 و 65 اینچ است.
مدل VT50 هست که 2012 ــه و هنوز بطور رسمی وارد ایران نشده.
کنتراستش بالاتره
فیلتر کنتراستش برای اتاقهای روشن قویتره
2500 هرتز هست
طراحی دور پنل نازک تر شده
در سایزهای 55 و 65 اینچ است.
دوستانی که قصد خرید محصولات تصویری پاناسونیک رو دارند لازم که بدوند از فردا پاناسونیک افزایش قیمت داره و دیگه به قیمت قبل محصولی رو پیدا نمی کنید
برای مثال قیمت جدید مدل های زیر
42ST30 ........... 2400
50ST30 ........... 3600
50VT30 ........... 4700
این قیمت ها قیمت فروشگاهی اگر قیمت بقیه محصولات رو خواستید اطلاع بدید
دوستان این مدل های که فرمودید با سری vt چه تفاوتی داره؟
دوستان مدل vt50 در بانه یافت میشه؟ یا کسی میشناسید در تهران بدون گارانتی داشته باشه؟
سری VT پس از سری VX (سری فوق تصور و حرفه ای) بالاترین محصول تولیدی کمپانی پاناسونیک است .
مهم ترین تفاوت ها با سری های پایین تر شامل تأییدیه THX ، کیفیت بالای صدا و تصویر ، زیبایی ساخت و در مدل های امسال امکاناتی از جمله کنترل جادویی و ... می باشد .
تو بانه خیلی کم پاناسونیک پیدا میشه و مهم تر از همه اینکه ----T ندارند . مدل VT50 هنوز وارد ایران نشده . حالا حالا هم بعیده وارد بشه .
تنها جایی که بتونی پیدا کنی بندر عباس و خمیر و گچین هستش که البته با توجه به اینکه فقط 55 و 65 داره قیمت 55 اینچش خیلی بعیده زیر 6 -7 میلیون تومن باشه .
آقا من ميخوام 42st30 از شهراي مرزي طرف خودمون بگيرم 1.800
اين نمونه ها فرقي با نمونه هاي بانيان دارن ؟ كلا بايد ساخت مالزي باشن ديگه ؟ چون طرف ميگه ميارم برات خونه تست ميكنم . خودم نميتونم برم. چه مسائلي رو بايد چك كنم ؟
دوستان من امروز مدل st30 50 اینچ رو از نمایندگی جمهوری 3700 قیمت دارم پنل ژاپن مونتاژ تایلند یکی از فروشگاه های بانه میده 2640 ژاپن مونتاژ سنگاپور اینا چه فرقی دارند به نظرتون بگیرم؟
دوست عزیز توجه داشته باشید تمام پلاسما های مدل 2011 پنل ژاپن و ساخت تایلند می باشد و به هیجوجه ساخت سنگاپور نیست مدل های 2010 ساخت سنگاپور بوده 2011 به بعد ساخته تایلند است.
سلام و ممنون از پاسختون اما اینجا سوال مهمتری پیش میاد و اونم اینکه چرا این موردی که گفتید در مورد سایر برند ها صدق نمیکنه و اصولا چرا مثل اکثر جاهای دنیا با عرضه مدل های جدید مدل های سال قبل از نمایندگی ها جمع اوری نمیشن؟
مرسی
دوست عزیز این موضوع در مورد سایر برندها هم صدق می کنه البته منظور من داخال ایران شاید به دلیل سفارش کالا و شیپمنت کالا زمان کمی فرق بکنه برای مثال الان مدل های 2012 سایر برنده در بازار جهانی موجوده ولی بنظر شما الان سایر برنده ها مدل های جدید رو وارد بازار ایران کردند ؟! البته باید متوجه وضعیت اقتصادی و مشکلات خاص هم باشیم
ولی در مورد این کالا جمع بشه این موضوع به سیاست داخلی نمایندگان فروش منطقه ایران بر میگرده و هیچ یک از کمپانی های مادر به تنهایی همچین تصمیم رو نمی گیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)