دوستان خواهشا بگید برای دانشگاه ازاد چه مدارکی لازمه و ایا واقعا از 26 ثبت نام شروع میشه؟
اخه توی هر سایتی یه مدارکی نوشته و توی دانشگاهی که من قبول شدم هیچی ننوشته !
در ضمن دوستان نگفتید که واقعا مدارک نظام وظیفه الزامیه؟
دوستان خواهشا بگید برای دانشگاه ازاد چه مدارکی لازمه و ایا واقعا از 26 ثبت نام شروع میشه؟
اخه توی هر سایتی یه مدارکی نوشته و توی دانشگاهی که من قبول شدم هیچی ننوشته !
در ضمن دوستان نگفتید که واقعا مدارک نظام وظیفه الزامیه؟
رشته ی برق و قدرت مقطع کاردانی داره ؟؟؟ ( رشته ی ریاضی فیزیک )
چه دولتی چه
آزاد
اره داره![]()
دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!!
معمولا برای مقایسه کردن اصل مدرک رو هم می بینن
بورو مدرسه ای که درس خوندی و ازشون گواهی موقت بگیر . با همون هم میتونی تاییدیه بگیری . حتی با کپی کارنامه هم فکر کنم بدند .دانشگاه جدیدی که قبول شدم از من فیش تاییده تحصیلی میخواد تا جایی میدونم باید مدرک پیش دانشگاهی رو برد به اداره پست تا رسید تایید ه تحصیلی بدن راستش من الان مدرک اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو ندارم چون دست دانشگاهی هست که اونجا کاردانی خوندم و الان هم اون دانشگاه خیلی دور هست من باید چکار کنم ؟ آیا با استفاده از کپی مدرک پیش دانشگاهی میشه تاییده گرفت و یا باید اصل مدرک باشه ؟ کمک کنید لطفا !!!
رشته برق در دانشگاه ازاد هم در مقطع کاردانی و هم کارشناسی هست
ولی کاردانی رو در سراسری بنده نمیدونم....
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
از طریق لینک زیر میتونید ببینید مدارک لازم رو....
وسایتهای دانشگاهی هم باید شروع ثبت نام و مدارک لازم رو بنویسند.شاید با کمی تاخیر این کار رو بکنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدرک نظام وظیفه هم اگر دانش اموز بودید و غیر مشمول خیر لازم نیست ...
واقعا ؟ دختر یا پسر؟ منطقه ی چند؟ سهمیه نداشت که؟
Last edited by deaddeaddead; 14-09-2011 at 16:21.
راستی کسی در مورد کارشناسی فرش دانشگاه باهنر کرمان روزانه نظری نداره ؟ چطوریاست جایه خوبی هست ؟
کسی نظری نداره ؟
Last edited by jimrako; 14-09-2011 at 18:29.
هر دم از این باغ بری می رسد
دوستم با 1106 تجربی هیچ کدوم از پزشکیا رو نیاورد و تقریبا اواخر انتخاب رشتش یعنی پزشکی اردبیل رو قبول شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)