بازی یرو تراک 2 + یک پک به اسم going east که چند شهر و چیزای دیگه به بازی اضافه میکنه و کلی مپ رو بزرگ میکنه
بازی یرو تراک 2 + یک پک به اسم going east که چند شهر و چیزای دیگه به بازی اضافه میکنه و کلی مپ رو بزرگ میکنه
کسی از دوستان برای این مشکل راه حل مناسبی پیدا نکرده؟؟؟؟؟؟
چطوری میشه این پک رو به بازیمون اضافه کنیم؟
مشکل صورتی شدن از کرک هست... شما کرکتون رو عوض کنید شاید درست شد.
من لینک یه سایتی رو واستون داده بودم که خودم هرچی در مورد این آپدیت و کرک این بازی دارم میزارم اونجا... به اونجا هم یه سر بزنید ... کمکتون میکنه...من خودم 1.7.0s دارم و مشکل صورتی شدن کلا حل شده...
اینم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا پویا
شما فایلی رو با عنوان µTorrent گذاشتید میشه در این مورد توضیح کامل تری ارائه بدی؟
من که متوجه نشدم چیکار کنم!!!
اونجا اگه کامنت ها رو میخوندید متوجه میشدید...
من اونجا دو تا از ورژن های بازی که یکی 1.7.0 هست و یکی دیگه 1.7.0S . برای ورژن 1.7.0 لینک کمکی گذاشتم که توسایت خود euro truck simulator 2 بود و برای ورژن 1.7.0s فعلا لینک کمکی یا مستقیم وجود نداره به خاطر همون لینک تورنت گذاشتم (که یه لینک عجیب و غریبه) اسمش magnet link هست .. که شما برای استفاده از اون باید نرم افزار Utorrent داشته باشید .. تا دانلودتون شروع بشه...
دو تا هم کرک برای ورژن 1.7.0 گذاشتم... که به احتمال زیاد صورتی شدن رو حل میکنه...
در ضمن اگه سوالی هم داشتید همونجا بگید تا زودتر جوابتونو بدم ...
سلام کسی از بچه ها که سیو بازی تا مرحله 40 داشته باشه برایم بزار
چون از مود استفاده کردم همه سیو های مراحلم بهم خورده کسی داره من بتوانم استفاده کنم
سلام کسی ادرس سایت modbox داره به من بدهد با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)