چه درایوی عموما اینطوری هست
چه درایوی عموما اینطوری هست
سلام
شما نوشتید video من اگر درست متوجه شده باشم منظورتان درایور کارت گرافیک است. این طور نیست؟
در سایت مادر هر سخت افزاری عموما درایورها بصورت تاریخ Update شدنشان و یا تغیرات خاص لیست شده اند عموما" بهتر است جدیدترین آنها را بر اساس تاریخ دریافت نمایید و هم گاها" چندین utility و یا نرم افزار های جانبی نیز دارند شما به Driver بسنده نمایید.
باید از CD ویندوزی استفاده بکنی که از هاردهای Sata لپ تاپ رو ساپورت بکنه یعنی مخصوص لپ تاپ باشه ویندوز XP سرویس پک 3 ورژن جدیدش رو استفاده بکن فکر کنم جواب بده
به نظر من از خود سایت مربوطه VGA لپ تاپتون درایور همراه با کدک هاشو بگیری بهتره اگه ATI هست برو اینجا
مدل VGA رو بزن جدیدترین درایور رو میاره همشو بگیر و نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لین درایور Nvidia
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
من یه لپ تاب سونی وایو مدل: VGN-CR520E دارم که میخواستم ارتقاء بدم، حالا من میخوام بدونم آیا میشه یا نه؟ اگه میشه ارتقا بدم لطف کنید بفرمایید کدام قطعاتش قابلیت ارتقاء دارند.
ممنون و متشکرم
سلام دوستان من یه لپ تاپ Acer Aspire 5740 دارم و الان یکی دوروزه که وقتی داخل شارژ میذارم تا 90% بیشتر شارژ نمیشه و چراغ سبز روشن نمیشه لطفا راهنماییم کنید که مشکل از کجاست حدودا 5 الی 6 ماهه گرفتم!!!!
معمولاً در لپ تاپ ram و هارد رو همیشه میشه ارتقاء داد قطعات دیگه رو فکر نکنم بتونی ارتقاء بدی در کل اگرم بشه ارزش نداره
Last edited by saam_metal5; 13-03-2011 at 11:45.
سلام دوستان.
من یه لپ تاب وایو دارم.
میخواستم ببینم کار برنامه vaio analysis manager settings چیه؟
الان دو روزه تو تسکبار من افتاده و موقع کار سی پی یو رو به زور میندازه؟
جریانش چیه؟
چطوری میتونم غیر فعالش کنم؟
برای غیر فعال کردنش به این آدرس برو از منوی start گزینه run رو سرچ کن و اجراش کن داخل run گزینه msconfig رو تایپ کن در اینجا یک پنجره باز میشه روی start up کلیک کن در اینجا تمام برنامه هایی که وقتی ویندوز بالا میاد اجرا میشوند رو واستون میاره هر کد.م خواستی بصورت اتوماتیک اجرا نشه رو تیکش رو بردار Apply و بعدOK رو بزن تمام
آدرس کلی Start/Run/msconfig/start up
شاد باشین![]()
سلام دوستان .
متاسفانه من با بلوتوث لپتاپم نمی دونم چه جوری باید کار کنم.اصلا نمی دونم چه جوری روشن می شه
مدل لپتاپم pavilion dv6 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)