تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 639 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

"شناسه واريز کننده" را خالی بزارین
    به محض اینکه فیلد شماره کارت مقصد رو وارد می کنم با کلید Tab یا با اشاره ماوس به فیلدهای CVV2 و فیلد رمز اینترنتی بانک ملت میرم. هر دو فیلد خاکستری و غیر فعال می شند و نمیشه چیزی در آنها وارد کرد!؟! بعد روی فیلد اول که شماره کارت مبدا (یعنی خودم) هست کلیک می کنم و دوباره فیلدهای CCV2 و فیلد رمز اینترنتی فعال و روشن می شوند.
    یک چیز جالب: اگر فیلد مبدا را با شماره کارت بانک ملت (بانک خودش) پر کنم فیلدهایی که گفتم خاموش و غیر فعال می شن. و اگر شماره کارت یک بانک دیگه مثلا پاسارگاد رو بزنم فیلدها فعال هستند و مشکلی نیست!؟!

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

به محض اینکه فیلد شماره کارت مقصد رو وارد می کنم با کلید Tab یا با اشاره ماوس به فیلدهای CVV2 و فیلد رمز اینترنتی بانک ملت میرم. هر دو فیلد خاکستری و غیر فعال می شند و نمیشه چیزی در آنها وارد کرد!؟! بعد روی فیلد اول که شماره کارت مبدا (یعنی خودم) هست کلیک می کنم و دوباره فیلدهای CCV2 و فیلد رمز اینترنتی فعال و روشن می شوند.
    یک چیز جالب: اگر فیلد مبدا را با شماره کارت بانک ملت (بانک خودش) پر کنم فیلدهایی که گفتم خاموش و غیر فعال می شن. و اگر شماره کارت یک بانک دیگه مثلا پاسارگاد رو بزنم فیلدها فعال هستند و مشکلی نیست!؟!
    بله ملت این مشکل رو داره ظاهرا و خود بانک ملت کارتش اتفاقا مشکل اینترت بانک داره من پیش فامیلمون که بودم دیروز دیدم

3. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برات ملت به ملت بايد در قسمت
    حساب به حساب برين

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قبول دارم خیلی مزخرفه سیستم اینترنت بانک ملت
    اما کار میکنه من همین الان تست گرفتم ؛ بعد از اینکه اینترنت بانک گرفتی باید شماره کارت خودت رو توی سیستمش ثبت کنی و بعدش سیستم ارسال یکبار رمز با پیامک رو فعال کنی که یه مبلغ 5 تومنم کم میکنه بخاطرش

بعد از اون قسمت حواله رو روی کارت به کارت تنظیم کن و اجرا رو بزن :

بعد از این وارد صفحه انتقال کارت به کارت میشی اونجا شماره کارتت رو نباید وارد کنی ؛ خودش باید وارد شده باشه فقط منوش رو باز میکنی و شماره کارت رو انتخاب میکنی
    رمز دوم و CVV2 و همینطور شماره کارت مقصد رو وارد میکنی

تائید رو میزنی تا وارد صفحه بعدی بشه :

اینجا یک قسمت یکبار رمز داره که باید قبلا فعال کنی و وقتی دکمه ارسال با SMS رو میزنی یک رمز به گوشیت پیام میشه ؛ ممکنه یکم طول بکشه باید صبر کنی یکی دو دقیقه.

بعد از این که رمز رو وارد کنی دیگه تمومه و انتقال انجام میشه :
    Last edited by shaahani; 29-05-2017 at 14:47.

6. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قبول دارم خیلی مزخرفه سیستم اینترنت بانک ملت
    اما کار میکنه من همین الان تست گرفتم ؛ بعد از اینکه اینترنت بانک گرفتی باید شماره کارت خودت رو توی سیستمش ثبت کنی و بعدش سیستم ارسال یکبار رمز با پیامک رو فعال کنی که یه مبلغ 5 تومنم کم میکنه بخاطرش

بعد از این وارد صفحه انتقال کارت به کارت میشی اونجا شماره کارتت رو نباید وارد کنی ؛ خودش باید وارد شده باشه فقط منوش رو باز میکنی و شماره کارت رو انتخاب میکنی
    رمز دوم و CVV2 و همینطور شماره کارت مقصد رو وارد میکنی

ممنون علی آقا با توضیح خوب و جامع. شماره کارت خودم را از داخل اینترنت بانک باید ثبت کنم؟ کدوم قسمت باید برم؟ مبلغ 5 هزار تومن هم ملت واسه این می گیره!؟ واقعا که. بانکهای دیگه انتقال می ده یه کارمزد 500 تومنی کم می کنه تمام. ملت اونقدر از هک شدن می ترسه که سطح امنیت رو انقدر برده بالا که البته بد نیست ولی واسه اس ام اس رمز یکبار مصرف هم 5 تومن هم کم می کنه!. 5 هزار تومن واسه 6 ماه هست یا یکسال؟

بله رمز کارت خودمون که از قبل تو سیستم شناسایی شده است و نیازی به وارد کردن نیست و خودش نشون می ده.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون علی آقا با توضیح خوب و جامع. شماره کارت خودم را از داخل اینترنت بانک باید ثبت کنم؟ کدوم قسمت باید برم؟ مبلغ 5 هزار تومن هم ملت واسه این می گیره!؟ واقعا که. بانکهای دیگه انتقال می ده یه کارمزد 500 تومنی کم می کنه تمام. ملت اونقدر از هک شدن می ترسه که سطح امنیت رو انقدر برده بالا که البته بد نیست ولی واسه اس ام اس رمز یکبار مصرف هم 5 تومن هم کم می کنه!. 5 هزار تومن واسه 6 ماه هست یا یکسال؟

بله رمز کارت خودمون که از قبل تو سیستم شناسایی شده است و نیازی به وارد کردن نیست و خودش نشون می ده.
    خواهش میکنم .
    شماره کارت خودتون رو در اینترنت بانک باید به یکی از حساب های خودتون متصل کنید , و در آینده اگه چندتا شماره حساب داشته باشین ؛ میتونید کارتتون رو از این بخش به یک حساب دیگه خودتون متصل کنید .
    شما برای تعریف کارتتون و وصل کردنش به شماره حساب در اینترنت بانک باید از این قسمت اقدام کنین :

این مبلغ 5 هزارتومن برای یکبار رمز هست و سالانه باید تمدیدش کنید ؛ برای ورود کلی به اینترنت بانک هم میتونید گزینه یکبار رمز رو فعال کنید که اگه رمز رو هم درست وارد کنید باز باید این کد امنیتی رو که پیام میشه بهتون وارد کنید .
    برای وارد شدن به اینترنت بانک الزامی نیست اما برای عملیات مالی مثل کارت به کارت باید حتما فعال باشه ؛ حالا بجای یکبار رمز قفل سخت افزاری هم داره که براش باید برین شعبه تا دستگاه کامپیوترتون رو مجهز به رمز سخت افزاری کنه و داستان زیاد داره !
    من دیگه اینکار رو نکردم از همون یکبار رمز استفاده میکنم بجاش .
    رمزی که به گوشی شما میاد فقط همون لحظه میتونین ازش استفاده کنین و یک بار مصرفه اما برای یک پیام 5 تومن کم نمیکنه برای اینکه کل سال دائم بهتون پیام رمز جدید بفرسته 5 تومن میگیره...
    از اینجا میتونین شماره تلفن یکبار رمز رو تنظیم کنید و درضمن باید رمز کلی هم برای سیستم یکبار رمز وارد کنید که اگه بخواین تغییراتی بعدا توش انجام بدین مثل تغییر شماره تلفن اون رمز کلی و دائمی رو از شما میخواد .

پس قبل انجام عملیات مالی و یا کارت به کارت ؛ شما باید ملت کارت خودتون رو به حساب اینترنتی متصل کنید و بخش یکبار رمز رو هم فعال کنید. درغیراینصورت قادر به انجام عملیات بانکی نخواهید بود.

قواعد کار با اینترنت بانک به مقدار زیادی سخت گیرانه هست برای بانک ملت ؛ اما اپلیکیشن موبایلشون اینجوری نیست و عملیات کارت به کارت در اون بدون یکبار رمز انجام میشه و در کل کارکردن با نرم افزار بانک ملت که شعبه روی موبایل شما نصب میکنه به نسبت خیلی راحت تره.

9. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه!!! ... رمز و اطلاعات کارتتون رو جهت اطمینان باید دوباره وارد کنید ،
    در زمان کارت به کارت ؛ شماره کارت را نباید تایپ کنید ؛
    اگر مراحل ثبت کارت را قبلا بدرستی انجام داده باشید از منو باز شونده ؛ شماره کارت شما قابل انتخاب شدن هست و نباید تایپ بشه .

11. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من کارت بانک پارسیانم گم شده بود رفتم جدیدش رو گرفتم. شماره کارت همون بود فقط cvv2 فک کنم فرق داشت. من یادم رفت نگاهی به رمز دومم بکنم. اومدم خونه یه روز خواستم ussd رو چک کنم دیدم نوشته کاربر یافت نشد! فک کردم چون رمز دوم تعریف نکردم شاید به خاطر اونه. بعدش یه شارژ ایرانسل خریدم رمز دوم رو دادم قبول کرد!!
    مشکل چیه این ussd برا من نمیاد!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حذفی ..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    ضمن عرض تشکر پیشاپیش از دوستان،
    یه سوال داشتم.

اگر از بانک قررض الحسنه مهر ایران، وام 4 درصد بگیری، و در بانکی به عنوان سپرده بگذاری که 20 درصد سود بدهد، آیا ارزش درسر بردن ضامن و ... دارد؟ به ازاء هر یک میلیون در سال، چقدر سود بهم تعلق می گیرد؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •