تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 1185 اولاول ... 454454955355415425435445455465475485495555956451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

moli_ahmad

بچه ها شما این دوتا رو تست کردین؟ به نظرتون ارزش خرید داره من یکیش رو تست کردم خیلی خوب بود

آره واقعا عالی هستند. مخصوصا اولی که یک تلخی خیلی شیکی داره. من اینو پارسال قیمت داشتم 160. الان چند شده؟ همون شهر شب اینو داره؟
    اره اینا رو داشت شهر شب

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

علی جان پیشنهاد میکنم حتما به مرکز خرید برج کیانپارس بری و اونجا هم تست کنی
    حتی میتونی جدید ترین کار تری موگلر و لیبر رو اونجا هم تست کنی

این همونی هست که من گفتم 125 بود بوش شیرینه البته نه به اندازه اون ستاره ابیش موندگاری خفن عجیب و غریب پخش بوش هم عالی امااز هر 10 نفر یکی خوشش میاد

2. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط jsaleh11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    moli_ahmad

بچه ها شما این دوتا رو تست کردین؟ به نظرتون ارزش خرید داره من یکیش رو تست کردم خیلی خوب بود

آره واقعا عالی هستند. مخصوصا اولی که یک تلخی خیلی شیکی داره. من اینو پارسال قیمت داشتم 160. الان چند شده؟ همون شهر شب اینو داره؟

اره اینا رو داشت شهر شب

قیمت چند می گفت؟

4. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط jsaleh11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    moli_ahmad

اره اینا رو داشت شهر شب

قیمت چند می گفت؟
    اهواز که 260 شده بود.تسترش هم میگفت 170 میده

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اره اینا رو داشت شهر شب

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

این همونی هست که من گفتم 125 بود بوش شیرینه البته نه به اندازه اون ستاره ابیش موندگاری خفن عجیب و غریب پخش بوش هم عالی امااز هر 10 نفر یکی خوشش میاد
    دقیقا همینطوره
    موندگاری و پخش بوش بسیار منحصر به فرد هست
    بویی دارویی داره و همه پسند نیست ولی بعضیا بش عشق میورزن. نمونه اش خود من

7. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دنبال یه ادکلن خوب می گردم! از بوی Baldessarini by Hugo Boss خیلی خوشم میاد! توی این مایه ها می خوام

9. 3 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان دنبال یه ادکلن خوب می گردم! از بوی Baldessarini by Hugo Boss خیلی خوشم میاد! توی این مایه ها می خوام

من توصیه میکنم همین رو بگیرید چون بویی بسیار شیکی داره ولی اگر تنوع میخوایید محصوا ambre از همین کمپانی رایحه ایی در همین راستا داره که من توصیه میکنم.

11. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توصیه میکنم همین رو بگیرید چون بویی بسیار شیکی داره ولی اگر تنوع میخوایید محصوا ambre از همین کمپانی رایحه ایی در همین راستا داره که من توصیه میکنم.
    این ادکلن که حرف نداره! ولی گیر نمیاد. رفتم خیابون وزرا نداشتن. به جاش یه ادکلن دیگه گرفتم. بوش خوبه! ولی موندگاریش رو نمی دونم! ادکلن Hugo Boss Just Different:

125000 تومن 150 میل
    Last edited by MojiOS; 22-03-2012 at 21:19.

13. 3 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این ادکلن که حرف نداره! ولی گیر نمیاد. رفتم خیابون وزرا نداشتن. به جاش یه ادکلن دیگه گرفتم. بوش خوبه! ولی موندگاریش رو نمی دونم! ادکلن Hugo Boss Just Different:

125000 تومن 150 میل

این هوگو هم خیلی بویه باحالی داره.کلا با اون قبلی فرق کرده.پخش بو و موندگاری رو تست نکردم ولی اون قبلی رو

کاغذ خوب میموند ولی رو لباس و بدن زود میپرید.ولی بویه جفتشون رو خیلی دوست دارم.

مبارکتون باشه.

15. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

سلام
    من دیشب چندتا عطر تست کردم. یکی گودولفین از مارلی که فوق العاده شبیه به تام فورد توسکان لدر بود. اگه قبل از خرید تام فورد بود اینو می گرفتم، 100 میل 265 تومن. لیپیزان از مارلی هم بود که اونم بوی تلخی داشت. شایگا از مارلی هم بود که بوی پودری خوبی داشت، هردو 100 میل 228. ون کلیف اند آرپل پور هوم رو هم تست کردم که خوشم نیومد ولی پخش بو و ماندگاری عجیبی داشت (دیگه قیمتشو نپرسیدم).

17. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من دیشب چندتا عطر تست کردم. یکی گودولفین از مارلی که فوق العاده شبیه به تام فورد توسکان لدر بود. اگه قبل از خرید تام فورد بود اینو می گرفتم، 100 میل 265 تومن. لیپیزان از مارلی هم بود که اونم بوی تلخی داشت. شایگا از مارلی هم بود که بوی پودری خوبی داشت، هردو 100 میل 228. ون کلیف اند آرپل پور هوم رو هم تست کردم که خوشم نیومد ولی پخش بو و ماندگاری عجیبی داشت (دیگه قیمتشو نپرسیدم).
    سلام جناب صالح. این ادکلن هایی رو که فرمودین رو تو تبریز تست کردین؟ اگه میشه آدرس بدین لطفا ما هم بی نصیب نمونیم. یه سوال دیگه هم داشتم از جنابعالی که آدرس اون جایی که ادکلن تام فورد توسکان لدر و کرید رو گرفتین هم بفرمائید. با تشکر و تبریک سال نو.

19. 3 کاربر از saeed_goodboy63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •