تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 4105 اولاول ... 4544549553554154254354454554654754854955559564510451545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظرم یکی از بهترین دوران همین دوران خدمته.درسته بعضیها بهشون سخت میگذره و این مونده به جاشون.ولی واقعا صبر و استقامت آدمو زیاد میکنه. بعضیها فقط سختیها و به قول خودشون خرحمالیهاشو میبینن. اگه با روحیه شاد بری و با خوشی بری که با خوشی هم تمومش میکنی.اما اگه از همون اول چیزشو نداری بهتره بری قاطی زنها.

به هر حال یادتون نره که:

خدمت فقط صد سال اولش سخته بقیش چیزی نیست.

2. 2 کاربر از parvizb7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    بالاخره تموم شد...
    الان 9 ساعته که از پایان خدمت من میگذره...
    باورم نمیشه!!!

4. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    بالاخره تموم شد...
    الان 9 ساعته که از پایان خدمت من میگذره...
    باورم نمیشه!!!
    مبارک باشه ، چه نیرویی بودی ؟
    الان کارتها هوشمند شده ؟ یا مثل دوره قبله و فرقی نکرده ؟

آدرس بده بیایم شیرینی بخوریم

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

كسي كه امريه بشه كسرياش سوخت ميشه؟
    براي امريه كي بايد اقدام كرد؟
    ممنون
    نه ربطی نداره
    کسری تو سیستم ناجا ثبت میشه
    اما خیلی جاها کسی که کسری داشته باشه رو قبول نمی کنن
    مثلا خود من امسال رفتم اداره تعاون دیدم نوشته سرباز میخواد اما بدون کسری

7. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه خبر بد برای کسانی که ماه آینده به بعد اعزام میشن
    مدت زمان خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد
    خراسان - مورخ دوشنبه 1390/08/09 شماره انتشار 17971

عليرضا کافي- با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور وکمبود سرباز درنيروهاي مسلح مدت خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد.سردارسيد حميد صدرالسادات رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي با اعلام اين خبربه خراسان گفت:با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور طي سال هاي اخيروپيش بيني کاهش سرباز درنيروهاي مسلح، براي تامين سرباز نيروهاي مسلح ناچار به افزايش مدت زمان سربازي و حذف برخي معافيت هاي سربازي هستيم که درآينده توسط ستاد کل نيروهاي مسلح جزئيات آن اعلام خواهد شد.وي همچنين از افزايش مدت خدمت سربازي براي سربازاني خبرداد که از ابتداي آذرماه دفترچه اعزام به خدمت دريافت مي کنند.صدرالسادات تصريح کرد: مطابق قانون مدت زمان خدمت سربازي درايران 24ماه است که باتوجه به شرايط نيروهاي مسلح ودستور فرماندهي معظم کل قوا به 18ماه تقليل يافته است.وي يادآور شد: اعتبار دستور العمل 18ماه خدمت تا پايان آبان ماه است و سربازاني که از ابتداي آذرماه به سربازي اعزام شوندبراساس تصميم ستاد کل نيروهاي مسلح 21يا 24ماه درنيروهاي مسلح خدمت خواهند کرد

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

اینقدر معافی ها مضخرف و کسری خدمت های ناعادلانه دادن و بچه های خودشون و کلا خودی ها رو معاف کردن ، حالا که کفگیر سربازی خورده ته دیگه ، میخوان فشار کمبود سرباز رو روی بقیه جوون های بی پارتی و بی امتیاز بیارن. خدا جوابشون رو بده.

من 4 ماه پیش اعزام شدم . می خواستم بدونم مثلا اگر امسال برم دانشگاه ودوباره برگردم باید با ارشد 16 ماه خدمت کنم یا طبق قانون جدید منم حساب میشم ؟

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

دوستان من 18 اذر اعزام هستم و از سپاه پذیرش گرفتم ایا برای من 18 ماه خدمت است یا 24 ماه؟(دفترچه توی مهرماه پست کردم)کسری ها با کدام قانون محاسبه میشود (قانون موقع پست دفترچه؟چطوری باید کسری ها را تبت کرد ایا قبل از خدمت باید کاری کرد یا در حین خدمت؟
    ممنون
    Last edited by ali1834; 01-11-2011 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببینید این قانون جدید رو هنوز خیلی واضح بیان نکردند. اصل قانون 18 ماه خدمتی که رهبر ابلاغ کرده بود از چند سال پیش تا پارسال دی ماه بود که تمدید کردند تا آخر آبان امسال که بزودی ستادکل میاد و کامل توضیح میده . اون چیزی که واضحه اینه که الان غایبین سربازی خیلی زیاد هستند و این رو خودشون چند بار گفتند و اظهار نگرانی کردند و گفتن حدو 30 درصد مشمولان غیبت می کنند. و اگر مشوقی برای این مشمولان نباشه دیگه هیچ وقت سربازی نمیان .خوب اینا چند میلیون نفر آدم هستند . حالا اگه بیان دوران خدمت رو افزایش بدن دیگه واقعا میشه گفت کار ناعاقلانه ای هست. چون خیلی ها رو از رفتن به سربازی منصرف میکنه. از یه طرف کم شدن مشمولان جدید و از طرفی غیبتهای بیشتر قطعا به نیروهای مسلح ضربه میزنه.از اونجایی که توی نیروهای مسلح 100 درصد کارها رو نیروهای وظیفه انجام میدن و نیروی های کادر دست روی .... نشستن و دستور میدن ، مطمئنا به مشکلات زیادی برمیخوردن.
    من فکر میکنم و این حس رو دارم و از چند تا خبری که در طول این یکسال شنیدم این استنباط رو می کنم که دوران خدمت رو کم می کنند تا سرباز بیشتری بگیرن. این خبر رو هم فکر می کنم یه جور جنگ روانی باشه. نظر شخصی من اینه. البته امیدوارم.من با 11 ماه خدمت به شدت به کم شدن خدمت امیدوار و محتاجم.

11. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینید این قانون جدید رو هنوز خیلی واضح بیان نکردند. اصل قانون 18 ماه خدمتی که رهبر ابلاغ کرده بود از چند سال پیش تا پارسال دی ماه بود که تمدید کردند تا آخر آبان امسال که بزودی ستادکل میاد و کامل توضیح میده . اون چیزی که واضحه اینه که الان غایبین سربازی خیلی زیاد هستند و این رو خودشون چند بار گفتند و اظهار نگرانی کردند و گفتن حدو 30 درصد مشمولان غیبت می کنند. و اگر مشوقی برای این مشمولان نباشه دیگه هیچ وقت سربازی نمیان .خوب اینا چند میلیون نفر آدم هستند . حالا اگه بیان دوران خدمت رو افزایش بدن دیگه واقعا میشه گفت کار ناعاقلانه ای هست. چون خیلی ها رو از رفتن به سربازی منصرف میکنه. از یه طرف کم شدن مشمولان جدید و از طرفی غیبتهای بیشتر قطعا به نیروهای مسلح ضربه میزنه.از اونجایی که توی نیروهای مسلح 100 درصد کارها رو نیروهای وظیفه انجام میدن و نیروی های کادر دست روی .... نشستن و دستور میدن ، مطمئنا به مشکلات زیادی برمیخوردن.
    من فکر میکنم و این حس رو دارم و از چند تا خبری که در طول این یکسال شنیدم این استنباط رو می کنم که دوران خدمت رو کم می کنند تا سرباز بیشتری بگیرن. این خبر رو هم فکر می کنم یه جور جنگ روانی باشه. نظر شخصی من اینه. البته امیدوارم.من با 11 ماه خدمت به شدت به کم شدن خدمت امیدوار و محتاجم.
    ببینم یعنی به نظر تو اگه خدمت رو کم بکنن که مثلا یه مشوق بشه برای غایبین
    برای من که الان سربازم هم خدمت کم میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بله رسم این چند ساله این بوده که اگر خدمت کم بشه ، شامل اونهایی که دارند خدمت میکنند میشه ولی اگه خدمت زیاد بشه شامل سربازهای قبلی نمیشه.به عبارت دیگه در امتیازات همیشه سربازانی که خودشون رو زودتر معرفی کردن در اولویت هستن و ارجح تر هستن.مثلا سال 86 که خدمت از 21 ماه به 18 ماه کاهش پیدا کرد شامل سربازها شد و خیلی ها ترخیص شدند. و یا همین الان که زمزمه افزایش خدمت هست ، شامل سربازهای قدیمی نمیشه. یا بخشش سنوات به سربازهای قبل می خوره و نه بعد .بالاخره هر جور بخوای حساب کنی ، عادلانه و عاقلانه اش هم همین درسته که برای منی که الان دارم خدمت میکنم و خودم رو معرفی کردم باید یه سری امتیازهای حداقلی باشه دیگه.

14. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

مبارک باشه ، چه نیرویی بودی ؟
    الان کارتها هوشمند شده ؟ یا مثل دوره قبله و فرقی نکرده ؟

آدرس بده بیایم شیرینی بخوریم
    ممنون
    نداجا بودم
    کارتم هنوز نیومده
    تا دیروز که من ترخیص شدم کارتها مثل قبل بود و تغییری نکرده...
    بفرمایید,اینم شیرینی:

16. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •