تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 1783 اولاول ... 4544549553554154254354454554654754854955559564510451545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

عزیزان خیلی باحال هستید الان مشکل شما فقط اینترنته که سرش اینقدر دعوا میکنین اینترنت الان سرعتش اینه شما ها سرش دعوا دارین وای به حال اینکه سرعتش بالا تر هم بره دیگه فکر کنم هممون خودمونو گم کنیم ندونیم چیکار داریم میکنیم یه نگاه به نوع مصرفمون بکنیم سرعت بالاتر به چه کارهایی میاد مثلا اینقدر بالا بره که بشه یه فایل 1 گیگی را توی 10 دقیقه دانلود کرد خوب بعدش چی این فایل 1 گیگی میتونه فیلم باشه میتونه یه مجموعه موسیقی باشه یا نرم افزار کاربردی یا خیلی چیزای دیگه... بهتره نوع مصرفمونو تغییر بدیم اینترنت یه منبع بزرگ از اطلاعات هست که هم میتوان بهترین استفاده را از برد هم بد ترین استفاده را پس بهتره یکم فکر کنیم.

2. 2 کاربر از shaian2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متاسفانه یکی از مشکلاتی که باعث شده مشکلات رفع نشه سوء استفاده برخی از بعضی موضوعات هست.
    من صفحه قبل خودم با توجه به سرویسی که از این شرکت دارم و افت سرعت گله کردم و همچنان هم عقیده دارم قضیه نباید مثل پفک نمکی! باشه که در ابتدا بسیار خوش طعم و به اصطلاحی پر پنیر! هستند و بعد از مدتی که مشتری خودشون را گیر اوردند به بدترین شکل ممکن عرضه میشن!! بنابراین صبا هم اگر علاقه ای داره به محدود کردن سرعت این را از ابتدا اعلام کنه و بسنده نکنه چون من 128 میدم پس حق اعتراض ندارید، خیر، شما شاید تخلف کرده باشید و سرعت بالاتری را از قرار داد ارائه داده باشید ولی کاربرانتون به خاطر این شهرت! بیشترشون از شما سرویس گرفتند و حالا هم مسئولید و این یک.

موضوع خط اول هم در رابطه با دوستانی که طبق مد روز! هر چیزی را سیاسی میکنند و این بهانه را بدست مسئولان هر کار و شرکتی میدند که پشت سیاست پنهان بشند و به راحتی همه کاستی هاشون را در پس پرده سیاست پنهان کنند و به راحتی شونه خالی کنند از بار تعهداتشون. بحث سیاسی را در رابطه با تخلفات دولتی و کاستی های مدیریتی میشه در تاپیک های کلانتر دنبال کرد، مشکل فعلا یک شرکت خصوصی است که طبق تعهدات شفاهی!! و اخلاق نباید هر وقت که مشتریهاش را جذب کرد و با علم به اینکه پورت خالی در برخی مناطق نیست و کاربران در زمینه کنسل کردن قراردادهاشون محتاط هستند هی با کیفیت و تعهدات شفاهیش!! بازی کنه و مدت دار چیزی را حذف یا اضافه کنه، شیوه ای که باعث میشه کاربران نتونند تصمیم بگیرند برند واقعا یا خیر؟!

4. این کاربر از arisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تف به ذاتشون اینا هم که دارند مثل بقیه میکنند!!؟؟ امشبم با 20 تا داره دان می کنه اه اه اه ری............ بهشون .

من سرویس 128 دارم . اگر مثلا سرویس 1 مگ بردارم بازم شبانه همین 30 کیلو هستش یا بیشتر میشه ؟؟؟
    دوستانی که سرویسهای پرسرعت دارند مممنون میشم جواب سوال بالا رو بدند

داره خودمونی میشه golshan89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این کاملا موافقم!بحث سر اینکه چرا باید سرویسها اینطوری باشه! خوب اگه ما درایم پول میدیم باید یه سری از موارد روشن باشه مثلا چرا سرعت شبا پایین میاد و چرا روزا بالا میره یا اینکه چه دلیل داره که بعضی از شرکتها برای مصرف بالا سرعت رو پایین میارن بعضی نه و یا اینکه این کاهش سرعت تو شبا برای مصرف زیاد تا کی ادامه داره!!!
    من خودم که تا الان مصرف زیادی نداشتم خدا رو شکر ولی خیلی دوست دارم که یکی خیلی منطقی جواب سوالات منو بده

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تف به ذاتشون اینا هم که دارند مثل بقیه میکنند!!؟؟ امشبم با 20 تا داره دان می کنه اه اه اه ری............ بهشون .

من سرویس 128 دارم . اگر مثلا سرویس 1 مگ بردارم بازم شبانه همین 30 کیلو هستش یا بیشتر میشه ؟؟؟
    دوستانی که سرویسهای پرسرعت دارند مممنون میشم جواب سوال بالا رو بدند
    این موردی که شما میگی مربوط به سیاست شرکت ها میشه که معلوم نیست چرا سرویس های با ظرفیت بالا با سرویس های با ظزفیت پایین تقریبا سرعت دانلودشون یکیه من اکثرا روزا استفاده دارم سرویس من 128 که اونم سرعتش بدک نیست

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیشب که دیگه واقعا افتضاح بود صبح تماس کرفتم پشتیبانی دیگه هرچی به از دهنم در امدو (البته به صورت معدبانه) گفتم
    تا دیروز که زنگ میزدم میگفتن تا شبنله درست میشه امروز گفتم تا آخر سال درست میشه
    دوستان تماس بگیرید 83852 با پشتیبانی صحبت کنید صداتون ضبط میشه مدیران شرکت امیدوارم گوش کنن ....

9. 4 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تست سرعت امروز گرفتم..

داره خودمونی میشه ADM!N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان یه تستی با دبی قرار بدید

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یه تستی با دبی قرار بدید
    تست دبی

13. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

لعنت بر این اینترنت مزخرف صبانت

یکهفته هست میخوام یک فابل آموزشی انگلیسی بگیرم و فقط باید با شبانه بگیرم چون حجم ندارم که اونم به پول برقش نمی ارزه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •