سلام
در مورد فایل rec_letters_job.exe که موضوع گفتگوی ما بود:
ظاهرا آویرا و سیمانتک رفتن ویک اِند و جوابشون به تاخیر افتاد.....
ولی من موضوع را با کمودو در میان گذاشتم و مسئله را شرح دادم..... گفتم که فایل را کمودو با اسکن آنلاین سیف میدونه و .... اصلا موضوع چیه و ضمن اینکه کمودو در اسکن آنلاین از CIMA استفاده میکنه و ضمنا تا چه حد قابلیت اسکن آنلاین و کشف سیف بودن فایل در کمودو قابل اطمینان است....
در مورد فایل ظاهرا سالمه و خطری نداره و یک فالس از طرف اون چند آنتی است که تشخیص دادند......مثل دکتر وب و ...
اما در مورد این پیغام==> "Scanned Online and Found Safe"
توضیح دادند که این به این معنی است که فایل در لیست سفید در کلود قرار داره.
البته من پیش بینی این مطلب را میکردم که کمودو برای تشخیص فایلهای سالم در "ابر" سرورهای دیگری هم داره که اطلاعات فایلهای سالم را نگهداری میکنه و CIS در لوکاپ برای پی بردن به سالم بودن یک فایل از اون سرورها استفاده میکنه، ضمنا کمودو دیتابیس هم در "ابر" داره که البته این موضوع را میدانستیم.
بنابراین اگر فایلی به کمودو برای آنالیز ارسال بشه و اگر فایل مخرب باشه به لیست سیاه دیتابیس اضافه میشه و همچنین در لیست سیاه در کلود و اگر هم فایل سالم باشه کمودو فایل را به لیست سفید در کلود ( whitelist in the cloud) اضافه میکنه.
در مورد اینکه تا چه میزان این قابلیت=> "Scanned Online and Found Safe" میتونه قابل اطمینان باشه؛ گفتند که اگر احساس کردید فایلی مشکوکه میتونید به ما گزارش بدید....
البته چون در این بررسی هش فایل چک میشه، من باید عرض کنم که تاکنون با هیچ موردی برخورد نکردم که از طریق کلود سالم شناخته باشه ولی فایل مخرب بوده باشه..... و بنابراین من به این قابلیت اطمینان میکنم.
موفق باشید![]()