تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 674 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    کسی میدونه توی بازی چطور میتونیم خودمونو به زمین بزنیم؟
    بايد بري تو link feints و اين رو تنظيم كني.
    Last edited by hajoo; 02-02-2011 at 14:41.

داره خودمونی میشه pooryak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام چرا وقتی توپ دست مهاجمم هستش هافبکام مثل ماست میمونن جلو حرکتت نمیکنن ..کجا باید به بازیکنا گفت موقع حمله کدوم سمت حمله کنن؟تو سیستم تک مهاجم انگار فقط همون ی نفر مهاجمه بقیه از یجایی جلوتر نمیان

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام...
    من دیروز Cd key ارجیناله بازی رو خریدم و وقتی بازیمو پاک کردم دوباره ریختم دیدم ورژیون اتوکرک شده بوده(یعنی وسطش CD key نمیخواد که بتونم بازیمو ارجینال کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم.) ساعت هفت شب که این قضیه رو فهمیدم سریع پریدم از پونک رفتم صادقیه دنبال بازی 6 تا مغازه بازی فروشی باز پیدا کردم که هیچکدوم از اونا ورژیون اتوکرک نشده نداشت کسی از بین شما ورژیونی از این بازی داره که Cd key بخواد غرب تهران(و حتی مرکزم باشه میام و حتی شمال تهران) باشه که من بیام بازی رو ازش بگیرم؟ یه کپی کنه من هزینه بازی رو هم می دم...الانم که خوردیم به تعطیلیا

سلام چرا وقتی توپ دست مهاجمم هستش هافبکام مثل ماست میمونن جلو حرکتت نمیکنن ..کجا باید به بازیکنا گفت موقع حمله کدوم سمت حمله کنن؟تو سیستم تک مهاجم انگار فقط همون ی نفر مهاجمه بقیه از یجایی جلوتر نمیان
    اگه پلیرساپورت رو بالاتر بیاری بهتر میشه

توی pes2010 دکمه های L1 ,L2,R1 رو باهم میزدم بازیکن خودشو به زمین میزد ولی توی 2011 هر کاری میکنم نمیشه
    باید بری تو قسمت link feintsبعد Dive رو set کنی.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دایو چه کاربردی داره ؟ من که هر دفه زدم کارت زرد گرفتم ...

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در صورتی که بتونی داور رو فریب بدی،میتونی پنالتی یا خطا پشت محوطه بگیری!

آقا من لنگه بازیم،آخه رایت کردن بازی مگه چقدر سخته؟ نمیشه کار من رو راه بندازین!؟ چزا این فروم اینقدر افت کرده.
    سلام...
    من دیروز Cd key ارجیناله بازی رو خریدم و وقتی بازیمو پاک کردم دوباره ریختم دیدم ورژیون اتوکرک شده بوده(یعنی وسطش CD key نمیخواد که بتونم بازیمو ارجینال کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم.) ساعت هفت شب که این قضیه رو فهمیدم سریع پریدم از پونک رفتم صادقیه دنبال بازی 6 تا مغازه بازی فروشی باز پیدا کردم که هیچکدوم از اونا ورژیون اتوکرک نشده نداشت کسی از بین شما ورژیونی از این بازی داره که Cd key بخواد غرب تهران(و حتی مرکزم باشه میام و حتی شمال تهران) باشه که من بیام بازی رو ازش بگیرم؟ یه کپی کنه من هزینه بازی رو هم می دم...الانم که خوردیم به تعطیلیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا بعد از اتمام فصل 1 مستر لیگ تیمهای دره پیت جایگزین تیمهای اون لیگ میشه !!!

مثلا سیه نا و پارما میرن دسته دوم بعد پورتو و مارسی میان لیگ ایتالیا

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من پچ جدید PES 2011 رو میخام(نسخهPS3) ولی تو سایت های خارجی که میگشتم انقد پج ها زیاد هستن که دیگه گیج شدم کدوم رو بگیرم
    اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون میشم.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط icelove [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام.
    کسی میدونه توی بازی چطور میتونیم خودمونو به زمین بزنیم؟
    دکمه اصلی برای اینکار فشردن همزمان دکمه های L3 + R3 هست یعنی شوک راست و چپ با هم فشار بده
    احتمال دایو کردن تو این نسخه خیلی پایینه اما یه جاهایی هم باگ داره ! نگی نگفتی

آره معمولا کارت زرد می گیری و احتمال دایو کاملت کمه اما لبه محوطه 18 برو وقتی بازیکن حریف چسبید بهت یه لحظه سرعت جلو رو بزن و بعد دایو کن خطا می گیری

چرا بعد از اتمام فصل 1 مستر لیگ تیمهای دره پیت جایگزین تیمهای اون لیگ میشه !!!

مثلا سیه نا و پارما میرن دسته دوم بعد پورتو و مارسی میان لیگ ایتالیا
    شما لیگ استاندارد خود بازی رو نذاشتید و احتمالا پچ نصب کردید
    دلیل اینکه سه تا تیم میرن و سه تا دیگه میان اینه که در هر لیگی سه تا تیم آخری سقوط می کنن میرن دسته 2 و سه تا تیم اول دسته 2 میان دسته 1

دوستان من پچ جدید PES 2011 رو میخام(نسخهPS3) ولی تو سایت های خارجی که میگشتم انقد پج ها زیاد هستن که دیگه گیج شدم کدوم رو بگیرم
    اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون میشم.
    سلام بذار خیالتو راحت کنم عزیز واسه کنسول پچ خارجی (external ) نمی تونی گیر بیاری و اگرم گیر بیاری خیلی خیلی سخت میشه واست نصب کردن اگرم نصب هم بکنی بعدا کلی مشکل دیگه واست پیش میاد اینکه می بینی روی PC خیلی راحت پچ میریزن و تغییرات ایجاد می کنن همه به لطف کیت سروره

معمولا سیستم های تک مهاجمه اینطور هستن اگه توپ رو بدی به هافبک هات می بینی که مهاجم هات حرکت می کنن اما شما موقع حمله کردن با مهاجم نری جلو مثلا از نیمه که گذشتی با همون مهاجمت که توپ دستشه یه کمی برگردی عقب و با نزدیک ترین هافبکت یک دو کنی و با هافبک بری توپ که به هافبک برسه بقیه خود به خود میرن جلو فقط با هافبک توپو لو نده

9. 5 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داداش مستر لیگ خود PES2011 اینطوریه چون اگر Seria B رو داشت که تیمهای سری ب Replace میشد

فکر نکنم ربطی به پچ نصب کردم من داشته باشه

اینی که فرمودی 3 تیم میره دسته پایین تر و 3 تیم میاد بالا رو هر کی میدونه !!! خداییش به آدم توهین میکنی

Patch PesEdit رو نصب میکنم

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

در صورتی که بتونی داور رو فریب بدی،میتونی پنالتی یا خطا پشت محوطه بگیری!

آقا من لنگه بازیم،آخه رایت کردن بازی مگه چقدر سخته؟ نمیشه کار من رو راه بندازین!؟ چزا این فروم اینقدر افت کرده.
    سلام
    عزیز برو پست اول تایپیک فایل های اصلی بازیرو بگیر نصب کن اونجا ازت CDKey میخواد میتونی راحت نصب کنی
    مو فق باشی

12. 2 کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •