بايد بري تو link feints و اين رو تنظيم كني.
بايد بري تو link feints و اين رو تنظيم كني.
Last edited by hajoo; 02-02-2011 at 14:41.
سلام چرا وقتی توپ دست مهاجمم هستش هافبکام مثل ماست میمونن جلو حرکتت نمیکنن ..کجا باید به بازیکنا گفت موقع حمله کدوم سمت حمله کنن؟تو سیستم تک مهاجم انگار فقط همون ی نفر مهاجمه بقیه از یجایی جلوتر نمیان
سلام...
من دیروز Cd key ارجیناله بازی رو خریدم و وقتی بازیمو پاک کردم دوباره ریختم دیدم ورژیون اتوکرک شده بوده(یعنی وسطش CD key نمیخواد که بتونم بازیمو ارجینال کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم.) ساعت هفت شب که این قضیه رو فهمیدم سریع پریدم از پونک رفتم صادقیه دنبال بازی 6 تا مغازه بازی فروشی باز پیدا کردم که هیچکدوم از اونا ورژیون اتوکرک نشده نداشت کسی از بین شما ورژیونی از این بازی داره که Cd key بخواد غرب تهران(و حتی مرکزم باشه میام و حتی شمال تهران) باشه که من بیام بازی رو ازش بگیرم؟ یه کپی کنه من هزینه بازی رو هم می دم...الانم که خوردیم به تعطیلیا
اگه پلیرساپورت رو بالاتر بیاری بهتر میشه
باید بری تو قسمت link feintsبعد Dive رو set کنی.
این دایو چه کاربردی داره ؟ من که هر دفه زدم کارت زرد گرفتم ...
در صورتی که بتونی داور رو فریب بدی،میتونی پنالتی یا خطا پشت محوطه بگیری!
آقا من لنگه بازیم،آخه رایت کردن بازی مگه چقدر سخته؟ نمیشه کار من رو راه بندازین!؟ چزا این فروم اینقدر افت کرده.
سلام...
من دیروز Cd key ارجیناله بازی رو خریدم و وقتی بازیمو پاک کردم دوباره ریختم دیدم ورژیون اتوکرک شده بوده(یعنی وسطش CD key نمیخواد که بتونم بازیمو ارجینال کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم.) ساعت هفت شب که این قضیه رو فهمیدم سریع پریدم از پونک رفتم صادقیه دنبال بازی 6 تا مغازه بازی فروشی باز پیدا کردم که هیچکدوم از اونا ورژیون اتوکرک نشده نداشت کسی از بین شما ورژیونی از این بازی داره که Cd key بخواد غرب تهران(و حتی مرکزم باشه میام و حتی شمال تهران) باشه که من بیام بازی رو ازش بگیرم؟ یه کپی کنه من هزینه بازی رو هم می دم...الانم که خوردیم به تعطیلیا
چرا بعد از اتمام فصل 1 مستر لیگ تیمهای دره پیت جایگزین تیمهای اون لیگ میشه !!!
مثلا سیه نا و پارما میرن دسته دوم بعد پورتو و مارسی میان لیگ ایتالیا
دوستان من پچ جدید PES 2011 رو میخام(نسخهPS3) ولی تو سایت های خارجی که میگشتم انقد پج ها زیاد هستن که دیگه گیج شدم کدوم رو بگیرم
اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون میشم.![]()
دکمه اصلی برای اینکار فشردن همزمان دکمه های L3 + R3 هست یعنی شوک راست و چپ با هم فشار بدهنوشته شده توسط icelove [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کسی میدونه توی بازی چطور میتونیم خودمونو به زمین بزنیم؟
احتمال دایو کردن تو این نسخه خیلی پایینه اما یه جاهایی هم باگ داره ! نگی نگفتی
آره معمولا کارت زرد می گیری و احتمال دایو کاملت کمه اما لبه محوطه 18 برو وقتی بازیکن حریف چسبید بهت یه لحظه سرعت جلو رو بزن و بعد دایو کن خطا می گیری
شما لیگ استاندارد خود بازی رو نذاشتید و احتمالا پچ نصب کردید
دلیل اینکه سه تا تیم میرن و سه تا دیگه میان اینه که در هر لیگی سه تا تیم آخری سقوط می کنن میرن دسته 2 و سه تا تیم اول دسته 2 میان دسته 1
سلام بذار خیالتو راحت کنم عزیز واسه کنسول پچ خارجی (external ) نمی تونی گیر بیاری و اگرم گیر بیاری خیلی خیلی سخت میشه واست نصب کردن اگرم نصب هم بکنی بعدا کلی مشکل دیگه واست پیش میاد اینکه می بینی روی PC خیلی راحت پچ میریزن و تغییرات ایجاد می کنن همه به لطف کیت سروره
معمولا سیستم های تک مهاجمه اینطور هستن اگه توپ رو بدی به هافبک هات می بینی که مهاجم هات حرکت می کنن اما شما موقع حمله کردن با مهاجم نری جلو مثلا از نیمه که گذشتی با همون مهاجمت که توپ دستشه یه کمی برگردی عقب و با نزدیک ترین هافبکت یک دو کنی و با هافبک بری توپ که به هافبک برسه بقیه خود به خود میرن جلو فقط با هافبک توپو لو نده
داداش مستر لیگ خود PES2011 اینطوریه چون اگر Seria B رو داشت که تیمهای سری ب Replace میشد
فکر نکنم ربطی به پچ نصب کردم من داشته باشه
اینی که فرمودی 3 تیم میره دسته پایین تر و 3 تیم میاد بالا رو هر کی میدونه !!! خداییش به آدم توهین میکنی
Patch PesEdit رو نصب میکنم
سلام
عزیز برو پست اول تایپیک فایل های اصلی بازیرو بگیر نصب کن اونجا ازت CDKey میخواد میتونی راحت نصب کنی
مو فق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)