اقا اگه میشه زودتر جواب بدین چون من ثبت نام کردم
اقا اگه میشه زودتر جواب بدین چون من ثبت نام کردم
هر روز بدتر از دیروز ✔
تا طرح های زمستونه نیومده بریم تمدید کنیم
Last edited by hajoo; 02-01-2012 at 23:40.
با IDM هم بین 100 تا 140 متغیره...
![]()
اقا یه سوال
این طرح زمستون اشون که میگن یک به چاهار بهتر از ماهاس که
یک به هشته ؟؟؟؟ یا اینکه چرته؟؟؟
چرته !
ری...ن با قیمتهای جدیدشون
پست بالا بشدت تایید میشه
طرح زمستانی =![]()
سلام
یه چیزی کشف کردم اونم اینکه ساعت مبین نت از ساعت رسمی کشور 10 دقیقه عقب تره یهنی اینکه اگه شما ساعت 2 بزارید دانلود مبین نت هنوز ساعت یک و پنجاه دقیقه بامداده احتمالا حجمی که دوستان و همچنین خودم می گیم که توی ساعات رایگان کم می کنه به این دلیل باشه
اینم یه جور زرنگیه که مبین نت داره
برای امتحانشم می تونین مودم از برق بکشین بعد که مودم وصل کردین از طریق call history چک کنید ببینید که مودم چه ساعتی خاموش شده برای من که از ساعت رسمی کشور 10 دقیقه عقب تره
درسته، تأیید میشه. ولی بهتر؛ چون شما اگه صبح زود پاشی، میتونی ده دقیقه بیشتر استفاده کنی!
سلام بچه ها من اشتراک یک ساله گرفتم با سرعت 512 و بعد دو ماه مثل این که تمام حجم دانلودم که 20 گیگ بوده را مصرف کردم حالا برای پرداخت اینترنتی، وقتی به قسمت Recharge by Voucher Card می رسم، توی قسمت Card PIN Number: باید چی وارد کنم؟؟؟!!!!!
یه سوال دیگه این که وقتی هر سایتی باز میشه یا حتی استفاده از ایمیل یا مسنجرها، حجم دانلود کم میشه؟؟؟؟
20گیگ، دوماهه؟ چه کردی؟ چرا از ساعات مجانی استفاده نکردی؟
1-نمیدونم؛ 2- شما همین که وصل بشی، از شارژت کم میشه. برای دانستن حجم کم شده، هروقت که کارت تموم میشه و میخوای مودم را خاموش کنی، (البته اگه اصلاً خاموش میکنی) یه status از کانکشنت بگیر. هم ارسال(یا آپلود) را نشون میده و هم دریافت(یا دانلود). جمع این دو حجم ترافیک مصرف شده است.
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)