تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 1291 اولاول ... 454454955355415425435445455465475485495555956451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

اگه ممكن هست شرايط هم بگيد
    بايد چطور نامه اي باشه
    فكر كنم ازشركت بتونم بگيرم
    معرفی نامه شما باید شامل نام و نام خانوادگی و کد ملی شما و سرعت درخواستی باشه
    زمانی که براشون ارسال میکنی روی نامه باید شناسه وایمکس خوانا نوشته شده باشه میتونی فکس کنی یا براشون ایمیل کنی شرایط فایل اسکن شده رو هم تو چند تا پست قبلی گذاشتم

2. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم وایمکس ایرانسل بگیرم(تو منطقمون مبین نت پوشش نداره،خط تلفنمون هم نمیشه روش ای دی اس ال گرفت(تنها انتخابم ایرانسله) منتها با توجه به حجم دانلودم باید نامحدود بگیرم اونم 3ماهه میخواستم ببینم کدوم یکی از این مودم ها بهتر و سریعتره؟ منطقمون شیان و لویزانه البته میخوام بغیر از پی سیم از لپ تاپم هم استفاده کنم(بیسیم) ممنون میشم دوستانی که دارید راهنمایی کنید
    کسی جواب منو نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز اکیدا توصیه میشه که ابتدا نقشه پوشش وایمکس ایرانسل ببینید و بعد تصمیم بگیرید البته این چیزی که من دارم میبینم اینه که پوشش منطقه تون خوبه اما اینکه باید مودم داخلی بذارین یا بیرونی این دیگه بستگی به موقعیت خونه تون داره. در ضمن مبین نت نیز به تازگی نقشه مناطق تحت پوشش آپدیت کرده میتونید اون هم نگاه کنید. اگر هم از نقشه سر در نیاوردین میتونید با مرکز تماس ایرانسل تماس بگیرید تا اونا بیشتر راهنمائی تون کنند. از لحاظ مودم هم اگر خونه تون توی منطقه سبز رنگ باشه میتونید از مودم های داخلی مثل یو اس بی و وای فای دار و همچنین مودم بیرونی استفاده کنید اما اگه زرد باشه فقط از مودم بیرونی استفاده کنید. در مورد تعرفه هم باید بگم این دیگه بستگی به نیازتون داره و باید تعرفه های داخل سایت مطالعه کنید.

5. این کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام اين مودم wixfmm-130 وايرلسش سري n هستش يا سري g ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اکیدا توصیه میشه که ابتدا نقشه پوشش وایمکس ایرانسل ببینید و بعد تصمیم بگیرید البته این چیزی که من دارم میبینم اینه که پوشش منطقه تون خوبه اما اینکه باید مودم داخلی بذارین یا بیرونی این دیگه بستگی به موقعیت خونه تون داره. در ضمن مبین نت نیز به تازگی نقشه مناطق تحت پوشش آپدیت کرده میتونید اون هم نگاه کنید. اگر هم از نقشه سر در نیاوردین میتونید با مرکز تماس ایرانسل تماس بگیرید تا اونا بیشتر راهنمائی تون کنند. از لحاظ مودم هم اگر خونه تون توی منطقه سبز رنگ باشه میتونید از مودم های داخلی مثل یو اس بی و وای فای دار و همچنین مودم بیرونی استفاده کنید اما اگه زرد باشه فقط از مودم بیرونی استفاده کنید. در مورد تعرفه هم باید بگم این دیگه بستگی به نیازتون داره و باید تعرفه های داخل سایت مطالعه کنید.
    ازتون ممنونم بله راجب پوشش پرسیدم و میتونم از مودم داخلی استفاده کنم،سوال من این بود که از بین مودم های داخلی که الان ایرانسل به ملت میده کدوم مجهزتر و بهتر و سریعتره؟ با توجه به اینکه 3ماهه نامحدود میخوام بگیرم مودم رو بم رایگان میدند میخوام بدونم کدوم یکی از این مودم هارو بگیرم؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آیا مودمهای وای فای و مودم بیرونی مبین نت هیچ مشکلی با ایرانسل ندارند و اگه مودم مبین نت داشته باشیم می تونیم از ایرانسل هم استفاده کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مودم توی سرعت و پینگ تاثیری نداره به نظر من
    الان شما فقط میتونی بین مودم FMM130 و مودم USB انتخاب کنی که من توصیه میکنم اولی رو برداری چون امکانات وایرلس داره و میتونی با گوشی و لپتاپ راحت استفاده کنی ولی مودم USB وای فای نداره و برای کسایی خوبه که فقط با یه سیستم کار میکنن و یا جابجایی زیاد دارن (چون کوچیکه)

سلام اين مودم wixfmm-130 وايرلسش سري n هستش يا سري g ؟؟؟؟
    به احتمال زیاد مثل 105 از وایرلس کلاس g استفاده میکنه البته من BM632w دارم که به اصطلاح کلاسه n هست ولی وقتی از مودم به عنوان روتور برای انتقال فایل بین لپتاپ و PC (با کابل لن) استفاده میکنم حداکثر سرعت 3 تا 4 مگابایت در ثانیه میشه که احتمالا بخاطر ضعیف بودن وایرلی مودمه پس فرقی چندانی نباید بین کاراییشون باشه (بخاطر ارزون کردن قیمت مودم از کیفیتش میزنن دیگه)

آیا مودمهای وای فای و مودم بیرونی مبین نت هیچ مشکلی با ایرانسل ندارند و اگه مودم مبین نت داشته باشیم می تونیم از ایرانسل هم استفاده کنیم؟
    نه نمیشه اگرچه فرکانشون یکیه و حتی بعضی از مودم هاشون ساخت یه شرکته و فقط رنگشون فرق میکنه
    هر دو شرکت میخوان کاربر رو مجبور به خرید مودم از خودشون کنن (برای اطمینان با 707 هم یه تماسی بگیرید)

10. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه ممكن هست شرايط هم بگيد
    بايد چطور نامه اي باشه
    فكر كنم ازشركت بتونم بگيرم
    نامه باید سربرگ و مهر داشته باشه ، دست نویس هم باشه مشکلی نداره.

فرمتش هم باید تو این مایه ها باشه :

-----------------

شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل

احتراما خانم/آقای ... جهت پاره ای از تحقیقات/امور شرکت/ ... نیاز به اینترنت پرسرعت وایمکس با سرعت X کیلوبیت بر ثانیه نیازمند است.

خواهشمند است همکاری لازم را مبذول فرمایید.

-----------------

1 - اگه درست یادم باشه ، برای یه بنده خدایی که میخواست وایمکس ایرانسل بگیره تماس گرفتم باهاشون گفتن با نامه دانشجویی تا 2 مگابیت هم میدن اگه طرف درخواست بده.

2 - با هر نامه تا 5 عدد سرویس میتونید تهیه کنید ، این چیزی بود که پشتیبانی به من گفت.

12. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

2 - با هر نامه تا 5 عدد سرویس میتونید تهیه کنید ، این چیزی بود که پشتیبانی به من گفت.
    دوست عزيز منظورت با هر نامه تا 5 تا سرويس ميشه گرفت چيه؟؟؟ من الان يه نامه سربرگ دار دولتي گرفتم از شركت براي سرويس 512 كه در حال حاضر منتظر هستم ببينم مودم بهتري مياره تا درخواست بدم.

دوستان در حال حاضر چه سرويسي روب ايد انتخاب كنيم تا مودم مجاني باشه؟؟؟؟ ميتونم سرويس 3 ماهه 512 پايه بگيرم با ماهي 4 گيگ ؟؟؟؟ 3 ماهه ميشه 12 گبگ درسته؟؟ بعد مودم مجاني ميفته؟؟؟
    آخه اين طرح 1ساله كه زده 512 با 24 گيگ در سال مودم بايد مجاني باشه ديگه؟ ولي دوستم خريد 280 هزار پول داد در صورتي كه تو سايت زده 200 هزار؟؟ به كجا بايد زنگ بزنيم بپرسيم؟؟؟

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم

من بار اول 6 ماه 256 گرفتم با مورد رایگان پاییز سال قبل که تو خرداد تموم می شد دوباره که خواستم شارژ کنم زنگ زدم ایرانسل گفتن اگه همین 6 ماه 256 بگیری که مشکلی نیست 31 خرداد پول تو حسابت باشه 1 تیر خود به خود حساب 6 ماه 256 فعال میشه ، گفتم 6 ماه 512 بخوام چی گفت اونم می شه فقط ماه تیر رو باید یه سرویس دیگه استفاده کنی از ماه مرداد می تونی 512 6 ماه انتخاب کنی ، که من همون 256 6 ماه گرفتم حوصله نداشتم 1 ماه صبر کنم ، میخواستم ببینم الانم اینطوریه ؟ من 30 آذر شارژم تموم میشه من نمی تونم هزینه 512 6 ماه رو بریزم تو حسابم از 1 دی حسابم فعال بشه برای 512 6 ماه ؟ یا باید باز ماه دی رو یه سرویس دیگه استفاده کنم از ماه بهمن می تونم 6 ماه 512 بگیرم ؟ اگه کسی دقیق میدونه یه راهنمایی کنه
    راستی من 256 بخوام برم 512 نامه که دیگه نمی خواد یه وقت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •