دوستان خواهشا راهنمایی کنید . بین دو مدل EX-720 و NX-710 و NX-700 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ 3D مهم نیست .مهم کیفیت هست مخصوصا واسه بازی !
دوستان خواهشا راهنمایی کنید . بین دو مدل EX-720 و NX-710 و NX-700 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟ 3D مهم نیست .مهم کیفیت هست مخصوصا واسه بازی !
با سلام
سامسونک 6900
سونی 710
شارپ 820
کدام یکی را بخرم بهتره اولویت اول کیفیت تصویر بعد یو ا اس پی لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم
اکه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم ex720 از لحاظ کیفیت تصویر و 3d چطوری هستش ؟ میگن خوب نیست
سلام...
یه LED سایز 40 اینچ میخوام بگیرم.تا 1 میلیون و 800 تومن میتونم بدم.میخوام اصفهان بخرم با گارانتی.بیشتر از همه هم کیفیت ساخت برام مهمه و پخش فرمت های مختلف (MKV با زینویس و ....).شما چی پیشنهاد میدید؟
Last edited by saeid127; 15-06-2011 at 11:01.
سوني 40ex520 از لحاظ كيفيت ساخت و قيمت با معيارهاي شما سازگاره.چون كيفيت ساختش عالي وقيمتش هم فكر ميكنم 1650هست با گارانتي در اصفهان ولي متاسفانه فرمت mkv را فكر نميكنم ساپورت كنه.
اکه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم ex720 از لحاظ کیفیت تصویر و 3d چطوری هستش ؟ میگن خوب نیست
با سلام.من یه مشکل عجیبی با ورودی HDMI تلویزیونم دارم. وقتی دستگاههای جانبی مثل "ر س ی و ر و" یا DVD رو از طریق HDMI به TV وصل میکنم صدا اولش میاد ولی پس از تعویض کانال در
"ر س ی و ر" و یا زدن دکمه HOME روی کنترل DVD کلن صدا قطع میشه!!!نمیدونم چیکار کنم.تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI باید صدا و تصویرو پخش کنه که مال من نمیدونم چرا صدارو پخش نمیکنه.من احساس میکنم مشکل از نرم افزار تلویزیون باشه.نظر شما چیه؟تاحالا با همچین چیزی برخورد داشتید؟
با تشکر.
تلویزیون:led Xvision 40"
DVD player:Lg
"ر س ی ور":X c r u i s e r 250 Hdmi
اگر کیفیت مهمه EX720 بهتره. برای بازی می خواههید؟ بهتون پیشنهاد می کنیم Quattron شارپ رو هم ببینید. کییفیت رنگاش بی نظیره و واقعا جذابه رنگ هاش
به نظر تو پرتال رهنمای خرید زومیت هم یه سر بزن و سئوال کن.
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
شما یه کاری باید بکنید:
1- کابل HDMi رو تست کنید و بزنی به دستگاه دیگه و ببینی سالمه
2-اگر سالم بود نشون میده پورت تلویزیونته. باید زنگ بزنی به شماره 88601636 خدمات پس از فروش مادیرانف پس از دو ساعت در محل شما حاضر می شن و پورت تلویزیون را درست می کنن
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
من به anap هم گفتم از طرفداران کواترون شارپ هستم و مطمئنم کیفیتش خیلی بالاست. در واقع اگر بغل هم بذاری این سه تا رو متوجه میشی که شارپ کیفیتش خیلی عالیه
بعد از شارپ ، حتما 710 سونی و در آخر 6900 سامسونگ. البته اگر پورت usb برات مهمه ، شارپ فیلم های 1080P پخش نمی کنه ولی فکر کنم سامسونگ پخش می کنه و به همین دلیل یه - برای شارپه
در واقع اگر usb برات مهمه باید چیدمان من را از پایین به بالا ببینی
من رو هم راهنمایی کنید![]()
دوستان بالاخره صبرم سر رسید و بعد از دو سال و نیم بالاخره تصمیم گرفتم تا سه چهار روز دیگه یه 42 اینچ lw5700 بخرم از این سایز بزگتر برام امکان پذیر نیست هم به دلیل بودجه محدود هم به دلیل اینکه تو خونه ما بزرگتر از این سایز راه نداره بازم دوستان اگر رهنمودی به نظرشون میرسه از بنده حقیر دریغ نکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)