تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 1211 اولاول ... 454454955355415425435445455465475485495555956451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام من یه سری رپیدشیر پیدا کردم فک کنم درسته حجمش هم همون 5.6 گیگ است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

2. 2 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان عزیز شک نکنید بازی اومده و تمام سایت های معتبر لینک دانلود گذاشتن.حتما بخرین.شکن نکنید بازی فول فول !!!!

اونی که 4.8 گیگ فیک ولی اون 5.6 گیگ درسته !!! پس یا دانلود کنید یا از خود P30World بخرید.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان سلام بچه ها حالتون چطوره ایشالا که خوبین.
    اومدن بازی رو به همه ی شما تبریک میگم.
    واما....
    حدود ساعت 12 بود که یکی از دوستام تو P30world باهام تماس گرفت و گفت که بازی رو آوردن ولی هنوز آماده نیست و ساعت 8:5 میرم بگیرم.
    دلیل منم برای برگشت این بود که چون میدونستم شما هم منتظر بازی هستین و خیلی وقت منتظرشین و فکرم نیکنم به رشت نزدیک باشین پس منم برگشتم تا برا چند ساعتم شده درس رو تعطل کنم .
    مطمئن باشین که هر وقت رفتم پیش دوستم و ازش گرفتم میام بهتون میگم چجوریه.
    واما یه چیز دیگه که حسین جان گفت اونم لیسانس هاست که من الان میپرسیدم دوستم کامل خبر نداشت ولی در هر صورت ساعت 9 خبرایه جدید رو بهتون میدم.

به به بهادر عزیز از این ورا ! حالت که خوبه ایشالا . واقعا به این میگن اراده که این بازی جذاب هم مانع نشد درسو کنار بزاری امیدوارم سال بعد خبر قبولیتو توی دانشگاه از خودت بشنوم .
    در ضمن ممنون که ما رو از کامل بودن و یا ناقص بودن نسخه p30world مطلع میکنی پس ما امشب منتظریم .

....

درمورد تعداد تیمها که p30world نوشته 45 تیم لیسانس شده باید بگم بدون شک اشتباه سهوی بوده چون خود p30world بالاتر تیمهای لیسانس شده رو عنوان کرده .اما درمورد اینکه نوشته فقط 7 تیم از اسپانیا لیسانس شده منو به شک انداخته که شاید نسخه نهایی نباشه حالا امشب بهادر عزیز همه چیزو مشخص میکنه .

5. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا که آرمین جان شما که گیم پلی فیفا PC را حتی برتر از PES میبینی چرا فیفا بازی نمیکنی و به راحتی از کنار PES نمیگذری؟!
    ظاهرا بعضی از دوستان فراموش کردن که Pro Evolution Soccer 2010 یک بازی هست و اصولا در این صنعت هیچ بازی بدون اشکال نیست مهم این هست که بازی باید خوبیهای زیادی داشته باشه تا بتونه اون بدیها را بپوشونه و از نظر فنهای بازی حدود 90 درصد از بازی راضی بودن و اون 10 درصد هم کاملا قابل پیشبینی بود!
    در ضمن من هیچ بازی را در حد خدا نکردم و این شما هستید که فیفا را خدای خود قرار دادید تا جایی که حتی فیفای PC را برتر از PES میدونید فیفایی که همین فنهاش تو فورم EA بخش PC دارن به این اعتراف میکنن که بازی امسالشون پسرفت کرده نسبت به پارسال ولی شما.................جالب همیشه خود شما ادعا میکنید آرمین جان من بی طرف هستم ولی چند تا مشکل pes را را به را بازگو میکنید ولی من جایی ندیدم از مشکلات فیفا صحبت کنید
    من فیفا بازی می کنم. کی گفته بازی نمی کنم مهران جان... PES هم بازی می کنم در واقع چون هر دوتا رو زیاد بازی می کنم به خودم اجازه می دم که باهم مقاییسه کنم به قول خودت جلوه بصری بازی PES خیلی بهتر از فیفا هست در ضمن با فیفا نمی شه رو کم کرد چون هیچ تضمینی نیست که اگه با یه بچه بازی کنی نبازی یه سیمولیشن بودن فیفا باعث شده عین فوتبال واقعی نشه قبل شروع بازی قضاوت کرد که کی برنده میشه حتی کسی که خیلی حرفه ای تر باشه مقابل کسی که ممکنه تازه کار باشه کم بیاره بخصوص اگه دروازبان روی Legendary باشه ولی توی PES اگه حرفه ای باشی به هیچ کس نمی بازی تحت هیچ شرایطی تو حسرت رقیبی موندم که توی PES 2009 من رو شکست بده! چون فوق العاده حرفه ای هستم. از این مسئله PES حال می کنم. در ضمن می گی ندیدی من از فیفا بد بگم چون نیومدی تاپیک فیفا تا ببینی چیا می نوشتم دیگه اینکه پست های منو ندیدی تقصیر من نیست در هر صورت بیخیال قضیه. بازی رو بچسب. موفق باشی دوست من مهران جان... فدات.

خوب می بینم که بنر زده P30 واسه انتشار بازی... ولی خوب اینجا تبدیل به چت روم میشه ها تا تقی به توقی می خوره ملت اینجا رو تبدیل می کنن به کنفرانس یاهو مسنجر... دی:

یه چیز به دوستان بگم که فراموش نکنید ترانسفر ها مثل پارسال ممکنه درست نباشه توی نسخه نهایی مثل پارسال در واقع مسائلی مثل ترانسفر های دیر یا لایسنس گرفتن های دیر توسط خود کونامی تحت یک آپدیت می تونه عرضه بشه. خیلی دلخوش نباشید که همون اول ببینید همه ترانسفر ها انجام شده. دیتا بیس PES2009 نحت 3 تا cv0f مختلف آپدیت شد یکیش اوایل انتشار بود که تراسفر های دیر تابستانی رو اعمال می کرد و چند تا تیم رو لایسنس می کرد مثل اتلتیکو مادرید و ... یکیش توی زمستان اومد که آپدیت ترانسفر زمستانی بود یکی هم که مال مارس بود. خیلی نمی شه به روز نبودن تیم ها مثل ترانیفر و عدم لایسنس رو دلیلی واسه تقلبی بودن بازی دونست. در هر صورت بیشتر سعی کنید. به جای پست هایی مثله:
    بخرم ؟ نخرم بازی اومد ؟ خبر اومدن بازی اومد؟ بازی کی میاد؟ بازی کی نمیاد؟ زنگ زدم دوستم گفت بازی نمیاد... بازی میاد ولی دیر میاد... بازی اگه بیاد تست می کنم خبر می دم... بابا دیگه بسته دیگه چقدر اسپم...

20 نفر پست زدن گفتن بازی رو P30 واسه فروش گذاشته بنر به اون گندگی رو همه می بینن دیگه توی کل فروم و تاپیک های تمام انجمن هاش الان این بنر وجود داره و همه می تونن بفهمن این مسئله رو... این تاپیک الان پر سرعت ترین تاپیک کل فروم p30 شده اصلا نمیشه توش پست مفید داد چون بین انبوه پست های بی ارزش خنثی میشه و نادیده گرفته میشه...

خوبه گله گذاری هامون رو هم کردیم موند یک مسئله... من کار اصلاح اسامی فیک رو به سرعت انجام خواهم دادالبته اگه کسی زحمت بکشه و ادیتور PES رو به سرعت بذاره من وقت کافی دارم که اسامی رو تبدیل به اورجینال کنم هم lowercase و هم Upercase می ذارم تا دانلود کنید. من این کار رو برای هر ورژنی انجام می دم پس دوستان و علاقمندان می تونن در این مورد روی من حساب کنن این دفعه سعی می کنم پچ بهتری ارائه بدم برای فول لایسنس شدن بازی...

قربون همه مشتاقان بازی... برای رسیدن بازی دارم لحظه شماری می کنم چه لذتی داره که منتظر چیزی باشی که برای رسیدن بهش دل تو دلت نباشه. می دونم چی می کشید. منم با شما هم دردم

7. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

به به بهادر عزیز از این ورا ! حالت که خوبه ایشالا . واقعا به این میگن اراده که این بازی جذاب هم مانع نشد درسو کنار بزاری امیدوارم سال بعد خبر قبولیتو توی دانشگاه از خودت بشنوم .
    در ضمن ممنون که ما رو از کامل بودن و یا ناقص بودن نسخه p30world مطلع میکنی پس ما امشب منتظریم .

....

درمورد تعداد تیمها که p30world نوشته 45 تیم لیسانس شده باید بگم بدون شک اشتباه سهوی بوده چون خود p30world بالاتر تیمهای لیسانس شده رو عنوان کرده .اما درمورد اینکه نوشته فقط 7 تیم از اسپانیا لیسانس شده منو به شک انداخته که شاید نسخه نهایی نباشه حالا امشب بهادر عزیز همه چیزو مشخص میکنه .
    حسین جان من خوبم مرسی ، البته در مورد درس باید بگم تمام تلاش خودم رو میکنم بقیش دیگه با خداست.
    از این که بازی کامل هست تقریبا نیشه گفت که اطمینان دارم ولی درمورد تیم ها منم با نظرت موافقم چون این اطلاعات چند روز قبل از ارائه بازی جمع بندی شده بود و فقط کنار هم قرار گرفت و زمانی که بازی اومد توی فروشگاه قرار گرفت میتونه سهوی باشه چون در مورد بازیهای دیگه ی این سایت تا اونجایی که من خبر دارم اینجوری بود.

9. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

کسی نخریده هنوز ؟

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این سایت زده اهالی تهران امروز یعد از ظهر ( 3 شنبه بعد از ساعت 7 ) این بازی را تهیه نمایند!!!

خودتون ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

من سفارش دادم
    ولی ............
    من خوزستانم شاید شنبه برسه اگه شنبه رسید بهتون خبر میدم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

Last edited by 4039; 20-10-2009 at 15:25.

14. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

داورا تو نسخه اصلی چطورین
    تو دمو که مضخرف بودن
    فقط داور pes 2008

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •