تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 545 از 1042 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

می خواستم بدونم کیفیت adsl امپراطور چطوره؟

در ضمن پشتیبانیش چطوره؟

گویا زیرمجموعه ی صبانت هستش ولی با این حال آیا سرعتی که ارائه میده واقعا همونیه که توی سایتش زده(128 تا 1 مگا بیت)؟

مرسی

سلام
    امراطور فقط نمایندگی فروش صبانته
    پس باید از سرویس دهی صبانت پرسید نه امپراطور/
    بنده 2 ساله صبا دارم و سرعتی که داره همنیه که تعهد کرده.
    اگه 128 شارژ کنی سرعت دانلودت رو 22 تقریبا هست .
    در مورد پشتیبانی هم همون پشتیبانی صبانت هست که متاسفانه تعریف چندانی نداره و خیلی سخت میشه ارتباط با اونا برقرار کرد !! ( یا بر نمیدارن یا اشغال )

2. این کاربر از mrfatahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک سوال هم در مورد adsl داشتم.ایا اشکال از مودم هست که وسط download کرد.یک دفعه چراغ dsl خاموش بشه.یا مشکل از بد بودن خط تلفن و کابلش هست؟ مثلا دیروز رفتم ps3 را اپدیت کنم.بعد از 6 ساعت در 40 درصد چراغ خاموش شد.یعنی تا حالا 3 بار تلاش کردم ولی باز چراغش خاموش میشه.بعضی موقع ها هم وقتی مودم را روشن میکنم.گیر داره و روشن نمیشه .یعنی همین الان که مودم را روشن کردم. 5 دقیقه باهاش ور رفتم تا روشن شد.البته مودم را اکبند گرفتم .از خود شرکت دیر.ز گرفتم. یک چیز دیگه. من 512 گرفتم. ولی وقتی دونلود کردم سرعت دونلود 15 بود. زنگ زدم به طرف گفت امکان نداره .این سرعت 128 هست.اتفاقا یکی از دوستام 128 داره و سرعت دونلودش همینه.شرکت هم گفت تست میکنم و پیگیری میکنم. ایا ممکن هست .این مشکل ربطی به خرابی مودم و یا خرابی کابل تلفن داشته باشه.یعنی دلیل اینکه سرعت من 15 هست.از مخابرات نباشه و مشکل از خود من باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ _________________
    Last edited by danielo; 28-10-2009 at 15:46.

داره خودمونی میشه bachemahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    از بچه ها کی تو مرکز مخابراتی سلمان فارسی adsl گرفته
    من پیش شمارم 2212 هستش و باید از کجا سرویس بگیرم؟

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان اگر میشه برای پیش شمماره 8823 یه شرکت adsl به من معرفی کنید .. چون 5 تا شرکت معروف را چک کردم ولی هیچ کدومشون سرویس نمی دادند

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال هم در مورد adsl داشتم.ایا اشکال از مودم هست که وسط download کرد.یک دفعه چراغ dsl خاموش بشه.یا مشکل از بد بودن خط تلفن و کابلش هست؟ مثلا دیروز رفتم ps3 را اپدیت کنم.بعد از 6 ساعت در 40 درصد چراغ خاموش شد.یعنی تا حالا 3 بار تلاش کردم ولی باز چراغش خاموش میشه.بعضی موقع ها هم وقتی مودم را روشن میکنم.گیر داره و روشن نمیشه .یعنی همین الان که مودم را روشن کردم. 5 دقیقه باهاش ور رفتم تا روشن شد.البته مودم را اکبند گرفتم .از خود شرکت دیر.ز گرفتم. یک چیز دیگه. من 512 گرفتم. ولی وقتی دونلود کردم سرعت دونلود 15 بود. زنگ زدم به طرف گفت امکان نداره .این سرعت 128 هست.اتفاقا یکی از دوستام 128 داره و سرعت دونلودش همینه.شرکت هم گفت تست میکنم و پیگیری میکنم. ایا ممکن هست .این مشکل ربطی به خرابی مودم و یا خرابی کابل تلفن داشته باشه.یعنی دلیل اینکه سرعت من 15 هست.از مخابرات نباشه و مشکل از خود من باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ _________________
    سلام

به نظر من وقتی که مودم رو روشن می کنید ، مشکل داره ، اول باید مودمتون رو چک کنید و از سالم بودن اون

مطمئن بشید

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگر میشه برای پیش شمماره 8823 یه شرکت adsl به من معرفی کنید .. چون 5 تا شرکت معروف را چک کردم ولی هیچ کدومشون سرویس نمی دادند
    سلام

این لینک مخابرات هست و مناطق مخابراتی 3 تا 8 (یعنی مثلا برای شما، شماره تلفنتون با شماره ی 8 شروع

میشه) هستش و می تونید ببینید چه شر کت هایی منطقه مخابراتیتون رو ساپورت می کنن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

به خاطر کیفیت پایین سیم های مسی ، امکان ارائه ی پهناهای بالا به کاربر ها امکان پذیر نیست

این شات هایی که دوستان میذارن یا جنبه ی مزاح داره یا دلیل دیگه

در کشور های پیشرفته که میبینید Board Band دارن ، اون هارو روی کابل هایی با فیبر نوری داخل خونه میکشن و پورتی جدا گونه دارن

تو ایران در حال حاضر بیشترین پهنا رو میشه از خطوط ماهواره ای Online گرفت ، که دردسر زیادی داره ( امنیت پایین ، خطر پیگرد قانونی ، هزینه ی بالا برای گرفتن حق اشتراک و ... )

عملا تا 8 مگابیت ( هر بایت = 8 بیت ) بیشتر سرویس اراده نمیشه که اون هم به طیفی خاص (!) ارائه میشه

لازم به ذکره توضیحات من در رابطه با خطوط DSL بود و دال بر پایین بودن پهنای باند مجتمع مسکونی شما نیست

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از اینترنت 256 پارس آنلاین استفاده می کنم
    یک ماهه سرعتش وحشتناک بالا رفته
    تست پایین در زمان ها و سرور های مختلفه:

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نظر از دوستان گلم میخواستم
    من الان سرویس art home شاتل دارم و ماهی 19 هم میدم. خونمون داره عوض میشه و میخوام سرویسم را عوض کنم. تو قیمتها و با تحقیقاتی که کردم دیدم آسیاتک سرویس 512 با حجم 9 گیگ و سه ماه را میده ماهی 13/400 و نسبت به بقیه بهتره
    1- به نظرتون کار خوبیه که این تغییر را انجام بدم؟
    2-دوستانی که آسیاتک دارن بگن کیفیتش چطوره؟ درحد شاتل هستش؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از اینترنت 256 پارس آنلاین استفاده می کنم
    یک ماهه سرعتش وحشتناک بالا رفته
    تست پایین در زمان ها و سرور های مختلفه:

شوخی می کنی؟ متوسط 2 مگ بر ثانیه دانلود؟؟ تو یه دانلود دراز مدت مثلا چند گیگی متوسط سرعتت چند بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •