تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 577 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من میخوام ابونتو 14.10رو نصب کنم در کنار ویندوزم
    ی پارتیشن 30 گیگ هم درست کردم براش با فرمت ntfs
    میخواستم بدونم باید اون پارتیشن رو به ext3 تغییر بدم یا خود سیستم عامل اونو تبدیل میکنه موقع نصب ؟
    بعدش با نرم افزار rufus میشه از طریق usb نصبش کرد ؟
    رم من 760 مگ هست مشکلی پیشنهاد برای نصب ابونتو 14.10 ؟
    توی لینوکس میشه از virtual memory استفاده کرد ؟
    موقع نصب پارتیشن رو انتخاب کنید و بعد یه جای مخصوص داره قشنگ متوجه میشی و نصب میکنه برات فقط مواظب باش که کل هاردت رو فرمت نکنی
    رمتون فکر کنم کم باشه توضیع کم مصرف تر هم داره فکر کنم اسمش کوبونتو هست اگر اشتباه نکنم یه نگاه هم به زوبونتو بکنید تو سایت لینوکس توضیحات رو بخونید متوجه میشید
    اوبونتو رو از فلش هم میشه نصب کرد یه نرم افزار فقط باید داشته باشی که رو فلش رایتش کنی و سیستمت رو از فلش بوت کنی تمومه نرم افزار هم فرقی نداره چی باشه فقط یه نرم افزاری که برات فایل رو رایت کنه

2. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من میخوام ابونتو 14.10رو نصب کنم در کنار ویندوزم ی پارتیشن 30 گیگ هم درست کردم براش با فرمت ntfs میخواستم بدونم باید اون پارتیشن رو به ext3 تغییر بدم یا خود سیستم عامل اونو تبدیل میکنه موقع نصب ؟ بعدش با نرم افزار rufus میشه از طریق usb نصبش کرد ؟ رم من 760 مگ هست مشکلی پیشنهاد برای نصب ابونتو 14.10 ؟ توی لینوکس میشه از virtual memory استفاده کرد ؟
    بهتره از lubuntu یا xubuntu استفاده کنید، اساس پارتیشن بندی در گنو/لینوکس متفاوت هست، شما چیزی به اسم درایو ندارید و نیاز دارید تعدادی پارتیشن ایجاد کنید و Mount Point به اونها اختصاص بدید، درایوی که ساختید رو حذف کنید و در مراحل نصب از اون تعدادی پارتیشن ext4 بسازید (حداقل 2 پارتیشن) یکی رو روت قرار بدید (/) و دیگری رو home/ یک پارتیشن از نوع swap هم بسازید. در لینوکس عملیات swaping روی این پارتیشن صورت میگیره، معادل virtual memory. میتونید به جاید پارتیشن swap از فایل هم استفاده کنید.

4. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    من میخوام ابونتو 14.10رو نصب کنم در کنار ویندوزم
    ی پارتیشن 30 گیگ هم درست کردم براش با فرمت ntfs
    میخواستم بدونم باید اون پارتیشن رو به ext3 تغییر بدم یا خود سیستم عامل اونو تبدیل میکنه موقع نصب ؟
    بعدش با نرم افزار rufus میشه از طریق usb نصبش کرد ؟
    رم من 760 مگ هست مشکلی پیشنهاد برای نصب ابونتو 14.10 ؟
    توی لینوکس میشه از virtual memory استفاده کرد ؟
    سلام.

1 - اون پارتیشن 30 گیگی رو دیلیت کنید، بزارید به صورت فضای خالی باقی بمونه. (نیازی نیست پارتیشن بسازید از ویندوز) (اگه ممکنه برات پارتیشن بزرگتری (با حجم بیشتر حداقل 50 گیگ) اختصاص بده برای اینکار)

2 - میتونید پارتیشن رو به صورت دستی انجام بدین (که توصیه میشه) و یا اینکه اتوماتیک ابونتو براتون انجامش بده. اگه میخاید اتوماتیک باشه حتمن مرحله ی 1 رو رعایت کنید.
    پارتیشن شما باید ext4 باشه، mount point هم باید / باشه. (پارتیشن ها هم میتونن Logical باشن یا Primary )

3- rufus رو برای ویندوز استفاده میکردم، از برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن کم حجمه و عالیه برای اینکار.

4- با 760 مگ رم احتمالن روی میزکارهای Gnome و KDE اذیت میشی. گرافیکت هم باید ساپورت بشه و قوی باشه. (احیانن اگه مشکلی داشتی میزکار lxde یا xfce نصب کن. Lubuntu/xubuntu)

5- پارتیشن Swap به نحوی ویرچوال مموری حساب میشه (ویرچوال مموری تجمیع رم و فضای هارد هست. swap فقط فضای هارد هست و وقتی که رم پر میشه وارد عمل میشه). اگه به صورت دستی پارتیشن لینوکس رو انجام دادین، Swap رو چیزی حدود 2 گیگ در نظر بگیرید.

پس برای پارتیشن دستی کلن به دو چیز نیاز دارید:

1- یه پارتیشن با فرمت ext4 و mount point ش هم / باشه.

2- یه پارتیشن Swap با حجمی حدود 2 گیگ.

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی لطفا بهم بگه چیکار کنم که بتونم لینوکس رو کنار ویندوز نصب کنم
    الان یک لپتاپ دارم 4 تا پارتیشن داره یکیش که ویندوزه بقیه هم توشون اطلاعات هست میخام لینوکس کالی و اوبونتو رو نصب کنم در کنار ویندوز 8.1 ای که دارم راستی رم لپتاپ 4 هست و سی پیوشم آی فایو
    اگه میشه قشنگ از پایه برام توضیح بدین از قسمت پارتیشن بندی تا نصب یا لینک جایی رو بدین مرسی .

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی لطفا بهم بگه چیکار کنم که بتونم لینوکس رو کنار ویندوز نصب کنم
    الان یک لپتاپ دارم 4 تا پارتیشن داره یکیش که ویندوزه بقیه هم توشون اطلاعات هست میخام لینوکس کالی و اوبونتو رو نصب کنم در کنار ویندوز 8.1 ای که دارم راستی رم لپتاپ 4 هست و سی پیوشم آی فایو
    اگه میشه قشنگ از پایه برام توضیح بدین از قسمت پارتیشن بندی تا نصب یا لینک جایی رو بدین مرسی .
    اول این که این طور که پیداست شما تازه واردی من بهتون توصیه میکنم که کالی رو فعلا نصب نکنید چون یهمقدار سخته نصبش مخصوصا این که دبیان بیس هم هست مشکله فعلا براتون و بعد هم توصیه میکنم اولین توضیعتون رو مینت انتخاب کنید نه اوبونتو چرا که کار کردن باهاش راحت تره و شباهت بیشتری به ویندوز داره و یکسری درد سر داره اوبونتو که باید امادگی رو به رو شدن باهاش رو از قبل داشته باشید مثلا تو پلی کردن فایل های ام پی ۳ و ام پی۴ شما یه توضیع مینت رو از دسکتاپ سینامون یا دسکتاپ اصلی دانلود کن و اونو نصب کن نصبش هم مثل اوبونتو هست
    شما چند تا راه دارید من توصیه میکنم که اول بدون انجام هیچ کاری یک بار سی دی رو بوت کنید ببینید چی هست مثلا اوبونتو که خودتون گفتید بزارید توی کامپیوترو بوتش کنید یه صفحه میاد که میگه نصب کنم یا امتحان میکنی شما رو رو امتحان کردن و تبریک میگم شما الان میتونید از اوبونتو استفاده کنید بدون نصب ولی چند تا بدی داره اول این که هر تغییری که انجام بدی بعد از ری استارت از بین میره به جز تغییراتی که روی هارد انجام میدید مثل پاک کردن فایل و ... خوب الان شما سیستم عامل رو بدون نصب داری و میتونی باهاش کارکنی و ببینی اصلا دوستش داری یا نه
    راه دوم نصب از ویندوز هست که وقتی سی دی رو میزاره یه اتوران داره و میاد مثل نرم افزار نصب میکنی و مراحل نصب رو جلو میری تا اخر یه سری بدی داه یه سری خوبی خوبیش اینه که دقیقا مثل این میمونه که شما از بوت نصب کنی همه امکانات سیستم عامل رو داری تغییراتت میمونه و .... و بدی اینه که وقتی ویندوز عوض کردی لینوکست هم میپره و کار نمیکنه دیگه البته من بازم توصیه میکنم اول همین طور نصبش کنید تا موقعی که یه خورده وارد بشید
    یه راه دیگه هم داره که من فعلا نمیرسم که بگم راحت تر هست که از یه اموزش که براتون میزارم استفاده بکنید فقط زبان انگلیسی هست یه کتاب هست که کامل لینوکس رو اموزش داده از ب بسم الله تا اخرش مثلا اول اومده گفته لینوکس چیه چطور به وجود اومد و توضیع هارو معرفی کرده و ....... تا چطور کد نویسی کنید و استفاده از ترمینال و .... که یه ۵۰۰-۶۰۰ صفحه هست میتونیم بزارم اگر نخواستید خودم یهمقدار فردا براتون مینویسم

10. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هفته‌ی اینده، قراره سر کلاس به عنوان کنفرانس یا گزارش، اموزش نصب اوبونتو رو اجرا بکنم....
    رو لپ‌تاپم فقط اوبونتو دارم و ویرچوال باکس.... فک نمی‌کنم اینجا مشکل بخصوصی پیش بیاد....

سوالم اینه که به نظرتون، چه چیزای دیگه‌ای بگم یا چی رو نشون بدم که شخصیت! اوبونتو رو بهتر تعریف بکنه؟؟؟
    کلاس احتمالا اکثرشون برا اولین باره که چشمشون به یه لینوکس میخوره!! ))

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

این ایبوک ها توضیحات خوبی در مورد نصب و نرم افزار ها و قابلیت های لینوکس اراپه دادن و راهنمای خوبی برای مبتدی ها هستن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ali_RNT; 01-11-2014 at 15:31.

13. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هفته‌ی اینده، قراره سر کلاس به عنوان کنفرانس یا گزارش، اموزش نصب اوبونتو رو اجرا بکنم....
    رو لپ‌تاپم فقط اوبونتو دارم و ویرچوال باکس.... فک نمی‌کنم اینجا مشکل بخصوصی پیش بیاد....

سوالم اینه که به نظرتون، چه چیزای دیگه‌ای بگم یا چی رو نشون بدم که شخصیت! اوبونتو رو بهتر تعریف بکنه؟؟؟
    کلاس احتمالا اکثرشون برا اولین باره که چشمشون به یه لینوکس میخوره!! ))
    شاید از فلسفه اوبونتو بگید بد نباشه البته شاید یمقدار با اغراق به نظر برسه و این که رایگان بودنش و مزیت هایی که داره مزیت های متن باز بودنش و چه کار هایی میشه انجام داد نصبش یه مقدار مخاطب رو سطح پایین حساب میکنه موقع نصب هم یه توشته هایی میاد و میره اونا رو هم میتونید استفاده بکنید و این که بودجه ساخت سیستم عامل از کجا میاد به وجود اورنده هاش کی هستن و چه هدافی دارن شاید اگر نصبش بکنید بهتر باشه قشنگ تره و همین طور حرفه ای تر رابط کاربریش هم بدنیست یه نمایی ازش نشون بدید و دوره ارتقا هاش

15. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول این که این طور که پیداست شما تازه واردی من بهتون توصیه میکنم که کالی رو فعلا نصب نکنید چون یهمقدار سخته نصبش مخصوصا این که دبیان بیس هم هست مشکله فعلا براتون و بعد هم توصیه میکنم اولین توضیعتون رو مینت انتخاب کنید نه اوبونتو چرا که کار کردن باهاش راحت تره و شباهت بیشتری به ویندوز داره و یکسری درد سر داره اوبونتو که باید امادگی رو به رو شدن باهاش رو از قبل داشته باشید مثلا تو پلی کردن فایل های ام پی ۳ و ام پی۴ شما یه توضیع مینت رو از دسکتاپ سینامون یا دسکتاپ اصلی دانلود کن و اونو نصب کن نصبش هم مثل اوبونتو هست
    شما چند تا راه دارید من توصیه میکنم که اول بدون انجام هیچ کاری یک بار سی دی رو بوت کنید ببینید چی هست مثلا اوبونتو که خودتون گفتید بزارید توی کامپیوترو بوتش کنید یه صفحه میاد که میگه نصب کنم یا امتحان میکنی شما رو رو امتحان کردن و تبریک میگم شما الان میتونید از اوبونتو استفاده کنید بدون نصب ولی چند تا بدی داره اول این که هر تغییری که انجام بدی بعد از ری استارت از بین میره به جز تغییراتی که روی هارد انجام میدید مثل پاک کردن فایل و ... خوب الان شما سیستم عامل رو بدون نصب داری و میتونی باهاش کارکنی و ببینی اصلا دوستش داری یا نه
    راه دوم نصب از ویندوز هست که وقتی سی دی رو میزاره یه اتوران داره و میاد مثل نرم افزار نصب میکنی و مراحل نصب رو جلو میری تا اخر یه سری بدی داه یه سری خوبی خوبیش اینه که دقیقا مثل این میمونه که شما از بوت نصب کنی همه امکانات سیستم عامل رو داری تغییراتت میمونه و .... و بدی اینه که وقتی ویندوز عوض کردی لینوکست هم میپره و کار نمیکنه دیگه البته من بازم توصیه میکنم اول همین طور نصبش کنید تا موقعی که یه خورده وارد بشید
    یه راه دیگه هم داره که من فعلا نمیرسم که بگم راحت تر هست که از یه اموزش که براتون میزارم استفاده بکنید فقط زبان انگلیسی هست یه کتاب هست که کامل لینوکس رو اموزش داده از ب بسم الله تا اخرش مثلا اول اومده گفته لینوکس چیه چطور به وجود اومد و توضیع هارو معرفی کرده و ....... تا چطور کد نویسی کنید و استفاده از ترمینال و .... که یه ۵۰۰-۶۰۰ صفحه هست میتونیم بزارم اگر نخواستید خودم یهمقدار فردا براتون مینویسم
    کالی ابزار های هکش آدمو قلقلک میده
    نه قبلا اوبونتو رونصب کردم مجازی خیلی خوشم اومده ازش میخام نصب کنم کنار ویندزو داشته باشمش ترمنیال لینوکس خودش یک دنیاییه
    برا نصب از طریق ویندوز فایلی که پاک نمیشه؟
    چجوری هست روال کار ؟ باید قبلش پارتیشن درست کنم؟
    آموزش رو هم اگه تونستید کمی ازش بگید که چه بهتر نگفتیدم همون کتابو بدین میخونمش فقط کتابه جدیده دیگه نسخه های قدیمی رو که توضیح نمیده

بازم مرسی

17. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    میخواستم درایور گرافیک AMD رو برای ابونتو نصب کنم فایل .run بود و با دستور chmod +x و ./ اجراش کردم. ارور میگیرم
    یسری پکیج مثل اینکه قبلش باید نصب کنم
    NOTE: If your system has logged the missing packages required for installation, install them in the order as per the log file to resolve package-dependency issues.
    Package dh-modaliases is missing from the system. Install it using the command apt-get install dh-modaliases.
    Package execstack is missing from the system. Install it using the command apt-get install execstack.
    Package dkms is missing from the system. Install it using the command apt-get install dkms.
    Package lib32gcc1 is missing from the system. Install it using the command apt-get install lib32gcc1.
    ولی برای نصب هر کدومش ارور میده که
    E: Unable to locate package execstack

قبلا هم همین مشکل رو برای نصب پکیج ها داشتم و همنجا دوستان کمک کردن حلش کردم ولی گویا دوباره مشکل داره
    Release 12.04 (precise) 64-bit
    Kernel Linux 3.2.0-49-generic
    GNOME 3.4.2
    Last edited by afshin b; 03-11-2014 at 17:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •