krauser عزیز مشکلت حل شد؟(همون مشکل دسته ها)
krauser عزیز مشکلت حل شد؟(همون مشکل دسته ها)
سلام
خوش اومدی.از این ارور لعنتی نگو که خیلیها رو اذیت کرد آخرشم کسی نفهمید دقیقا از چیه .هر کسی هم به یک شکل این مشکلو برای خودش حل کرد . یکی دی وی دی بازیو عوض کرد مشکلش حل شد یکی پچ یکو ریخت یکی مشکلش با پچ 2 gamingaccess حل شد و... خلاصه باید همه راهها رو امتحان کنی تا نتیجه بگیری.
بله خوشبختانه مرسی از لطفت
اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده PES رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل PES2009.EXE اینو دانلود کن و بریز رو قبلی
حالا می تونی آپدیت زیر رو هم نصب کنی تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه بازیهات خراب نمیشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Spaniuly; 10-01-2009 at 19:32.
عزيز...من با ويروس كش اسكن كردم كل هاردم رو بعدش فايل هاي اجرا كننده همه بازي هام پاك شد...
حالا يكي مي تونه اين فايل ها رو كه گفتم برام اپلود كنه؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک بازیو رو هم میخای؟
Last edited by 4039; 10-01-2009 at 21:14.
سلام استاد
منم همین مشکل رو دارم اون سری اول که نصب کرده بودم بازی رو بدونه این پچ ها هیچ مشکلی نداشت و راحت تا سال 2014 هم بازی کردم بدون ارور ولی از وقتی پچ نصب کردم تا 6 هفته الی 12 هفته بازی میکنم این اروره میاد اعصابم خرد شده دیگه 2 مدل پچ هم تا حالا نصب کردم یکی اون گیم اکسس یکی هم اون بورگن
الان این قسمتی که شما گفتی اینو دانلود کن و بریز جایه pes2009.exe این رو من نفهمیدم من اینو دانلود کردم کپی کردم کنار این فایله بازی رو اجرا کردم باز همون ارور رو میده این پی ای اس دات اگزه رو پاک کردم دیگه اصلا بازی اجرا نشد دقیق توضیح میدی
اگه هم که پچ نصب نکنم اصلا حال نمیده بازی این پی ایی اس هیچ تیم و بازیکنی رو اسمش رو درست ننوشته![]()
سرعت کافی نت های اینجا آخرش به 17 یا 18 برسه . میشه حساب کرد که چند روز طول میکشه واسه دانلود پچها.
dvd اورجینال هم من گشتم ولی همچین چیزی پیدا نکردم همه رایتی اند شاید اینجا نباشه . تازه بعضی ها هم که گرفتن مثل اینکها از خارج کشور گرفتن . اون روش full screen هم جواب نداد .
اگه مشکل دانلود داری و فقط به خاطر این مشکل میخای از خیر این بازی بگذری آدرستو بده من سی دی پچ و آبدیتهاشو برات میفرستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)