[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو هم تست کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو هم تست کن
2 روز پیش یهو یاهو لاگ اوت شد و بعدشم پیغام میداد اکانت شما بلاک شده !
هنوزم همین پیغامو میده !
چرا ؟
فورا برو رمزت رو وض کن و یک رمز خیلی سخت روش بذار
کاملا اجق وجق
سوالات امنیتی رو هم عوض کن. سوال رو درست انتخاب کن. از خودت سوال نده ولی جواب ها رو هم کاملا مزخرف و کاراکترهای بی معنی بزن
ایمیل فراموشی رو هم وض کن. یه ایمیل مشابه اون بذار. مثلا اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود، عوض کن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگر نه یکی می خواد وارد حسابت بشه و حسابت با کرام الکاتبینه!
نمیشه آخه !
من تو میل هم نمیتونم برم
وارد که میشم ازم از این حروف و عدد هایی میخواد که باید وارد کنم بعدش که وارد میکنم یک سوال امنیتی میاره که یادم نیست جوابش چیه چون 10 سال پیش این ای دی رو ساختم
روش بعدی هم اینه که یک ایمیل بفرسته به همین ای دی که بلاک شده که نمیتونم برم توش !
google مثله اینکه دیگه موبایل ایران رو ساپورت نمیکنه!
من چند وقت پیش رمز عبورم رو گم کردم پیام داد یک بار هم زنگ زد!
چند وقت پیش درست بود.دیروز برای من قبول نکرد.شما هم اگر امکان داره امتحان کنید.شاید مشکل از طرف من باشه.
Last edited by name; 25-02-2013 at 15:04.
شاید به خاطر وجود 98 + باشه. بهتره به شکل 0912 وارد کنید
دوتا سوال دارم.
1: چجوری من میتونم برای میلم یه میل پشتیبان بگیرم؟ من یه میل یاهو دارم میخوام ولی پشتیبان ندارم. چجوری میتونم درخواست میل پشتیبان بدم که وقتی پسوردم رو فراموش کردم از اون میل دوم استفاده کنم؟
2: چجوری میشه پسورد میل یاهو رو عوض کرد؟ من هر چی میلم رو چک میکنم قسمتی برای تغییر رمز میل وجود نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)