روز بله منم عوض 220 تا 250 تا میگیرم بحث سر شبانه است / در ضمن ذوق نکنید چون شبکیه الان سیاستشه که 1 مگ رو تا 2 مگ باز گذاشته شما بالای 200 بگیری امکان داره همین فردا سرعت رو واقعی کنه / بعد شما پیش شمارتون یا 681 یا 682 خوب منم فیبر نوری هستم!!!!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
روز بله منم عوض 220 تا 250 تا میگیرم بحث سر شبانه است / در ضمن ذوق نکنید چون شبکیه الان سیاستشه که 1 مگ رو تا 2 مگ باز گذاشته شما بالای 200 بگیری امکان داره همین فردا سرعت رو واقعی کنه / بعد شما پیش شمارتون یا 681 یا 682 خوب منم فیبر نوری هستم!!!!
من با یکی از مسئولین عالی رتبه شبکیه در رابطه با افت بسیار شدید سرعت دانلود شبانه ام صحبت کردم
ایشون گفتند تعداد کاربرامون فوق العاده بالا رفته (فکر کنم به خاطر تبلیغ تلویزیونیشون تو شبکه اصفهان باشه) و این کاهش سرعت دلیلش اینه
من یکی از ISP های دیگه که سرعت دانلود شبانش 150 رو مثال زدم که ایشون با خندهبه من گفتند صبر کن اونا هم مثل ما میشن
من گفتم حالا تکلیف ما چیه ؟ که ایشون فرمودند همینه که هست کاریش نمیشه کرد خداحافظ گفتم خیلی از لطفتون ممنونم
یادش به خیر اوایل کار شبکیه من شبی 4.5 گیگ دانلود داشتم اصلا دیگه نمیدونستم چی دانلود کنم ؟ ولی اخیرا به زور 150 مگ میگرفتم
منم رفتم یه شرکت دیگه ولی برای برداشتن رانژه شون از روی خطم بیچارم کردند نزدیک 1 ماه طول کشید تا بردارن![]()
من نمیدونم شما با کی صحبت کردید اما این رو بدونید شرکت شبکیه افزایش مصرف کننده تام شبانه نداشته و علت این افت سرعت چیزی نیست جز جدا کردن اکانت شبانه و روزانه / با یک تست ساده میشه متوجه شد شیر فلکه از طرف خودشون بسته شده و ربطی به اشغال شدن پهنای باند توسط سیل عظیم کاربران ندارد / عملا پرتها بسته است علت اینکه شما سرعت ندارید همینه سرعت محدود شده
والا ماهم با بالا دستیها صحبت کردیم و این حرفها رو نزدند و قول افزایش سرعت رو دادند چون از ابتدا اساس این تغییرات بر بالا رفتن تایم شبانه و یکدستی سرعت در این ساعات بوده باورش سخته اما گفتند رسیدن بهش زمانبر است ماله حالا نیست ولی سرعت فعلی تا چند وقته دیگر از اینی که هست افزایش پیدا میکنه.
دوست عزیز اون آقای مدیر دقیقا همین چیزی رو به من گفت که نوشتم: همینه که هست کاریش نمیشه کرد
بله پشتیبانی و مسئولین دیگر مدام به من می گفتند ما داریم مشکلو رفع میکنیم و قول افزایش سرعت رو بهم می دادند ولی فقط و فقط انتظار الکی میکشیدم من از سال 88 مشترکشون بودم اون موقع که زیر نظر آسیا تک بودند
شما هم مــــنـــــتـــــظـــــــ ر بمون برای ما که به هیچ عنوان درست نشد شاید برای شما درست بشه![]()
خوب اون اقای مدیر شکر اضافی خوردند نمیخواستند اطلاعات در اختیارتون بگذارند و شما رو با این حرفها کله کرده بنده به علتی که برای افت سرعت ذکر کرده ایراد گرفتم که مضحکه و مضحکتر اینکه گفته کاریش نمیشه کرد عرض کردم شیر فلکه دست خودشونه اینا یک مشت سیاست فعلی شرکت هستش که باید دید کی از خر شیطون میان پائین.
بنده هم سه ساله مشترک این شرکت هستم دوران اسیاتک هم بد نبود راضی بودیم اینجا بهارستان تا قبل از تغییر اکانتیک شب بهشت بود (یعنی تا همین یکماه پیش) نمیدونم شما کدام منطقه هستید اما از متنی که نوشتید مشخصه که از قبل از تغییرات اخیر هم سرعت نداشتید و وضعتون خراب بوده اما اینجا به این شکل نبود! (این منطقه)
یوزری هم به اون صورت اضافه نشده که بگیم پهنای باند اشغال شده و از این حرفا پورت ها رو بستند حداقل اینجا در این منطقه اگر پورتها رو باز کنند و محدود نکنند خیلی وضع عوض میشه و تغییرات بهتری رو شاهد هستیم.
وگرنه بله بیشتر ISP های معروف وضع شبانشون افتضاح است و ارزش کوچ کردن رو ندارند!
حالا برادر شما از کدوم چاله درامدی به کدامین چاه افتادی؟؟؟!!!
Last edited by sweetman; 21-12-2012 at 22:02.
دوست عزیز من از چاه (شبکیه)دراومدم و حالا نوک قله کوهم (اسم ISP رو نمیگم چون میترسم دوستان هجوم بیارن مثل شبکیه
داغون بشه)
تو سایت SPEEDNET گرید B+ داره
شما هم خودت به خودت امید بده خوبه خودتم میگی اگر پورتها رو باز کنند و محدود نکنند (ما اصفهانیها یه ضرب المثل داریم که میگیم: اگر زن مگر شد بچشون هم شد کاشکی)![]()
این همه isp عوض کردم هیچ کدوم به اندازه پیشگامان قطعی نداشته گند زده به اعصابمون هیچ جا دیگه هم نمونده 2030 هم به مرکز ما نمیده موندم چی کار کنم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
شما انگار خیلی سر خودت معطلی،هجوم بیارنداون شرکتی که بخواد با اضافه شدن کاربراش سرعتش داغون شه مفتش گرونه.
واقعا ته ته اصفهانی از لحاظ خ س ا س ت هستی!!![]()
پس معلوم شد شبکیهمفتش گرونه
هر کی خواست اسم ISP ام رو بهش میگم
![]()
درود
دوستان من از پرنیان نت سرویس 1 مگش را گرفتم. ترافیک شبانه اش رایگانه.
از ساعت چند شب تا چه ساعتی رایگانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)