تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 545 از 577 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من که توی بهارستان با 1 مگ شبکیه 220 میگیرم(هه هه البته من اولین نفری بودم که از شبکیه به عنوان یوزر فیبر نوری نت گرفته)
    روز بله منم عوض 220 تا 250 تا میگیرم بحث سر شبانه است / در ضمن ذوق نکنید چون شبکیه الان سیاستشه که 1 مگ رو تا 2 مگ باز گذاشته شما بالای 200 بگیری امکان داره همین فردا سرعت رو واقعی کنه / بعد شما پیش شمارتون یا 681 یا 682 خوب منم فیبر نوری هستم!!!!

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

من با یکی از مسئولین عالی رتبه شبکیه در رابطه با افت بسیار شدید سرعت دانلود شبانه ام صحبت کردم
    ایشون گفتند تعداد کاربرامون فوق العاده بالا رفته (فکر کنم به خاطر تبلیغ تلویزیونیشون تو شبکه اصفهان باشه) و این کاهش سرعت دلیلش اینه
    من یکی از ISP های دیگه که سرعت دانلود شبانش 150 رو مثال زدم که ایشون با خنده به من گفتند صبر کن اونا هم مثل ما میشن
    من گفتم حالا تکلیف ما چیه ؟ که ایشون فرمودند همینه که هست کاریش نمیشه کرد خداحافظ گفتم خیلی از لطفتون ممنونم
    یادش به خیر اوایل کار شبکیه من شبی 4.5 گیگ دانلود داشتم اصلا دیگه نمیدونستم چی دانلود کنم ؟ ولی اخیرا به زور 150 مگ میگرفتم
    منم رفتم یه شرکت دیگه ولی برای برداشتن رانژه شون از روی خطم بیچارم کردند نزدیک 1 ماه طول کشید تا بردارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من با یکی از مسئولین عالی رتبه شبکیه در رابطه با افت بسیار شدید سرعت دانلود شبانه ام صحبت کردم
    ایشون گفتند تعداد کاربرامون فوق العاده بالا رفته (فکر کنم به خاطر تبلیغ تلویزیونیشون تو شبکه اصفهان باشه) و این کاهش سرعت دلیلش اینه
    من یکی از ISP های دیگه که سرعت دانلود شبانش 150 رو مثال زدم که ایشون با خنده به من گفتند صبر کن اونا هم مثل ما میشن
    من گفتم حالا تکلیف ما چیه ؟ که ایشون فرمودند همینه که هست کاریش نمیشه کرد خداحافظ گفتم خیلی از لطفتون ممنونم
    یادش به خیر اوایل کار شبکیه من شبی 4.5 گیگ دانلود داشتم اصلا دیگه نمیدونستم چی دانلود کنم ؟ ولی اخیرا به زور 150 مگ میگرفتم
    منم رفتم یه شرکت دیگه ولی برای برداشتن رانژه شون از روی خطم بیچارم کردند نزدیک 1 ماه طول کشید تا بردارن
    من نمیدونم شما با کی صحبت کردید اما این رو بدونید شرکت شبکیه افزایش مصرف کننده تام شبانه نداشته و علت این افت سرعت چیزی نیست جز جدا کردن اکانت شبانه و روزانه / با یک تست ساده میشه متوجه شد شیر فلکه از طرف خودشون بسته شده و ربطی به اشغال شدن پهنای باند توسط سیل عظیم کاربران ندارد / عملا پرتها بسته است علت اینکه شما سرعت ندارید همینه سرعت محدود شده
    والا ماهم با بالا دستیها صحبت کردیم و این حرفها رو نزدند و قول افزایش سرعت رو دادند چون از ابتدا اساس این تغییرات بر بالا رفتن تایم شبانه و یکدستی سرعت در این ساعات بوده باورش سخته اما گفتند رسیدن بهش زمانبر است ماله حالا نیست ولی سرعت فعلی تا چند وقته دیگر از اینی که هست افزایش پیدا میکنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

من نمیدونم شما با کی صحبت کردید اما این رو بدونید شرکت شبکیه افزایش مصرف کننده تام شبانه نداشته و علت این افت سرعت چیزی نیست جز جدا کردن اکانت شبانه و روزانه / با یک تست ساده میشه متوجه شد شیر فلکه از طرف خودشون بسته شده و ربطی به اشغال شدن پهنای باند توسط سیل عظیم کاربران ندارد / عملا پرتها بسته است علت اینکه شما سرعت ندارید همینه سرعت محدود شده
    والا ماهم با بالا دستیها صحبت کردیم و این حرفها رو نزدند و قول افزایش سرعت رو دادند چون از ابتدا اساس این تغییرات بر بالا رفتن تایم شبانه و یکدستی سرعت در این ساعات بوده باورش سخته اما گفتند رسیدن بهش زمانبر است ماله حالا نیست ولی سرعت فعلی تا چند وقته دیگر از اینی که هست افزایش پیدا میکنه.
    دوست عزیز اون آقای مدیر دقیقا همین چیزی رو به من گفت که نوشتم: همینه که هست کاریش نمیشه کرد
    بله پشتیبانی و مسئولین دیگر مدام به من می گفتند ما داریم مشکلو رفع میکنیم و قول افزایش سرعت رو بهم می دادند ولی فقط و فقط انتظار الکی میکشیدم من از سال 88 مشترکشون بودم اون موقع که زیر نظر آسیا تک بودند
    شما هم مــــنـــــتـــــظـــــــ ر بمون برای ما که به هیچ عنوان درست نشد شاید برای شما درست بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز اون آقای مدیر دقیقا همین چیزی رو به من گفت که نوشتم: همینه که هست کاریش نمیشه کرد
    بله پشتیبانی و مسئولین دیگر مدام به من می گفتند ما داریم مشکلو رفع میکنیم و قول افزایش سرعت رو بهم می دادند ولی فقط و فقط انتظار الکی میکشیدم من از سال 88 مشترکشون بودم اون موقع که زیر نظر آسیا تک بودند
    شما هم مــــنـــــتـــــظـــــــ ر بمون برای ما که به هیچ عنوان درست نشد شاید برای شما درست بشه
    خوب اون اقای مدیر شکر اضافی خوردند نمیخواستند اطلاعات در اختیارتون بگذارند و شما رو با این حرفها کله کرده بنده به علتی که برای افت سرعت ذکر کرده ایراد گرفتم که مضحکه و مضحکتر اینکه گفته کاریش نمیشه کرد عرض کردم شیر فلکه دست خودشونه اینا یک مشت سیاست فعلی شرکت هستش که باید دید کی از خر شیطون میان پائین.
    بنده هم سه ساله مشترک این شرکت هستم دوران اسیاتک هم بد نبود راضی بودیم اینجا بهارستان تا قبل از تغییر اکانتیک شب بهشت بود (یعنی تا همین یکماه پیش) نمیدونم شما کدام منطقه هستید اما از متنی که نوشتید مشخصه که از قبل از تغییرات اخیر هم سرعت نداشتید و وضعتون خراب بوده اما اینجا به این شکل نبود! (این منطقه)
    یوزری هم به اون صورت اضافه نشده که بگیم پهنای باند اشغال شده و از این حرفا پورت ها رو بستند حداقل اینجا در این منطقه اگر پورتها رو باز کنند و محدود نکنند خیلی وضع عوض میشه و تغییرات بهتری رو شاهد هستیم.
    وگرنه بله بیشتر ISP های معروف وضع شبانشون افتضاح است و ارزش کوچ کردن رو ندارند!
    حالا برادر شما از کدوم چاله درامدی به کدامین چاه افتادی؟؟؟!!!
    Last edited by sweetman; 21-12-2012 at 22:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

خوب اون اقای مدیر شکر اضافی خوردند نمیخواستند اطلاعات در اختیارتون بگذارند و شما رو با این حرفها کله کرده بنده به علتی که برای افت سرعت ذکر کرده ایراد گرفتم که مضحکه و مضحکتر اینکه گفته کاریش نمیشه کرد عرض کردم شیر فلکه دست خودشونه اینا یک مشت سیاست فعلی شرکت هستش که باید دید کی از خر شیطون میان پائین.
    بنده هم سه ساله مشترک این شرکت هستم دوران اسیاتک هم بد نبود راضی بودیم اینجا بهارستان تا قبل از تغییر اکانتیک شب بهشت بود (یعنی تا همین یکماه پیش) نمیدونم شما کدام منطقه هستید اما از متنی که نوشتید مشخصه که از قبل از تغییرات اخیر هم سرعت نداشتید و وضعتون خراب بوده اما اینجا به این شکل نبود! (این منطقه)
    یوزری هم به اون صورت اضافه نشده که بگیم پهنای باند اشغال شده و از این حرفا پورت ها رو بستند حداقل اینجا در این منطقه اگر پورتها رو باز کنند و محدود نکنند خیلی وضع عوض میشه و تغییرات بهتری رو شاهد هستیم.
    وگرنه بله بیشتر ISP های معروف وضع شبانشون افتضاح است و ارزش کوچ کردن رو ندارند!
    حالا برادر شما از کدوم چاله درامدی به کدامین چاه افتادی؟؟؟!!!
    دوست عزیز من از چاه (شبکیه) دراومدم و حالا نوک قله کوهم (اسم ISP رو نمیگم چون میترسم دوستان هجوم بیارن مثل شبکیه داغون بشه) تو سایت SPEEDNET گرید B+ داره
    شما هم خودت به خودت امید بده خوبه خودتم میگی اگر پورتها رو باز کنند و محدود نکنند (ما اصفهانیها یه ضرب المثل داریم که میگیم: اگر زن مگر شد بچشون هم شد کاشکی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این همه isp عوض کردم هیچ کدوم به اندازه پیشگامان قطعی نداشته گند زده به اعصابمون هیچ جا دیگه هم نمونده 2030 هم به مرکز ما نمیده موندم چی کار کنم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز من از چاه (شبکیه) دراومدم و حالا نوک قله کوهم (اسم ISP رو نمیگم چون میترسم دوستان هجوم بیارن مثل شبکیه داغون بشه) تو سایت SPEEDNET گرید B+ داره
    شما هم خودت به خودت امید بده خوبه خودتم میگی اگر پورتها رو باز کنند و محدود نکنند (ما اصفهانیها یه ضرب المثل داریم که میگیم: اگر زن مگر شد بچشون هم شد کاشکی)
    شما انگار خیلی سر خودت معطلی،هجوم بیارنداون شرکتی که بخواد با اضافه شدن کاربراش سرعتش داغون شه مفتش گرونه.
    واقعا ته ته اصفهانی از لحاظ خ س ا س ت هستی!!

9. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

شما انگار خیلی سر خودت معطلی،هجوم بیارنداون شرکتی که بخواد با اضافه شدن کاربراش سرعتش داغون شه مفتش گرونه.
    واقعا ته ته اصفهانی از لحاظ خ س ا س ت هستی!!
    پس معلوم شد شبکیه مفتش گرونه هر کی خواست اسم ISP ام رو بهش میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من از پرنیان نت سرویس 1 مگش را گرفتم. ترافیک شبانه اش رایگانه.
    از ساعت چند شب تا چه ساعتی رایگانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •