تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 905 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام پارس مدل ۸۴ دارم یه چند وقتیه وقتی ماشینو روشن میکنم یه صدایی شبیه «جیک جیک» یا سوت زدن میده وقتی گاز میدم هم صدا بیشتر و سریع تر میشه از حدود ۶۰ کیلومتر که سرعتم بالاتر میره صدا قطع میشه..... بعدم که یه مدت ماشین کار کرد صدا کلا قطع میشه حتی در سرعت های کم!!! شرمنده خیلی زیاد شد . می خوام بدونم مشکل از چیه ؟ چیکارش باید بکنم!؟
    دوستان تقریبا توضیح دادن
    متاسفانه کیفیت عجیب و قریب تسمه ها عمال این صدا هست
    حالا علتش چی هست؟
    نوشته های روی تسمه موتور و تسمه تایم هست که معلوم نیست چرا اینقدر برجسته چاپ شده
    فقط هم مربوط به خودرو شما نیست متاسفانه در انواع سمند و پژو همه گیر شده
    وقتی تسمه در حال گردش هست و این نوشته ها به هرز گرد و تسه سفت کن میرسه وقتی این نوشته های با سطح هرزگرد یا تسمه سفت کن تماس پیدا می کنه این صدای مسخره را میده
    همون تستی را که دوستان گفتن انجام بده اگر صدا رفع شد شما هم زیاد حساسیت به خرج نده که نتیجه اش میشه الکی توی خرج افتادن
    یکی از دوستان به شدت روی این موضوع حساسیت به خرج داد نتیجه اش تحمیل 300 هزار تومن هزینه ناقابل بود که بعد از اون باز هم این صدا را داشت که من با کمی سمباده زدن نوشته های روی تسمه صدا کاملا برطرف شد ولی خود هم این کار را توصیه نمی کنم

2. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دو تا سوال داشتم :

1 - تازگیا تو سر بالایی ماشین خیلی گاز میخوره ولی دنده پر نمیشه ، مثلا دور موتور تا 4000 میره ولی سرعت تا 30 نمیرسه که من بزنم دنده 2
    از صفحه کلاج هست ؟؟؟
    پ.ن : ماشین 405 مدل 90 هست و حدودا 50000 هزار کارکرده و تا حالام صفحه کلاج رو عوض نکردم

2 - اگه دیگه کم کم باید صفحه کلاج رو عوض کنم ، بهترین نوعش چیه هست ؟؟
    ممنون میشم معرفی کنید + قیمت
    سلام
    ذیسک و صفحه رو عوض کن بهترینش والوو فرانسه اصلی هست قیمت ندارم

4. 2 کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دو تا سوال داشتم :

1 - تازگیا تو سر بالایی ماشین خیلی گاز میخوره ولی دنده پر نمیشه ، مثلا دور موتور تا 4000 میره ولی سرعت تا 30 نمیرسه که من بزنم دنده 2
    از صفحه کلاج هست ؟؟؟
    پ.ن : ماشین 405 مدل 90 هست و حدودا 50000 هزار کارکرده و تا حالام صفحه کلاج رو عوض نکردم

2 - اگه دیگه کم کم باید صفحه کلاج رو عوض کنم ، بهترین نوعش چیه هست ؟؟
    ممنون میشم معرفی کنید + قیمت
    احتمال خیلی زیاد دوست من از دیسک و صفحه کلاچ هست
    و قبل از اون هم تست کنید که میزان درگیر و خلاص کلاچ چقدره شاید با تنظیم سیم کلاچ فعلا بهتر بشه
    و اینکه 3 سال و 50000 مناسبه برا تعویض دیسک و صفحه
    فکر می کنم هنوز والئو خوب باشه اما حتما کیت بصورت کامل و یعنی دیسک و صفحه و بلبرینگ عوض شه

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پراید 87، تو باکی (شناور) خراب بود عوض کردم، حالا مشکل اینه که مثلا وقتی رو خط اخره نمیدونم چقد بنزین توش هست، خیلی پایین میاد عقربه اما باز چراغ روشن نمیشه، حالت پرش رو هم گهگاه داره، هم بسمت پایین هم بالا!
    در ضمن شناور خودش پلاستیکی بود، فلزی انداختم، فروشنده گفت فرقی نمیکنه، درست گفته؟
    دوست منمی تونه مورد از همین هم باشه چون نه تنها فلزی بودن که حتی ذره ای تعییر جزیی در شکل هم می تونه اون دقتی رو که لازمه نداشته باشه و علاوه بر اون ممکنه کلا مقاومتش از استاندارد بالا تر باشه و مخصوص باک دیگه باشه و شاید هم خراب باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اقا من احساس میکنم سیستم انژکتور ماشینم مشکل داره . پزو پارس با موتور عادی است . وقتی پدال رو زیاد فشار میدم برای شتاب بالا در محدوده دور موتور 2800 تا 3100 ماشین یه ریپ بد جور میزنه .شتاب و قدرتش هم نصبت به قبل کمتر شده . پمپ بنزین هم تازه عوض کردم .
    اگه مشکل از انژکتوره راه تعمیر یا تمیز کردنش رو به صورتی که صدمه نبینه بگید ؟
    پیشا پیش سپاسگذارم
    ریپ زدن و یا باصطلاح کات آف کردن می تونه از خیلی چیزا باشه و فقط انژکتور و سوزن اون نیست در کل تمیز کردن سوزن و یا انژکتور شویی هم خوبه و هم بد تازه از مخارجش هم صرف نظر می کنیم
    این مورد می تونه از تنظیم با دیاگ و سنسور ها بخصوص اکسیژن باشه

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

ریپ زدن و یا باصطلاح کات آف کردن می تونه از خیلی چیزا باشه و فقط انژکتور و سوزن اون نیست در کل تمیز کردن سوزن و یا انژکتور شویی هم خوبه و هم بد تازه از مخارجش هم صرف نظر می کنیم
    این مورد می تونه از تنظیم با دیاگ و سنسور ها بخصوص اکسیژن باشه
    متاسفانه در دیاگ چیزی مشخص نیست .
    مخارج شستشوی سوزن مگه چقده ؟
    خوبی ها و ضرر هاشو میگید ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

این افت دور موتور که بعد از روشن شدن کولر به وجود میاد،چیه؟دیروز (قبل تعویض دیسک و صفحه) این قد ضعیف نمیشد.....؟؟
    سلام
    افت دور موتور با روشن شدن کولر چند علت میتونه داشته باشه
    1- استپر کار نمیکنه . چون با روشن شدن کولر استپر از کمپیوتر فرمان میگیره که سر استپر اندکی کوتاه بشه تا هوای ببشتری بره توی منیفولد .
    با این تست مبتونین بفهمین که با زدن کولر سر استپر کوتاه میشه یا نه:
    موتور روشن . 30 ثانیه صبر کنین
    حالا کولر رو روشن کنین
    موتور به لرزش میافته
    حالا فیش استپر رو بکشین . با این کار دیگه سر استپر در همون حالتی که هست میمونه
    حالا کولر خاموش
    اگر دور موتور بیش از حد نرفت بالا پس استپر با روشن شدن کولر اصلا تغییر نکرده و علت افت دور موتور با کولر هم همینه .
    سیمهای فیش استپر رو چک کنین شاید قطعی داره . با تکون دادن سبمهاش موقع روشن بودن کولر میشه پیداش کرد ( گاهی وقتها )
    اگر از سیمش نبود باید باز بشه طول سر استپر اندازه گرفته بشه . معمولا باید 28mm باشه
    اگه اون هم درست بود , یک استپر سالم قرض بگیرین . اگر با تعویض درست شد پس باید تعویض بشه
    2- گاهی رله ی فن که با دکمه ی AC کار میکنه خراب میشه و فن رو روشن نمیکنه که در نتیجه گاز فشرده شده خنک نمیشه و به کمپرسور خیلی فشار میاد و موتور افت میکنه
    کافیه کولر رو بزنین . اگر فن فوراً روشن نشد پس همین مشکل وجود داره
    3- گاهی سیستم کولر ایراد داره مثل کم بودن روغن کمپرسور و سفت بودنش و یا گاز بیش از حد یا گرفتگی اکسپنشن والو باعث فشار به کمپرسور و افت دور موتور میشه
    اطلاعات بیشتر در مورد کار کولر
    صرفه جوئی در هزینه های خودرو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-10-2014 at 17:13. دليل: تصحیح

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه در دیاگ چیزی مشخص نیست .
    مخارج شستشوی سوزن مگه چقده ؟
    خوبی ها و ضرر هاشو میگید ؟
    شستشو رو به دو روش انجام میدن یکی با دستگاه ومواد مخصوص که فکر می کنم حدود100 اگر اشتباه نکنم باشه
    و بعضی ها هم یک مکمل شستشو رو فقط در باک می ریزند که اون ارزونتره
    ولی احتمال خوردگی و خراب شدن سوزن ها هست که اگه پیش بیاد هزینه سنگینی رو روی دست می ذاره

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

شستشو رو به دو روش انجام میدن یکی با دستگاه ومواد مخصوص که فکر می کنم حدود100 اگر اشتباه نکنم باشهو بعضی ها هم یک مکمل شستشو رو فقط در باک می ریزند که اون ارزونتره ولی احتمال خوردگی و خراب شدن سوزن ها هست که اگه پیش بیاد هزینه سنگینی رو روی دست می ذاره
    سلام
    اگر انژکتورها ساخت ایران هست که هیچ , اما اگر ایرانی هست با خیال راحت یک محلول انژکتور شور اصلی ساخت امریکا استفاده کنین طبق دستور روش هیچ مشکلی پیش نمیاد
    حتی انژکتور ایرانی هم تا حالا نشنیدم که با شستشو با انژکتور شور امریکائی خراب شده باشه
    مواد انژکتورشور فقط رسوب رو حل میکنه , به فلزات و قطعات داخل انژکتور آسیبی نمیزنه .
    ===============================
    انژکتور گرانقیمت هست .
    اول باید تست بشه بعد شستشو یا تعویض بشه
    انژکتور سالهای سال خراب نمیشه فقط مراقبت و شستشو لازم داره
    مراقبت یعنی تعویض فیلتر بنزین به موقع , نصب فیلتر بنزین درجه یک نه آشغال ساختِ دزدانِ ملیاردیِ ایران . استفاده از سوخت استاندارد .
    باید از شرکتهای خارجی بخرین . بیشتر فیلترها به هم میخوره .
    شما مبتونین فیلتر کادیلاک 2014 و بنز 2014 هم نصب کنین روی پراید , فقط کافیه لوله های دو سرش با فیلتر ماسینتون یک سایز باشه تا شیلنگها محکم بهش وصل بشه .
    انژکتور هم عیبهائی که ممکنه پیدا کنه اینهاست :1- اصلا روشن نمیشه یعنی وفتی برق 12 ولت بهش بدین سوزنش حرکت نمیکنه چون آهنربای الکتریکی توش سوخته
    این عیب خیلی به ندرت پیش میاد و تستش خیلی آسونه . کافیه باز بشه و با برق بانری ماشین یا آداپتور 12v بهش برق بدین .
    با اهم متر هم میشه تستش کرد . اگر عقربه اهم متر تکون نخوره پس سیم پیچ آهنرباش سوخته .
    2- کامل بسته نمیشه و نشتی داره
    تستش خیلی آسونه
    ریل سوخت که انژکتورها بهش وصله رو از سرسیلندر جدا کنین تا سر انژکتورها رو ببینید اما لوله ی سوخت وصل باشه به ریل
    حالا سوئیچ رو باز کنین بدون استارت زدن
    پمپ بنزین روشن میشه و فشار سوخت میره بالا
    اگر انژکتور نشتی داشته باشه ازش بنزین میچکه در صورتیکه انژکتور سالم نم هم پس نمیده
    علتش رسوب گرفتن هست که خوب بسته نمیشه
    علاجش استفاده از انژکتور شور و اگر زیاد باشه باید با دستگاه اولتراسونیک ultrasonic که مثل دستگاه جرم گیری دندان با امواج صوتی رسوبها رو پودر میکنه و سپس شسته میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ultrasonic cleaner&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
    استفاده از محلولهای شستشوی قوی هم هست که در ایران رایجه . اگر محلول انژکتور رو خراب میکرد اصلا استفاده نمیشد .
    3- انژکتور بد سوخت میپاشه به علت رسوب
    علاجش هم مثل شماره ی 2 هست
    اگر ماشین مصرف بالا داره, یا رگولاتور مشکل داره و فشار سوخت بیش از حد هست یا انژکتورها نشتی داره .
    همه ی اینها رو راحت میشه چک کرد قبل از سرویس یا تعمیر یا تعویض

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    امروز بعد از این که متوجه شدم منبع اگزوز پوسیده و یه سوراخ توش ایجاد شده سریع اقدام کردم واسه تعویض،تعمیر کار بعد از دیدن پوسیدگی گفت لوله اگزوز هم زیاد تعریفی نداره و یکی بخر تا تعویضش کنم،فقط گفت نیازی نیست که لوله ای بخری که منبع داشته باشه،گفت مشکلی پیش نمیاد صداشم تغییر نمیکنه،بعد از نصبش یکم صدای اگزوز بیشتر شده،نفس ماشین هم باز شده،به نظر شما مشکلی واسه ماشین پیش نمیاد؟این اضافه شدن صدا البته خیلی کم،من حساسم،چقدر میتونه به اتاق ماشین سرایت کنه
    اصلا حس خوبی ندارم که این منبع وسط رو برداشته،حالا نمیدونم حس ماشین چی باشه
    ماشین هم
    206
    SD V1
    در مورد حذف منبع اگزوز (منبع وسط ) درسته که نبودن منبع و و هرچیزی که راه اگزوز رو سد کنه به ظاهر نفس و بهتر می کنه اما هم صدا رو و هم لرزش رو بیشتر می کنه و هم این ممکنه باعث صدمه رسوندن به مرور زمان به منیفولد بشه البته خمره وسط شاید کمتر ولی به نظر شخصی من باشه خیلی بهتره که البته جنس مرغوب
    در برخی از ما شینها بجای و یا در کنار خمره وسط از یک تکه شلنگ مانند فلزی استفاده می کنند این رو در ماشین های ژاپنی دیدم و خیلی جالب بود هم از لرزش و صدا و خرابی اگزوز و شکستگی اون در تکان های شدید جلوگیری می کنه

18. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •