آیپی مال کجاست آخه ؟ کشکی که نمیشه برادر :|
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آیپی مال کجاست آخه ؟ کشکی که نمیشه برادر :|
امروز من سایت رو نگاه کردم از خودشون هم پرسیدم که تو منطقه ما پورت خالی دارن یا نه
هم تو سایت زده بود و هم خودشون گفتن که بله فوری انجام میشه.
الان رفتم دیدم نوشته "به علت محدودیت با اولویت ثبت نام انجام میشود"
یک مورد دیگه اینکه ،
من گفتم خودم نصب می کنم که 15 تومن رو ندم طرف به من گفت در هر صورت باید 10 تومن رو بدی برای رانژه ....درسته؟
تو سایت هم که ثبتکردم دیدم یکی از این دو گزینه رو حتما باید انتخاب کنیم:
1 - نصاب حضوری
2 - کمک تلفنی
که اولی 15 تومن و دومی 10 تومنه.
دوست عزیز من همین دیروز یه سرویس جدید گرفتم
و حرفی از لولویت نبود
بله در هر صورت باید 10 تومن رو بهشون بدیمن گفتم خودم نصب می کنم که 15 تومن رو ندم طرف به من گفت در هر صورت باید 10 تومن رو بدی برای رانژه ....درسته؟
دوستان چرا گوگل وا نمیشه؟
بعد من خودم رفتم نمایندگی و گفتم خودم نصب می کنم،بعد 10 روز بالاخره خط رانژه شد ولی همون 15 تومنو ازم گرفت
یعنی برم ا حلقومش بکشم بیرون؟
دوست عزیز این تاپیک مربوط به اینترنت شرکت آسیا تک هست پس ای پی من هم مربوط همین شرکته که اینجا پست دادم
شهر و نوع سرویس هم که مشخصه .
چی کشکی نمیشه اونوخت؟![]()
سرویس های اسیاتک که صد در صد از پارس گرونترن نمیدونم چجوری حساب میکنید میگید اسیاتک ارزونتره!؟
1- سرویس های شبانه ی نیم بهای اسیا که کلا از رده خارجن و حساب نمیشن
2- یک مگ پارس سرعت دانلودش 220 هست البته در بعضی ساعات شب 100 هست ولی سرعت اسیاتک واقعیه
دوست عزیز مثلا من خودم از 128 با ترافیک 10 گیگ استفاده میکنم که قیمتش با مالیات و .... میشه 24000سرویس های اسیاتک که صد در صد از پارس گرونترن نمیدونم چجوری حساب میکنید میگید اسیاتک ارزونتره!؟
و پارس 128 با ترافیک 8 گیگ با مالیات و ... میشه 26000
در ضمن سرعت دانلود من با 128در روز تقریبا همیشه روی 210 هست ولی در شب تقریبا 30یک مگ پارس سرعت دانلودش 220 هست البته در بعضی ساعات شب 100 هست ولی سرعت اسیاتک واقعیه
اگر سرویستون ماهی 2 گیگ یا کمتر باشه نیم بهاستسرویس های شبانه ی نیم بهای اسیا که کلا از رده خارجن و حساب نمیشن
ولی اگر 5 گیگ یا بالاتر باشه رایگانه
Last edited by gggmail; 29-12-2011 at 14:53.
خوش یحال شما مال من روزانه 150-180 شبانه 15 کیلوبایت هستدر ضمن سرعت دانلود من با 128در روز تقریبا همیشه روی 210 هست ولی در شب تقریبا 30
کجاش گرونه ؟؟؟
2مگ ماهیانه میشه 36900 فک کنم البته!!! یادم نیس دقیق!!! شبانه هم رایگانه ولی حوصله ندارم از خواب پاشم!!!
500 مگ بزاری تو دانلود ساعت 2 تا صب ساعت 7 نزدیک 480-90 مگش رفته بعضی اوقاتم کامل میشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)