تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 691 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید من مشکل شما رو نمیدونم چیه !!
    ولی این روش من برای نصب لیت نایت هست :
    اول همه اطلاعات 2 تا دی وی دی رو روی هاردم ذخیره میکنم از اونجا بازی رو نصب میکنم ( البته این لیت نایت من خرابه برای همین میریزمش روی هاردم )
    وقتی نصب شد میرم سراغ نصب 2ومش اونو هم توی همون ادرسی که نصب اولم هست میریزم !
    بعد کرکو توی این ادرس میریزم و اجراش میکنم ! : F./The Sims 3 LN/The sims 3 late night/game/bin
    البته بستگی داره شما بازیتونو کجا نصب کرده باشین !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

ببخشید من مشکل شما رو نمیدونم چیه !!
    ولی این روش من برای نصب لیت نایت هست :
    اول همه اطلاعات 2 تا دی وی دی رو روی هاردم ذخیره میکنم از اونجا بازی رو نصب میکنم ( البته این لیت نایت من خرابه برای همین میریزمش روی هاردم )
    وقتی نصب شد میرم سراغ نصب 2ومش اونو هم توی همون ادرسی که نصب اولم هست میریزم !
    بعد کرکو توی این ادرس میریزم و اجراش میکنم ! : F./The Sims 3 LN/The sims 3 late night/game/bin
    البته بستگی داره شما بازیتونو کجا نصب کرده باشین !
    دقیقا من هم میخام همینو بگم

در آغاز فعالیت omidparadies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همينجا

پيش فرض

مي خواستم بدونم تايپيكي هم براي سيمس 2 هست يا سوال داريم بايد اينجا بپرسيم ؟ من هرچي گشتم همچين تايپيكي پيدا نكردم

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14

خود سی دی اپدیت میکنه شاید سی دی خرابه چون من راحت نصب کردم ولی زیاد وسیله نداشت اصلا نصب میشه؟
    کلا town of life نصب نمیشه و همون طور که قبلا گفتم توی اولین مرحله اینستال این پیغام رو میده :
    setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

مي خواستم بدونم تايپيكي هم براي سيمس 2 هست يا سوال داريم بايد اينجا بپرسيم ؟ من هرچي گشتم همچين تايپيكي پيدا نكردم
    دوست عزیز برو اینجا:
    تاپیک اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا town of life نصب نمیشه و همون طور که قبلا گفتم توی اولین مرحله اینستال این پیغام رو میده :
    setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
    احتمالا نسخه ی شما از اون نسخه های دستکاری شدس که نمیتونید نصبش کنید.
    Last edited by Maggy_P; 18-08-2011 at 10:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟
    یعنی لازمه و شما هم همه ی اون مراحل رو انجام دادین یا نه؟

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
    وقتی روش کلیک میکنید یک بازی سیمز باز میشه یا ....
    منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
    یا اینکه یک بازیه جداگانه نصب میشه و ربطی به سیمز پایه نداره؟

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مگی خانم اگه این کامنت پایینی که مربوط به حدود یک هفته قبل هست رو هم جواب بدید ممنون میشم :

من پریروز پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
    و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
    ممنون میشم اگه بگید ایراد کار از کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

بچه ها فقط یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که کارهایی که توی پست اول نوشته شده رو باید انجام بدم؟

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

راستی تا یادم نرفته اینم بپرسم که شما مثلا وقتی لیت نایتو نصب میکنید یک آیکون مخصوص لیت نایت روی دسکتاپتون میاد دیگه؟
    منظورم اینه که لیت نایتو که نصب کنی به مراحل سیمز اصلی اضافه میشه؟(مثلا توی شهری که هست یک کاباره باز میشه؟)
    باید سیمز پایه نصب باشه یک شهر خیلی بزر با کاباره اضافه میشه من که کارای پست اولو انجام ندادم

9. این کاربر از Rc man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

سلام

یکی از مراحل Sims World Adventures تو چین هست به اسم Grand Master's Fight که گفته Win the tournament و هیچ علامتی هم تو نقشه نیست که کجا باید بری.(Level کاراته هم 10 هست )

لطفا هر چه زودتر جواب بدین.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

بله باید انجام بشه
    بله درسته. به سیمز اصلی اضافه میشه و در واقع بازی کامل میشه

مگی خانم اگه این کامنت پایینی که مربوط به حدود یک هفته قبل هست رو هم جواب بدید ممنون میشم :
    شما اگه این مشکلو داری اون فایل 700 مگابایتو دانلود کن که تورنتشو گذاشتم.
    اون هیچ مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •