تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 737 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    اگر ماکسیما مشکل فنی نداشته باشه سالم و حسابی و اتوماتیک باشه رنگ شدگی هم نداشته باشه
    همین الان قولنامه کن.
    مگان 1600 هم خوبه مدلش هم بالاتره و خیالت راحت.
    فکر کن ببین از خودرو چه انتظاراتی داری بعد طبقه بندی و مقایسه کن و اقدام به خرید.
    موفق باشید.
    مصرف من ، مصرف خانوادگي هست ! ولي من كه ميخوام 22 يا 23 تومن بدم به مگان ،‌خوب ماكسيما ازش خوب نيست؟

ولي مصرف بنزين ماكسيما خيلي بالاست! در حالي كه مگان تو جاده 5 يا 6 ليتر مي سوزونه ، ماكسيما بالاي 12 تاست! يعني همون مگان به صرفه هست؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

مصرف من ، مصرف خانوادگي هست ! ولي من كه ميخوام 22 يا 23 تومن بدم به مگان ،‌خوب ماكسيما ازش خوب نيست؟

ولي مصرف بنزين ماكسيما خيلي بالاست! در حالي كه مگان تو جاده 5 يا 6 ليتر مي سوزونه ، ماكسيما بالاي 12 تاست! يعني همون مگان به صرفه هست؟
    با توجه به اینکه مصرف سوخت براتون مهمه مگان به صرفه تره اما فراموش نکن ماکسیما خودرویی بسیار راحت-جادار-ایمن-رانندگی بسیار راحت و لذت بخش و از نظر شتاب و قدرت موتور هم که مگان حرفی نداره.

اما مگان هم خودرویی به روزتر از ماکسیما و برای شما هم به صرفه تره.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چندتا سوال داشتم اگه کسی جواب بده ممنون میشم
    من اطلاع فنی زیادی از ماشین ندارم ولی میخوام بدونم چرا ماشین های چپی اصولا قیمتشون این همه میاد پایین؟ یعنی واقعا ارزش خرید ندارن؟ یا چون به جلو بندی و یا ستونش ضربه شدید وارد شده اینجوریه.
    کلا چرا نباید یه اتومبیل چپ شده رو خرید؟ یا در چه صورت میشه خرید؟

مرسی ....

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان چندتا سوال داشتم اگه کسی جواب بده ممنون میشم
    من اطلاع فنی زیادی از ماشین ندارم ولی میخوام بدونم چرا ماشین های چپی اصولا قیمتشون این همه میاد پایین؟ یعنی واقعا ارزش خرید ندارن؟ یا چون به جلو بندی و یا ستونش ضربه شدید وارد شده اینجوریه.
    کلا چرا نباید یه اتومبیل چپ شده رو خرید؟ یا در چه صورت میشه خرید؟

مرسی ....

سلام خدمت شما.
    چرا قیمت ماشین چپی میاد پایین؟
    کلا هر ماشینی بدنش دچار تصادف بشه از قیمتش کسر میشه حالا بستگی داره کجاش خورده باشه.
    ستون ها-شاسی-کاپوت-درب صندوق و گلگیرها از مهمترین نقاطی هستن که اگر ضربه خورده باشن از قیمت ماشین کم میشه.
    این نقاط خودشون به ترتیب تو کسر قیمت تاثیر دارن:
    مثلا اگر شاسی یک ماشین کج بشه افت بسیار زیادی داره چون ماشین دچار تصادف شدیدی شد.پس شدت تصادف هم اینجا مشخص میشه.
    ماشین هایی که رو سقف چپ میشن چون ستون ها نقاط محوری یک خودرو هستن آسیب میبینن و تعمیر نقاط هم بسیار سخت هست.هم شایس هم ستون ها.
    بعد میرسه به درب موتور و گلگیرهای جلو که بیشترین تصادف ها مربوط به همین نقاط هست.
    خودرویی که شایسش کج میشه یا رو سقف چپ میشه هر چقدر هم تعمیر بشه دیگه مثل روز اول نمیشه و دچار مشکل هست بنابراین خریدش ارزشی نداره مگر اینکه شما خودتون صافکار باشید یا اوراقی داشته باشید که خریدار این ماشین ها باشید.
    موفق باشید.

6. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    من خودم ایران نیستم و پدر میخواد تو تهران یه شاسی بلند رو رنج 50-60 بگیره.
    تو این چندساعتی که سرچ کردم ، به اینا رسیدم:

نیسان قشقایی:
    پارس خودرو 49.5 تومن میده و یه شرکت که تو فروم ها دیدم بنام piico معمولی رو همین قیمت میده و چند نوع دیگه رو هم تا 61 تومن داره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیا سورنتو XM :
    که اطلس خودرو میده 60 و piico هم فول آپشن خلیج (!) رو میده 61.4

- پدر ماشین خوش دست شهری ای میخواد که تو سفر هم راحت باشه. و همیشه مهمترین آپشن ، دیدِ خوب از داخله.

1- آیا آپشن دیگه ای هم هست؟ و دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنن؟ (البته نمیدونم موهاوی با دوتای دیگه تو یه کلاسه و قابل مقایسه کردن هست یا نه؟)
    2- سورنتو رو از نزدیک دیدم ولی قشقایی رو نه. نظر دوستان در موردش چیه؟ چون از رو عکس نمیشه یه نتیجه رسید.
    3-پدر بخاطر مسائل خدمات پس از فروش همیشه از نمایندگی اصلی میخرن و فکر نکنم بتونم نظرشون رو عوض کنم. حالا اگه آدم مثلا قشقایی رو از امثال piico بگیره ، بعد میتونه برای خدمات ببره مرکز خدمات پارس خودرو؟ چون پارس خودرو فول آپشن نمیده (البته تا جایی که من متوجه شدم)

ممنون . . .
    Last edited by a6l3i; 22-05-2011 at 16:29.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان

نیسان قشقایی:
    پارس خودرو 49.5 تومن میده و یه شرکت که تو فروم ها دیدم بنام piico معمولی رو همین قیمت میده و چند نوع دیگه رو هم تا 61 تومن داره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیا سورنتو XM :

- پدر ماشین خوش دست شهری ای میخواد که تو سفر هم راحت باشه. و همیشه مهمترین آپشن ، دیدِ خوب از داخله.

1- آیا آپشن دیگه ای هم هست؟ و دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنن؟ (البته نمیدونم موهاوی با دوتای دیگه تو یه کلاسه و قابل مقایسه کردن هست یا نه؟)
    2- سورنتو رو از نزدیک دیدم ولی قشقایی رو نه. نظر دوستان در موردش چیه؟ چون از رو عکس نمیشه یه نتیجه رسید.
    3-پدر بخاطر مسائل خدمات پس از فروش همیشه از نمایندگی اصلی میخرن و فکر نکنم بتونم نظرشون رو عوض کنم. حالا اگه آدم مثلا قشقایی رو از امثال piico بگیره ، بعد میتونه برای خدمات ببره مرکز خدمات پارس خودرو؟ چون پارس خودرو فول آپشن نمیده (البته تا جایی که من متوجه شدم)

ممنون . . .
    سلام.دوست گرامی تو رنج 60 میلیون به موهاوی نمیشه فکر کرد چون مدل های 2010 یا 2011 بالای 65 میلون تومان هستن.
    در مورد کیا سورنتو نسبت به نیسان قشقایی باید بگم در مورد شهری بودن نیسان قشقایی چون ابعادش یه کمی کوچکتر هست بهتره و خوش دست بودن سورنتو نسبت به قشقایی محسوس هست اما خوب به هر حال کسی که خودروی شاسی بلند بخواد باید فکر ابعاد بزرگش رو هم بکنه.
    نظر من رو کیا سورنتو هست که الان حدود 3 ساله امتحان خودش رو پس داده اما قشقایی هنوز کاملا جا نیفتاده.

9. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید 206 تیپ 5 کردم رفتم دو سه جا بهم گفتن که آقا 206 تیپ 2 بهتر از 5 هست الان میگم چرا میگن 5 صدی 12 -13 میسوزونه حالا میخوام بدونم به نظر شما این یک حرکت دلالانه هست یا واقعیت ؟ به نظر خودم سودی که رو تیپ 2 میبرن بیشتر واسه این همچین پیشنهادی میدن !

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان

نیسان قشقایی:

کد:
    http://www.piico.ir/portal/default.aspx?tabid=545
    کیا سورنتو XM :

با اینکه انتظارات پدرتون دقیقا مشخص نیست اما من بین این دو ماشین قطعا سورنتو XM رو پیشنهاد میکنم!
    سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.
    سلام دوستان من قصد خرید 206 تیپ 5 کردم رفتم دو سه جا بهم گفتن که آقا 206 تیپ 2 بهتر از 5 هست الان میگم چرا میگن 5 صدی 12 -13 میسوزونه حالا میخوام بدونم به نظر شما این یک حرکت دلالانه هست یا واقعیت ؟ به نظر خودم سودی که رو تیپ 2 میبرن بیشتر واسه این همچین پیشنهادی میدن !
    بالا بودن مصرف یه مسئله دیگست و خوب یا بد بودن ماشین یه مسئله دیگه!
    تیپ 5 مصرفش نسبت به اونی که رو کاتالوگ هست بیشتره اونم بیشتر به خاطر کیفیت پایین بنزین هست!!
    اما از لحاز اپشن و موتور تیپ 5 100/% برتری داره نسبت به تیپ 2!

12. 3 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام دوستان بین یاریس 2006 ومزدا3 2006 کدومو پیشنهاد میدید؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

ممنون ،
    من خودم هم دارم به سورنتو میرسم.
    1- من نتونستم بفهمم که اطلس خودرو ، سورنتو 2011 رو با چه آپشن هایی میده؟ همیشه آپشن هاش ثابته یا تو هر سفارش کلی ای که میده فرق میکنه؟
    2- و اینکه اگه فول آپشن بخوایم مجبوریم از بازار آزاد بگیریم؟ به جایی مییشه اطمینان کرد؟
    3-امروز تو یوتیوب یه ریویو از قشقایی دیدم که طرف میگفت صندلی های عقب (ردیف پشت راننده) ، جا پای خوبی نداره و سر آدم هم به سقف خیلی نزدیکه (و البته سر خودش مماس بود). خواستم بدونم سورنتو چه جوریاست؟ چون تو یه فروم یکی میگفت ، تو سفر ، سرنشین های عقب راضی نبودن!
    ممنون . . .
    Last edited by a6l3i; 23-05-2011 at 12:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •