سلام
به نظرتون ادیت این عکس خوبه؟
عکس اصلی:
عکس ادیت شده؛
دوستان چرا دیگه کسی عکس ها رو نقد نمی کنه من صفحه های قبلی تایپیکو نگاه کردم قبلا خیلی بیشتر عکس های نقد میشد،الآن چی شده؟
سلام
عکس اصلی:
عکس ادیت شده؛
دوستان چرا دیگه کسی عکس ها رو نقد نمی کنه من صفحه های قبلی تایپیکو نگاه کردم قبلا خیلی بیشتر عکس های نقد میشد،الآن چی شده؟
خوب شد این عکس را گذاشتید من می خواستم یک نظری درباره اش بدهم .سلام
عکس اصلی:
نمی دانم خودتون هم متوجه شدید یا نه ولی این عکس در ظاهر یک مارمولک هست ولی وقتی آدم دوباره نگاه می کنه می توانه یک حیوان عجیب ( شخصیت کارتونی ) که به صورت ایستاده هست را ببینه . من اول فکر کردم این دومیست![]()
از لحاظ ترکیب رنگ عالیه. اما من فکر می کنم بخشی از سمت چپ تصویر اضافه است و کاری برای تصویر انجام نمیده. با اجازه ، نظر من چیزی مثل اینه:
موفق باشید
متشکرم؛
من بخش سمت چپ رو برای قرار گرفتن سر مارمولک توی نقطه طلایی نگه داشتم؛
به نظر شما نیازی به نقطه طلایی نیست؟
نه، همیشه نیازی به نقطه طلایی نیست... گاهی باید همه اصول عکاسی رو کنار گذاشت...
به نظر من هم کمی از بخش چپ تصویر باید بریده بشه...![]()
بخش سمت چپ توی این عکس اضافه است. و کمکی به قرار دادن سر مارمولک تو نقطه طلای نمی کنه. چاره ای جز حذف اون ندارید. نظر منه![]()
اين هم چند تا عكس داغ امروز گرفتم. با canon ixus 300 hs سايز عكسارو كم كردم كه سرعت لود صفحه كند نشه
يه جورايي خواستم بگم با اين دوربين هم ميشه عكساي خوبي گرفت حتما نبايد حرفه اي باشه كه از عكس راضي باشيد.![]()
سلام : دوستان راهنمایی کنند .
![]()
لطفا هم در مورد عکس و هم ادیت اون نظر خودتونو بگید.
![]()
1- کادر بندی نادرست. بخش زیادی از سمت چپ و کمی از پایین کادر اضافه است.
2- سوژه تکراری و آنهم نامناسب!
3- کنتراست پایین تصویر
پیشنهاد میکنم اگر می خواهی برای عکس هایت وقت بگذارند و نقد کنند؛ برای عکس گرفتنت وقت بگذار!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)