دوست من لازم نیست شما رو هارد نرم افزار نصب کنید شما هارد 80 رو به یک سیستم دیگه میزنید و روی هارد اون سیستم ( نه هارد خودتون) این نرم افزار رو نصب میکنید و از طریق اون هاردتون رو ریکاوری میکنید
دوست من لازم نیست شما رو هارد نرم افزار نصب کنید شما هارد 80 رو به یک سیستم دیگه میزنید و روی هارد اون سیستم ( نه هارد خودتون) این نرم افزار رو نصب میکنید و از طریق اون هاردتون رو ریکاوری میکنید
Last edited by EXTREME; 02-11-2012 at 13:34.
یکی نیست جواب بده![]()
گفتم بهتون چیکار کنید !
داداش رو ویندوز اسکن کردم هیچ بد سکتوری پیدا نکرد.
تو BIOS هم رفتم هاردم رو AHCI بود اما گزینه IDE نداشت، بجاش ATA بود که موقع عوض کردنش اخطاز داد ترسیدم هاردم پاک شه.Cancel زدم.
سلام خسته نباشيد لطفا جواب پست شماره ۵۴٢٩ بنده رو بديد. شرمنده با گوشي دارم پست ميدم نتونستم دوباره بنويسم. (پست آخر صفحه ۵۴٣ ) ممنون
ata همون ide است
وقتی رو ata بزارین نمیتونید رو بوت hdd regenerator ببرید ؟
ببینید میتونید هارد رو low level format کنید با نرم افزار hdd low level format tools
فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید فریم ویرو رو از سایت خود هارد باید بگیرین
درست نشد بگین
بار اول که رو 40% error داد این پیام رو داد.بار دوم هم که رو win اسکن کردم کلا هیچی پیدا نکرد.الان فقط bluscreen واسم میاد بعد چند ساعت.این برنامه هم گاهی یه پیام هایی میده در حال کار با سیستم !
میشه لینک درایور برای Acer 5750G رو بدید ؟ راستش دقیقا نمیدونم کدومه! راستی بایوس رو چجوری میتونم از طریق داس آپدیت کنم ؟مرسی
به این ادرس برو داداش،اونجا مدل لپ تاپ رو بزن.همه درایوا کامل هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)