درسته که SX210 مگاپیکسلش بیشتره ولی این بدی حساب میشه چون با این سنسور کوچیک فقط نویز رو زیاد می کنه !
مسلما SX20 بهتره اگه با اندازش مشکلی نداشته باشی
(البته من خودم Panasonic FZ35 رو از هر دوی اینا بیشتر می پسندم)
موفق باشید
درسته که SX210 مگاپیکسلش بیشتره ولی این بدی حساب میشه چون با این سنسور کوچیک فقط نویز رو زیاد می کنه !
مسلما SX20 بهتره اگه با اندازش مشکلی نداشته باشی
(البته من خودم Panasonic FZ35 رو از هر دوی اینا بیشتر می پسندم)
موفق باشید
سلام منم ميخوام يه دوربين تا 500 تومن بگيرم كه هم كار عكاسيمو راه بندازه هم كيفيت فيلم خيلي خوبي داشته باشه من اول نظرمp100 نيكون بود كه روي كاغذ فوق العاده بود اما گويا هنوز مشكل زمينه زرد رنگرو مثل p90 تو عكساش داره بعد از sx20 كنون خوشم اومد كه فهميدم باتري قلمي ميخوره خوشم نيومد (سليقه اي) حالا hx1 سوني و sx210 كدوم عكس بهتري ميگيره كدوم فيلم بهتر و نظرتون درباره ixus210 وw390 چيه من عكاس كاملا اماتورم و بيشتر كاربردم محيط داخل خونست باتوجه به قيمت جيرو پيشنهاد ميكنيد هر چند تا 500 ميتونم هزينه كنم
سلام
شما دقیق حال من رو قبل از خرید دارید
من هم اول روی SX1 وبعد SX20 وبعد HX1 تمرکز داشتم (اخر FZ35) خریدم
من با HX1 توی فروشگاه و جاهای دیگه کار کردم وباهاش اشنا هستم
اما SX1 یکی از بد ترین دوربین های کنون هست وبه قول دوستان یه شکست بزرگ برای کنون بوده (prowler88) بیشتر برای استفاده از سنسور CMOS که نتیجه عکس داده (من کسی رو میشناسم که از نویز زیاد SX1 رفته یه HX1 خریده ایشون دوربین FULL HD میخاصه)
اما HX1 به نظر من دوربین خوبیه اما به 100 تومن بیشتر نمی ارزه
SX20 هم دوربین خوبیه البته برای اونای که مارک مهم تره تا کارایی
امااااااااااا FZ35
بعد چیه باطری قلمی خوبه , شما فکر کن موبایلت با باطری قلمی کار میکرد ,کنون به مشتری بی احترامی میکنه (پول اسمش رو میخوره مثل سونی)
اقای rostamiani یه نقد کاملی از FZ35 نوشتند که عالی هست
موفق باشید![]()
Last edited by ELSIN; 27-04-2010 at 17:10.
sx20
بهتره هم از نظر کیفیت عکس هم نویز
دوستان و مدیران گرامی قصد خرید یک دوربین دیجیتال کامپکت رو دارم در مورد قیمت محدودیتی ندارم ولی برای عکاسی معمولی میخوام
اگه زوم بالا و فیلمبرداری HD نحواین، Canon G11 بی نظیره
کیفیت عکسش به دلیل سنسور بزرگتری که داره قابل مقایسه با خیلی از دوربین های کامپکت نیست ... قیمت هم 500 هزار تومان هست
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by rostamiani; 28-04-2010 at 11:59.
بچه ها بين d90 و 550d كدومش رو بخرم
واقعا گيج شدم نميدونم چيكار كنم
هر كدوم مزايايي داره
![]()
ممنوم از لطفتون فقط من يه خورده با ابعادش مشكل دارم من برادرم sd790isداره من هم يه چيز جمع و جور تو مايه هاي اون ميخواستم منتها مدل جدبدتر
خوب 550D مال 01/04/2010 اما D90 مال 13/10/2008
کلا 550D اما یه نکته ای داره لنز D90 دوبرابر 550D زوم داره اگر لنز می خرید که دیگه هیچی
Conclusion این دو دوربین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به Panasonic Lumix DMC-GF1 و Olympus PEN E-P1 هم نگاهی بنداز
![]()
سلام منم ميخوام يه دوربين تا 500 تومن بگيرم كه هم كار عكاسيمو راه بندازه هم كيفيت فيلم خيلي خوبي داشته باشه من اول نظرمp100 نيكون بود كه روي كاغذ فوق العاده بود اما گويا هنوز مشكل زمينه زرد رنگرو مثل p90 تو عكساش داره بعد از sx20 كنون خوشم اومد كه فهميدم باتري قلمي ميخوره خوشم نيومد (سليقه اي) حالا hx1 سوني و sx210 كدوم عكس بهتري ميگيره كدوم فيلم بهتر و نظرتون درباره ixus210 وw390 چيه من عكاس كاملا اماتورم و بيشتر كاربردم محيط داخل خونست باتوجه به قيمت جيرو پيشنهاد ميكنيد هر چند تا 500 ميتونم هزينه كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)