تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 545 از 1174 اولاول ... 454454955355415425435445455465475485495555956451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همونطور که گفتم بازی قشنگی بود
    ولی رئال کلا با تیمای ایتالیایی مشکل داره....دیشب هم که رکورد رئال رو گفت
    ولی کلا دیشب با این بازی خیلی حال کردم...خیلی قشنگ بود

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نظرت خیلی خوب بود...
    به نظرم دیشب باید روبن رو از اول میورد تو زمین همون موقعی که اومد تو بازی دفاع یوه رو ریخته بود به هم
    من نمیگم رائول بازی نکنه به نظرم ترکیب باید طوری باشه که رائول پشت نیستلروی باشه
    ___________نیستلروی_______________
    ___________________رائول___________

من این ترکیبو بیشتر می پسندم !

ولی حقمون باخت نبود دوتا اشتباه بد کردیم که گل خوردیم ! وگرنه خیلی موقعیت داشتیم شوت اشنایدر هم که خورد به تیرک !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بچها:
    اول که ممد جان خسته نباشی داش یه تنه تاپیک رو میکشی بالا خدا حفظت کنه.
    در مورد رائول موافق بیرون بودنش نیستم اما باید یکی در میان اون هم بره رو نمیکت.
    رائول اگه نبود مقابل اسپانیول میخواستیم چکار کنیم و کلا بگم رائول رو باید هر بازی تو ترکیب نذاشت خوب حقم داره سنش زیاده و کمی استراحت براش واجبه.
    ولی ممد جان وقتی غیر رائول و رود مهاجم دیگه ای نداریم چکار کنیم؟
    میخوای هیگواین رو بذاره پهلو فن گل بابا به جان خودم هیگوانی بدتر از رائول بودش.
    در ضمن به نظر من مشکل همه اینا شوستره من فقط و فقط شوستر رو بد میبینم و خلاص.
    ما نیاز به یه مربی بزرگ در حد و اندازه رئال میخوایم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من هیچی نمیگم..چون به نظرم شما الان احساساتی شُدید...
    دیشب هم گفتم که دلیل حضور رائول تویه زمین همونی بود که الکس داشت بازی میکرد....
    هیچی دیگه نمیگم....ایشاا... یه زمان بهتر(وقتی یه برد خوب اوردیم) میشینیم با هم صحبت میکنیم....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این که باز شد همون! در واقع الان هم تو ترکیب اولیه رائول پشت سر نیستلروی هست ولی اینجا یه سوال مطرحه:

رائول قدرت بازیسازی داره؟ اصلا رائول خصوصیت بازی تو این پست رو داره؟ من که میگم نه!
    همون نشد که ! نیلستلروی رو مگه نمیگی چپ بازی می کرد ....حالا بی خیال
    رائول دیشب اصلا موقعیت خوب نداشت که بخواد گل بزنه
    رائول و رود برای این میرن تو زمین که بقیه بازیکنا موقیعیت بسازن این دوتا گل کنن
    که متاسفانه دیشب اصلا زیاد موقعیت درست نکردیم
    من شوستر رو هم قبول دارمش ...ما یه هافبک خیلی خوب در حد رونالدو می خوایم که با اون بیشتر مشکلات حل میشه تازه همین الانش مشکل خاصی نداریم
    یادمون هم نره که بازی تو خونه ی یوه بود...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

شوستر: نتيجه و صدرنشيني را با هم از دست داديم.
    -----------------
    سرمربي رئال مادريد پس از شكست دو بر يك شاگردانش برابر يوونتوس گفت: از واكنشي كه يوونتوس به نتايج ضعيفش در هفته‌هاي گذشته نشان داد تعجب نمي‌كنم.

برند شوستر در پايان بازي سه‌شنبه شب رئال مادريد و يوونتوس گفت: متاسفانه در اين بازي استراتژي بازي‌هاي ما در خارج از خانه عمل نكرد. قصد داشتيم در دقايق نخست يك گل به ثمر برسانيم.

آرايش تهاجمي يوونتوس در شروع بازي ما را شگفت‌زده نكرد آنها سريعتر از ما توپ را به جريان در مي‌آوردند و براي همين هم از ما پيش افتادند. پس از 20
    دقيقه ما تيم بهتر ميدان شديم. مي‌دانستيم كه يوونتوس پس از نتايج بد هفته‌هاي اخير قصد دارد با انرژي زيادي در اين بازي شركت كند تا بتواند برتري خود را به نمايش بگذارد.

سرمربي آ‌لماني رئال مادريد در بخش ديگري از نشست مطبوعاتي پايان بازي گفت: در اين بازي ما نتيجه و صدر جدول گروه را با هم از دست داديم. بنابراين بايد در بازي بعدي برابر يوونتوس با تمركز بالا عمل كنيم و بكوشيم آنها را در مادريد شكست دهيم.

چنانچه در بازي برگشت در ورزشگاه سانتياگو برنابئو به پيروزي برسيم آن وقت راهيابي به مرحله‌ي يك هشتم نهايي آسانتر خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هيگواين: بايد واقع بين بود
    -------------------------
    مهاجم گلزن تيم فوتبال رئال مادريد شكست برابر يوونتوس را حق تيمش دانست.

به نقل از اسپورت كاتالونيا، گونسالو هيگواين گفت: بايد واقع بين بود. يوونتوس از ما بهتر بازي كرد كه به پيروزي رسيد. نبايد پس از شكست، مدام به آمار چنگ بزنيم و ثابت كنيم از حريف بهتر بوده ايم.

وي افزود: شكست خورده ايم و بايد اين حقيقت را قبول كنيم. رئال مادريد بايد در بازي هاي پيش روي خود با قدرت وارد ميدان شود و ناكامي هاي گذشته را فراموش نمايد.

رئال مادريد با نتيجه 2 بر يك مقابل يوونتوس در تورين تن به شكست داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اشنايدر: شكست در تورين شرم آور بود
    -------------------------
    مهاجم هلندي تيم فوتبال رئال مادريد شكست در زمين يوونتوس را شرم آور دانست.

به نقل از لارازون، وسلي اشنايدر اظهار داشت: نبايد مقابل يوونتوس، تيم بحران زده سري A ايتاليا، شكست مي‌خورديم. اين شكست در بدترين شرايط نصيب ما شد؛ اما بايد به سرعت آن را فراموش كنيم.

وي افزود: لاليگا ربطي به ليگ قهرمانان ندارد و بايد با روحيه اي مناسب راهي هفته هشتم شويم.

رئال مادريد با نتيجه 2 بر يك مقابل يوونتوس در تورين تن به شكست داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كاناوارو: دوست دارم به ايتاليا برگردم
    -----------------------
    فابيو كاناوارو پس از ديدار رئال مادريد برابر يوونتوس گفت: ‌آن‌قدر روي بازي تمركز داشتم كه صداي سوت تماشاگران را نمي‌شنيدم.

تيم‌هاي يوونتوس و رئال مادريد سه‌شنبه شب در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا برابر يكديگر به ميدان رفتند كه اين ديدار با رويارويي فابيو كاناوارو مقابل تيم پيشين وي همراه شد.

اين ديدار كه در ورزشگاه المپيكوي تورين برگزار شد با نتيجه 2 بر يك به سود يوونتوس به پايان رسيد و در جريان بازي هر زمان كه كاناوارو صاحب توپ مي‌شد هواداران يووه دست به سوت زدن مي‌كردند.

كاناوارو پس از ديدار برابر يوونتوس گفت‌: من حتي صداي سوت‌ها را نمي‌شنيدم چرا كه روي بازي متمركز بود. اين بازي تمام شد اما، ما دوست باقي خواهيم بود و خدا را شكر من دوستان بسياري در توين دارم.

مدافع 35 ساله ايتاليايي در مورد بازي سه‌شنبه شب گفت: همواره گفته‌ام كه در مواقع دشوار، يوونتوس بهترين نمايش خود را به اجرا مي‌گذارد. در مورد

اينكه مي‌گويند اين تيم دچار بحران است بايد گفت كه يوونتوس همواره زير ذره‌بين است و زماني كه آنها به تساوي رسيده و يا خارج از خانه بازي را واگذار مي‌كنند، اين مساله براي آنها بحران تلقي مي‌شود. بازيكنان يووه همواره ارزش‌هاي بالاي خود را نشان داده‌اند.

كاناوارو در پايان پيرامون علاقه‌اش نسبت به بازگشت به ايتاليا صحبت كرده و گفت: دوست دارم به ايتاليا برگردم. به هر حال، ناپولي در حال حاضر روي بازيكنان جوان متمركز است و بايد به آ‌نها اجازه داد تا كار خود را به درستي انجام دهند، سپس بايد ديد كه در آينده چه رخ دادهايي اتفاق خواهد افتاد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رائول: در برنابئو جبران مي كنيم
    -----------------
    كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد شكست برابر يوونتوس را اتفاقي و از روي بدشانسي توصيف كرد.

به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو، بازيكن شماره 7 رئال مادريد در پي شكست برابر يووتوس عنوان كرد: رئال مادريد خيلي بهتر از يوونتوس بازي كرد؛ اما حريف بود كه در دو حادثه ناگهاني به گل رسيد.

وي افزود: كنترل ميدان را در اختيار داشتيم. با ارائه يك بازي خوب و تماشاگرپسند، تلاش كرديم فوتبال زيبا را رها نكنيم. در برنابئو جبران مي كنيم و با اقتدار از گروهمان صعود خواهيم كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •