آره منم خیلی دوست دارم برگرده و بازیهای خوبش تو دهن علی دایی بزنه و دوباره به تیم ملی برسه.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
آره منم خیلی دوست دارم برگرده و بازیهای خوبش تو دهن علی دایی بزنه و دوباره به تیم ملی برسه.
Last edited by h_starboy; 26-08-2008 at 11:01.
علی کریمی خیلی وقته از دور افتاده.
از نظر اسمی خیلی قویه ولی از نظر بازی افت کرده.
اگر بیاد پرسپولیس ممکنه حاشیه هایی هم داشته باشه،چون اون بازیکنی نیست که نیمکت نشینی رو تحمل بکنه،از طرفی پرسپولیس توی خط هافبک کم و کسری نداره.کیو میخواد بزاره بیرون؟پتروویچ،کریم،مازیار ،نیکبخت،کیو میخواد بزاره بیرون تا کریمی که خیلی وقته تموم شده بازی بکنه.
البته شاید بازگشت به پرسپولیس براش یه نقطه شروع دوباره باشه
جادوگر در قطر نمي ماند: *بازگشت كريمي به پرسپوليس*
علي كريمي كه به خواست سازمان ورزش قطر مجبور به حضور در باشگاه سيليه اين كشور شد نمي خواهد پيراهن اين تيم را بر تن كند و حاضر است با پرداخت جريمه فسخ قرارداد از فوتبال قطر خارج شود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران با توجه به بي ميلي كريمي مسئولان باشگاه سيليه هم با جدايي وي موافقت كرده اند اما قرارداد جادوگر هنوز فسخ نشده و اين ستاره در انتظار فسخ رسمي قرارداد است.
باشگاه پرسپوليس به جذب اين بازيكن تمايل دارد و اگر مبلغ مورد درخواست كريمي به وي پرداخت شود امكان بازگشت او به فوتبال ايران وجود خواهد داشت. كريمي انگيزه زيادي براي بازگشت به پرسپوليس و ليگ ايران دارد
من میترسم کریمی برای بازگشت به تیم ملی بره سایپا !
بچه ها نود رو دیدین؟
چه ولوشویی بود اونجا
یکی باید علی دایی رو از عادل جدا میکرد
بعد هم که اون داستان افشین قطبی....
امتیازای پرسپولیس و این حرفا
حالا مثلا" این تیم ملی چه خیری می خواد برای ما برسونه که این علی دایی هی می گه حس وطن پرستی ندارین حس وطن پرستی ندارین...حس وطن پرستس رو چند روزه که یادمون هنوز نرفته... رفتن چین هر چی از این حسا بود ابراز کردن!!!
در ضمن قضیه این کفاشیان معلوم نشد هنوز استعفا نداده...
ایول به قطبی که گفت داوری مزخرف بود. خیلی مزخرف بود!
خیلی با حرفاش حال کردم![]()
برنامه 90 دیشب جالب بود.
دقت کردین یک جایی گفت یکی از مسئولین استقلال بهم زنگ زد گفت فلان بازیکن رو هم دعوت کن تا بازی تیم ما تعطیل بشه ...(اسمشم گفتا
) با این کارا می خوان قهرمان بشن
![]()
آره.خیلی باحال بود.فردوسی پور گفت کی؟گفتش همونی که شما نشونش دادید تو نیمکت،گفت امیدطیر؟گفت آها![]()
برای جذب دکارمو باشگاه پرسپوليس بايد 370 هزار دلار بپردازد
خبرگزاری پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپوليس براي جذب دكارمو و براي جلب رضايتش بايد مبلغ 370 هزار را بپردازنددكارمو از جمله بازيكناني است كه افشين قطبي، سرمربي پرسپوليس براي جذب وي تلاش مي كنند و علاقه زيادي براي انتقالش به جمع سرخپوشان دارند. با توجه به مذاكرات انجام شده، مسئولان برزيلي اعلام كرده اند كه براي صدور رضايتنامه 370 هزار را دريافت خواهند كرد.
علاه بر مبلغ پرداختي براي صدور رضايتنامه، مسئولان پرسپوليس ماهانه به عنوان دستمزد بايد 15 هزار دلار را نيز به دكارمو پرداخت كنند. با توجه به جلسه روز گذشته قطبي با مسئولان باشگاه، احتمال انتقال وي به تهران و بازي در پرسپوليس بسيار جدي است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)