تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 545 از 949 اولاول ... 45445495535541542543544545546547548549555595645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,441 به 5,450 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بنده نیز همچنان منتظر پاسخ رسمی و شفاف جناب قلی زاده نمایندگی محترم فن آوا در مشهد هستم تا تکلیف رانژه کردن خطم برام مشخص بشه.

2. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله قرار بود تغییرات روی سرویس ۲ مگ نامحدود برنزی اعمال بشه. البته اطلاعات بنده آپدیت نیست ولی اگه شما تایید می فرمایید، حتما اعمال شده.
    اره تایید میشه از 2 روز پیش سرعتم از 180 اومده 250 خیلی خوب شده دمشون گرم

4. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا الکی شلوغش نکنین نگذارید واقعا شبانه رو محدود کنن حالا برای یک مشترک یک مشکلی پیش اومده و یا پشتیبانی گفته دلیل نمیشه که به طور سراسری فن آوا شبانه رو محدود کرده باشه
    سلام. دوست عزیز من ساکن شیرازم ولی منتظر جواب نماینده های مشهد هسم. شما چی براتون مشکلی تو سرویس رایگان بوجود نیومده؟ از دوستان شیرازی کسی نیس نظر بده؟ سرویس من 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان هس.

6. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. دوست عزیز من ساکن شیرازم ولی منتظر جواب نماینده های مشهد هسم. شما چی براتون مشکلی تو سرویس رایگان بوجود نیومده؟ از دوستان شیرازی کسی نیس نظر بده؟ سرویس من 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان هس.
    سلام من نامحدودم ولی فکر نمیکنم شبانه رایگان رو محدود کرده باشن اگه بخوان محدود کنن سراسری میکنن نه یک استان یا شهر رو

8. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز به چه منظوری شایعه میکنید ؟!!!
    یک همچین قانونی در فن آوا نداریم .
    دست از شایعه پراکنی بردارید لطفا

من اصلاً چنین قصدی که گفتید نداشتم. اما برای این که نظرات بقیه رو هم بدونم مجبور شدم پست بذارم (چون باورم نمیشه همچین چیزی باشه وکسی اعتراض نکنه!) حالا اگه فکر میکند این مطلب شایعس نمی دونم چی بگم والله. پس چرا زنگ زدم مشخصاً همچین چیزی گفتن به من؟ اگه دلیل واقعی محدود شدنم رو نمیگن چرا چیزی رو میگن که شرکت های دیگه اجرا کردن (مثل صبانت و مبین نت) یا قصد اجرا کردنشو دارن (مثل پارس آنلاین)؟
    در ضمن پیج 537 برید دیروزم پست گذاشته بودم کسی جواب نداد اما وقتی دیشبم عین دو شب قبل محدود دان کرد امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی و بهم همچین گفت که مصرف شبانه دو برابر روزانس و بعدش محدود میشی. در ضمن من قبل از 7 مهر مشترک شاتل بودم و اتفاقاً تو این مدت از فن آوا راضی ترم (به غیر از مسئله دانلود شبانه تو گیم آنلاین واسه کانتر شاتل پینگ 70 میداد ولی فن آوا پینگ 45 میده!) اما اگه از دوستان کسی رو دانلود شبانه حساب باز کرده چون تمامی پست های قبل از من صحه بر این مطلب میزارن که فن آوا محدود نمیکنه شبانه رایگان رو، وظیفه ی خودم دونسم که هشدار بدم و موضوع روشن بشه. قضاوتش دیگه با دوستان.
    تشکر می کنم.
    Last edited by shakhdar; 17-11-2014 at 17:36.

10. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

از کاربران دیگر شرکتها اگه از این تاپیک دیدن میکنن خواهش میکنم نظر بدن.

آخه صبا نت و پارس و مبین نت این کارو کردن شد قانون ؟!
    همین کارارو میکنید شوخی شوخی همه چی جدی میشه تو این مملکت تموم لینکهاتون در مورد شرکتهای دیگر بود در مورد مبین نت توضیح دادم . بقیه شرکتها رو اطلاعی ندارم ولی به خودشون مربوطه.
    قانونی در مورد حذف سرویسهای شبانه نداریم

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه صبا نت و پارس و مبین نت این کارو کردن شد قانون ؟!
    همین کارارو میکنید شوخی شوخی همه چی جدی میشه تو این مملکت تموم لینکهاتون در مورد شرکتهای دیگر بود در مورد مبین نت توضیح دادم . بقیه شرکتها رو اطلاعی ندارم ولی به خودشون مربوطه.
    قانونی در مورد حذف سرویسهای شبانه نداریم
    من نگفتم حذف گفتم محدود ولی نسبت به قبل میشه استنتاج کرد همون حذفه! در ضمن شما چجور تضمین میدید که اونا این کارو بکنند اما فن آوا نکنه در حالیکه وزیر مشخصاً تو همون لینک بهتون دادم از مصوبه کمیسیون اسم میبره به نام قانون مصرف منصفانه!
    Last edited by shakhdar; 17-11-2014 at 17:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من اصلاً چنین قصدی که گفتید نداشتم. اما برای این که نظرات بقیه رو هم بدونم مجبور شدم پست بذارم (چون باورم نمیشه همچین چیزی باشه وکسی اعتراض نکنه!) حالا اگه فکر میکند این مطلب شایعس نمی دونم چی بگم والله. پس چرا زنگ زدم مشخصاً همچین چیزی گفتن به من؟ اگه دلیل واقعی محدود شدنم رو نمیگن چرا چیزی رو میگن که شرکت های دیگه اجرا کردن (مثل صبانت و مبین نت) یا قصد اجرا کردنشو دارن (مثل پارس آنلاین)؟
    در ضمن پیج 537 برید دیروزم پست گذاشته بودم کسی جواب نداد اما وقتی دیشبم عین دو شب قبل محدود دان کرد امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی و بهم همچین گفت که مصرف شبانه دو برابر روزانس و بعدش محدود میشی. در ضمن من قبل از 7 مهر مشترک شاتل بودم و اتفاقاً تو این مدت از فن آوا راضی ترم (به غیر از مسئله دانلود شبانه تو گیم آنلاین واسه کانتر شاتل پینگ 70 میداد ولی فن آوا پینگ 45 میده!) اما اگه از دوستان کسی رو دانلود شبانه حساب باز کرده چون تمامی پست های قبل از من صحه بر این مطلب میزارن که فن آوا محدود نمیکنه شبانه رایگان رو، وظیفه ی خودم دونسم که هشدار بدم و موضوع روشن بشه. قضاوتش دیگه با دوستان.
    تشکر می کنم.
    شما کماکان خودتون میگید و قانون تصویب میکنید و حکمم صادر میکنید !
    لطفا به جای نوشتن اینجا جواب پیغام خصوصیتون رو بدید !
    با پشتیبانی کجا تماس گرفتید شما ؟ شیراز یا تهران ؟ من شماره پشتیبانی فن آوا میخوام چیکار ؟ شماره خودتون رو پ -خ کنید لطفا
    برای بار هزارم چون 3 تا شرکت اینکارو میکنن دلیل نمیشه قانون باشه و هی بگید اون کرد یا این کرد !
    در ضمن 3 تا شرکت نیست واسم جای تعجبه چرا اسم آسیاتک یا داتک رو نمیارید چون اونها هم همچین قوانین مزخرفی دارن و فقط چسبیدید به این که اون 3 تا شرکت افتضاحن که هیچ فن آوا هم مثل اوناست ؟!!!

14. 3 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما کماکان خودتون میگید و قانون تصویب میکنید و حکمم صادر میکنید !
    لطفا به جای نوشتن اینجا جواب پیغام خصوصیتون رو بدید !
    با پشتیبانی کجا تماس گرفتید شما ؟ شیراز یا تهران ؟ من شماره پشتیبانی فن آوا میخوام چیکار ؟ شماره خودتون رو پ -خ کنید لطفا
    برای بار هزارم چون 3 تا شرکت اینکارو میکنن دلیل نمیشه قانون باشه و هی بگید اون کرد یا این کرد !
    در ضمن 3 تا شرکت نیست واسم جای تعجبه چرا اسم آسیاتک یا داتک رو نمیارید چون اونها هم همچین قوانین مزخرفی دارن و فقط چسبیدید به این که اون 3 تا شرکت افتضاحن که هیچ فن آوا هم مثل اوناست ؟!!!
    آسیا تک رو گفتم که. ولی داتک رو نمیدونسم که شما زحمتشو کشیدی! پس میشه نتیجه نسبی گرفت (خودم نمیگم وزیر گفته!): قانون مصرف منصفانه هس و تقریباً بیشتر شرکتا اجرا کردن. حالا تعریفشون متفاوته. مثلاً شاتل که بودم میگفت محدود شدن یه سیستم هوشمنده و قانون خاصی نداره!! ولی 2 تا شرکت مشخصاً کاری کردن و یکی دیگه هم دقیقاً همون کارو از 10 آذر میخواد بکنه و من فکر میکنم فن آوا هم داره شروع میکنه چون برام اتفاق افتاد و به من همچین چیزی گفتن و علت اصلی این که پست زدم اینه که بیانیه ای از فن آوا ندیدم.
    مجدداً تشکر می کنم.

16. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آسیا تک رو گفتم که. ولی داتک رو نمیدونسم که شما زحمتشو کشیدی! پس میشه نتیجه نسبی گرفت (خودم نمیگم وزیر گفته!): قانون مصرف منصفانه هس و تقریباً بیشتر شرکتا اجرا کردن. حالا تعریفشون متفاوته. مثلاً شاتل که بودم میگفت محدود شدن یه سیستم هوشمنده و قانون خاصی نداره!! ولی 2 تا شرکت مشخصاً کاری کردن و یکی دیگه هم دقیقاً همون کارو از 10 آذر میخواد بکنه و من فکر میکنم فن آوا هم داره شروع میکنه چون برام اتفاق افتاد و به من همچین چیزی گفتن و علت اصلی این که پست زدم اینه که بیانیه ای از فن آوا ندیدم.
    مجدداً تشکر می کنم.
    دوست عزیز فن آوا هم داره پست ها رو رصد میکنه ببینه مزه دهن ملت چیه حالا هم وقتی ببینه همه با یک شایعه دارن باور میکنن که محدود شده اونم از خدا خواسته محدود میکنه

18. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •