شرمنده من ندیدم![]()
شرمنده من ندیدم![]()
خب به سلامتی امسال پاییز هم این آلبوم 13 نیومد
فکر کنم نحسیه 13 بد جوری دامن گیر این آلبوم شده
دقیقا مثل پارسال
هی گفتن 13 پاییز میاد، میاد، میاد
نیومد، نیومد، نیومد
محرم شد،
بعدم که خبر پرچم سفید اومد و بعد هم که اصلا همه 13 رو یادشون رفت و
شب عبد هم که پرچم سفید اومد
ولی یه موضوعی که پارسال این موقع خیلی بحثش داغ بود و امسال باز به دست فراموشی سپرده شده،
موضوع کنسرت گذاشتن چاووشیه
این روزها که همه خواننده ها از ریز تا درشت کنسرت دارن،
مایی که کارهای چاووشی رو هم دوست داریم بدجوری این خلاء رو حس میکنیم...
آهنگ سنگ صبور محسن چاوشی در نظرسنجی 100 ترانه ماندگار موسیقی ایران به انتخاب بینندگان شبکه من و تو رتبه 59 را به دست آورد...
شبكه ي "من و تو1" در ارديبهشت ماه سال 1391 اقدام به برگزاري نظرسنجي براي انتخاب 100 ترانه ماندگار در موسيقي ايران بزرگي كرد
در اين نظرسنجي كه حدود يك ماه به طول انجاميد ، حدود يك و نيم ميليون راي داده شد و از بين 600 آهنگ ماندگار ترين ها انتخاب شدند
پخش اين برنامه از 27 مهرماه ، شروع شده كه تا 5 هفته هم ادامه خواهد داشت و هر پنج شنبه ساعت 22 ميتونيد اين برنامه رو از شبكه "من و تو" تماشا كنيد
دانلود قسمت سوم :: از 60 تا 41
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
owl.li/eXhpK
مشاهده آنلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای توضیحات بیشتر در مورد این برنامه و دانلود 100 ترانه و... برید اینجا :
محتوای مخفی: G.IS
Last edited by ali_agha1981; 03-11-2012 at 22:06.
از کنسرت گذاشتن شدیدا متنفرم
اینو پارسال هم گفتم اتفاقا
یکی از دلایلی که محسن رو دوست دارم نذاشتن کنسرت و ارتباط نداشتنش با مردم هست
که البته الان FaceB00k هم عضو شده و دیگه زیادی ارتباط داره با این و اون
به همین خاطر شدیدا از علاقم نسبت بهش کم شده![]()
اصلا یه خواننده باید کنسرت بذاره....
خواننده ای که کنسرت و اجرای زنده نداشته باشه خواننده نیست..حتی هر چقدر طرفدار و محبوبیت داشته باشه...
به نظرم نصف هویت هنری یه خواننده رو کنسرت تشکیل میده..به نوعی به امتحان خیلی مهم و زوری هست برای یه خواننده..چه بخواد چه نخواد..
نمیشه به دلایل و بهانه هایی یه خواننده هیچ وقت کنسرت نذاره..
اصلا یکی از دلایلی که محسن چاوشی اینقدر بعضی ها ازش انتقاد میکنن همین قضیه نداشتن کنسرت هست..
همین اواخر هم محمد رضا عیوضی گفت فلان خواننده که منظورش محسن چاوشی بود تا حالا یه بار اجرا زنده و کنسرت نداشته..و همش پشت استودیو چند بار پلی بک میکنه تا یه آهنگ ضبط کنه.
خوب منم خودم طرفدار چاوشی هستم ولی انصافا حق داره اینو بگه..
چند ماه پیش تو برنامه NEXT PERSIAN STAR یه نفر اومد آهنگ سنگ صبور چاوشی رو خوند بعدش داورهای مسابقه که امید و منصور بودن گفتن این چی بود خوندی ؟ اون که همش دستگاست..!
ولی اگه چاوشی فقط یک بار کنسرت گذاشته باشه کسی جرات نمیکنه همچین حرفی بزنه..چون صداش تو اجرای زنده شنیده شده...دیگه دهن همه بسته میشه..
امیدوارم یه روز این اتفاق بیفته
اگه یه روزی بفهمم که همه ش دروغ بوده و واقعا صداش دستگاهه ..........
امیدوارم همچین چیزی نباشه.
من مطمئنم محسن چاووشی اینقد خوب و با شخصیت هست که نخواد این همه هوادارو علاف خودش کنه (یعنی واقعا صداش دستگاه نباشه)
تا وقتیم که کنسرت نزاره بیشترین ضربه رو طرفداراش میخورن ...
الان با هیچ کی سر محسن چاووشی نمیشه بحث کرد، تا صحبتش میاد وسط همه میگن اون که صداش افکته اصا بی خیال !
حتی کساییکه کلاسای موسیقی میرن، میگن استادامون بهمون ثابت میکنن که صدای محسن افکته !
یکی از دوستام میگفت خشی که توی صدای محسن هست طبیعی نیس و با افکت این کارو میکنه.
از اونطرفم آدم فکر میکنه میبینه کاملا حق دارن این حرفارو بزنن ... آخه یه خوننده با کنسرت گذاشتنش میتونه کلی در آمد داشته باشه، واقعا چه دلیلی داره که فقط از راه آلبوماش بخواد پول در بیاره و هیچ کنسرتی نزاره !
فقط امیدوارم این صدایی که اینقد دوسش دارم دروغ نباشه![]()
شخصا فکر نمیکنم زیاد افکت مشکل کنسرت باشه
اما به نظرم نفسو تحریر زدن های طولانی و ادا کردن طولانی اشعار مشکل باشه براش. از چیزی که توی اون اجرای زنده زخم شنیدم میگم این حرفو
باید >؟!
این همه خواننده توی دنیا هستن که خیلی خیلی موفق تر از چاووشی هستن و کنسرت هم نمیزان اونوقت شما میگی باید ؟!
البته شما که امید و منصور رو خواننده میدونی چنین حرفی هم بعید نیست
اولا که حتی 1 درصد هم امکان نداره دستگاه باشه
+ دستگاه باشه چی میشه ؟
اسمون میاد زمین ؟
اصلا فکر کن این صدای ادم نیست صدای یه ادم اهنیه چه اشکالی داره واقعا ؟
مهم اینکه تو ازش لذت میبری.. .
در ضمن مگه فقط صداست که باعث شده اهنگ های چاووشی خوب باشه ؟
بخش مهمی از موزیک های چاووشی رو متن و اهنگسازی ـه که تشکیل میده و باعث شده همیشه خاص باشه
--الان با هیچ کی سر محسن چاووشی نمیشه بحث کرد، تا صحبتش میاد وسط همه میگن اون که صداش افکته اصا بی خیال !
شما میخوای از شنیدن صدای محسن لذت ببری یا با این و اون کل کل کنی ؟ اصلا همه دنیا بگن صداش افکته و مسخرست وقتی خودت قبولش دای حرف بقیه چه اهمیتی داره ؟
بیخیال ...
شما تصور کن محسن بیاد کنسرت بزاره مثل مجالس عروسی بیاد جو رو گرم کنه
دقیقا کنسرت توی ایران یعنی مجلس عروسی
کنسرت های همه خواننده های معروف رو هم رفتم ( از خواجه امیریتون بگیر تا یگانه و ... ) اینقدر خنده داره که ادم به حال این جور کنسرت ها فقط تاسف میخوره![]()
Last edited by vahid_ba; 04-11-2012 at 17:15.
اساتید موسیقی اگه فکر میکنن صدای چاوشی افکته :لول: خواننده خوب ! که کنسرت ( بهتره بگم جنگ شادی ) هم زیاد میذارن زیاده تو این مملکت زیاده میتونن برن همونا رو گوش کنن و شرکت کنن در این کنسرت ها لذت وافی و کافی رو ببرن
کل همکاراش اومدن گفتن صدای چاوشی همینه باز یه سری کارشناس ! موسیقی میان اظهار نظر میکنن واسه خودشون
اگه کنسرت به این جنگولک بازی تو داخل ایران میگید همون بهتر که هیچ وقت کنسرت نذاره بدون کنسرت هم صد تا خواننده انگشت کوچیکش نمیشه
ایول داداش با پستت حال کردم
دمت گرم
+++++
صدرصد مطمئنم که صدای محسن چاوشی عزیز افکت نیست و مال خودشه
کلا" حال میکنم بعضی از خوانندگان ازش انتقاد میکنند میدونی چرا چون نشون میده اینقدر موفقیت بدست اورده که اون شخص داره اونجاش بد جور میسوزه
در مورد اون امید و منصور حیف نیست اسم اونها رو خواننده گذاشت اونا اینقدر شعور نداشتن که جوون رو ضایع کردن که هیچ جلو میلیون ها تماشگر تلویزیونی شخصیت خودشون رو نشوند دادن . وقتی پسره خوندنش تموم شد و اون دو تا شخص به حساب مثلا" خواننده با هم دیگن گفتن حال کردی چطور الشو گرفتم و تیکه رو زدم
و در مورد کنسرت محسن چاوشی هم بگم امیدوارم حداقل یه کنسرت بذاره نه واسه اینکه دهن این منتقدین رو ببنده نه . فقط واسه طرفدارانش بیان همین بس
با اهنگهای چاوشی زندگی کردمو شخصیتش هم همینطور
ببخشید زیاد شد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)