تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 942 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه جا تو همین انجمن بود خوندم که جنوب کشور باید از انتن های آلکاتل استفاده میشده که اون هم جا زده و حالا ایرانسل دنبال اریکسونه تا براش آنتن بزنه. فکر کنم مشکلشون این باشه.
    هر **ی که میخواد بخوره جون مادرش یه کم تند تر!

دست رو دلمون نذار آقا وحید که خونه. آخه ما از دولتیش خوش قولی دیدیم که بیایم از خصوصی ببینیم. دیگه این چیزا تو مملکت ما عادی شده.
    امروز یکی از فامیل های نزدیکمون رفت شمال. از صبح تا شب هر کاری کردیم نتونستیم بگیریمش.(خط دولتی داره با کد 1 که ظاهرا بهترین کده) دلمون هزار راه رفت. نکنه خدای نکرده........ اصلا هیچ بوقی شنیده نمیشد.
    اخر سر خودش زنگ زد. گفتیم چرا شمارت نمیگیره؟ آنتن نداشتی؟ گفت من که آنتنم فوله فول بوده !!!! نمیدونم چه مرگشه.
    حالا چطوری به این تی سی آی اعتماد کنیم؟
    خودت توی جامعه میبینی که مردم بیدلیل میگن..."میگن ایرانسل آنتن نمیده.."
    ایرانسل باید سعی کنه اونارو با کیفیتش ساکت کنه ولی حیف که اصلا به این فکر نیست.
    من یادمه هنوز ایرانسل تو شیراز نیومده بود این حرفها رو فراوون میشنیدم...
    ولی در کل به قول خودتون داریم از بین بد و بدتر و افتضاح یکی رو انتخاب میکنیم.

مسعود جان و مازیار و سروش همه حق دارین. یعنی ایرانسل کیفیت بالایی توی اصفهان نداره و خوب بهانشم افتتاح نشدن شبکس.از طرفی ایرانسل خیلی بد قوله و خود همین خیلی آدما دلسرد میکنه.یعنی من حاضر بودم اصفهان هنوز افتتاح نشده بود اما ایرانسل خوش قول بود اونوقت آدم با دلگرمی ادامه میداد. البته من هنوز میگم عجله نکنید بالاخره 10 ماه فرصت زیادی نیست برای یک اپراتور.ولی خب بدقولیاش خیلی تو حال آدم میزنه...!!
    البته درسی گرفتیم و اون هم این بود که اگه اپراتور سوم بیاد دیگه نپریم بریم سیم بخریم وایسیم تا کاملا راه بیفته بعد...

راستــــــی!!! دفتر خدمات مشترکین اصفهان افتتاح شده من وقتی رفتم بسته بود ( ساعت کاریش تموم شده بود ) توش پره کاتالوگا از این چیزا بود فردا برم بار بزنم !!!
    شیشه های خوبیم داشت اگه خواستیم مسعود جان و بقیه همشهریا بریم بشکونیم ؟!!

ضمنا 2 شبه از ساعت 10 به بعد Gprsاینجا قطع میشه !!! مال چی میتونه باشه؟!
    اگه بچه های اینجا پایه بودند میرفتیم شیشه های دفتر اینجاشو میشکوندیم...فقط یه مشکل هست...درست سر چهاراه وسط شهره!شلوغترین جا!
    اون درستو هم هستم.البته درس من این بود که همین ایرانسلو که دارم بچسبم که باد نبره!مطمئین باش که یه روزی یا tci یا irancell بعد از اپراتور سوم باید 3G بدن....پس عجله نکنیم.
    نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
    راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم
    البته شما هر چی هم مفتی دانلود کنی و زنگ بزنی و اس ام اس بفرستی هیچ فرقی به حال ایرانسل نمیکنه...پدرشم در نمیاد فقط عقده خودمون خالی میشه....اون پول کلونی رو قبلا بابت این از ما گرفته...

راستی شاهین جون زدی تو کار عرفانو این چیزا!!!!
    Last edited by jackhammer; 14-08-2007 at 12:43.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا ما امروز رفتیم خدمات مشترکین باور کنین خیلی از مشترکا اصلا نمیدونن اصفهان هنوز افتتاح نشده !!! وقتی من گفتم هنوز افتتاح نشده یارو گفت جدی پس بگو چرا آنتنش این وضعه!!!
    توی خیابون زیر مغازه هم شنیدم یه خانومه داشت میگفت این قدر این ایرانسل آشغاله ... تقصیر خود ایرانسله حقشه !

سروش جان من فکر کنم تو از این موضوع بی خبری چند ماه پیش دستور داده شد اپراتور اول و دوم حق ارائه نسل سوم ندارند!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا شاهين، ما همچنان منتظريم ها! فرمويد شماره را ايميل كن و فرستادم ولي جوابي ندادي ها ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 دزفولی: مهلت تدوین آئین نامه Mms رو به پایان است

مدير عامل شركت ايرانسل درباره‌ي ارايه‌ي سريس Mms كه چندي پيش ارايه‌ي آن به دليل تدوين آيين‌نامه‌ي مربوطه به دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي متوقف شده بود، گفت: مدت زمان سه ماه رو به پايان است و اميدواريم پس از اين مدت يعني پايان مردادماه جاري اين سازمان آيين‌نامه‌ي مربوطه را اعلام كند تا بتوانيم اين سرويس را مانند گذشته در اختيار مشتركان قرار دهيم.

عليرضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با ایسنا اظهار كرد: تعداد مشتركان فعال در شبكه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه به سه ميليون مشترك رسيده است كه از اين تعداد 80 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري و 20 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌هستند همچنين تاكنون 217 شهر تحت پوشش شبكه‌ي ايرانسل قرار گرفته‌اند.

او درباره‌ي علت اين كه چرا هنوز برخي از مشتركان ايرانسل سيم‌كارت‌هاي هديه خود را دريافت نكرده اند، تصريح كرد: از نيمه‌ي خردادماه سال جاري، اعلام كرديم كساني كه پس از اين تاريخ سيم‌كارت خريداري و در شبكه فعال مي‌كنند، يك سيم‌كارت هديه دريافت خواهند كرد؛ بر اين اساس شركت ايرانسل حداكثر بعد از دو روز از فروش اين سيم‌كارت‌ها، سيم‌كارت هديه را براي توزيع به مشتركان در اختيار شركت پست قرار داد.

وي ادامه داد: شركت پست در اولين روزهاي آغاز اين طرح به دليل تلاقي توزيع اين سيم‌كارت‌ها با توزيع كارت هوشمند سوخت، با مشكل در توزيع اين سيم‌كارت‌ها مواجه شد و علت تاخير در توزيع اين سيم‌كارت‌ها را اين مساله عنوان كرد.

دزفولي افزود: تقريبا از يك ماه پيش سعي كرديم با برگزاري جلساتي به طور روزانه با مسوولان شركت پست اين مشكلات را رفع كنيم، بر اين اساس در آخرين گزارشي كه روز گذشته شركت پست به ما اعلام كرده است اكثر سيم‌كارت‌هاي هديه را به مشتركان تحويل داده‌اند. اما تعدادي از اين سيم‌كارت‌ها عودت داده شده است كه آن هم به اين دليل بود كه پس از دو بار مراجعه به درب منازل اين مشتركان فرد مورد نظر براي دريافت سيم‌كارت حضور نداشته و يا آدرس پستي مشترك صحيح نبوده است.

او خاطر نشان كرد: اطلاعات اين مشتركان از شركت پست اخذ شده و از روز گذشته با ارسال Sms به اين مشتركان اطلاع مي‌دهيم كه دقيقا سيم‌كارت هديه خود را از كدام واحد پستي دريافت كنند و يا مشتركان ديگري كه به هر دليل سيم‌كارت هديه خود را دريافت نكرده‌اند مي‌توانند شماره‌ي سيم‌كارت مورد نظر را به شماره 138 پيام كوتاه كنند تا از وضعيت آن مطلع شوند.

مدير عامل شركت ايرانسل، درباره اين كه چرا وقتي مشترك از نمايندگي‌هاي ايرانسل سيم‌كارت خريداري كرد، در همان جا سيم‌كارت هديه به وي تحويل داده نشد، تصريح كرد: با توجه به اين كه ممكن بود برخي از مشتركان نتوانند با مراجعه به محل تهيه سيم‌كارت، سيم‌كارت هديه خود را دريافت كنند از اين رو تصميم گرفتيم توزيع اين سيم‌كارت‌ها را به شركت پست كه بزرگ‌ترين مركز توزيع در كشور است بسپاريم اما اين امر با تاخيراتي مواجه شد.

مدير عامل ايرانسل در پايان عنوان كرد: در دوره جديد در جشنواره‌هايي كه در شهرهاي مختلف برگزار مي‌كنيم سيم كارت‌هاي هديه را در آن همان مكان خريد سيم‌كارت تحويل متقاضيان مي‌دهيم. همچنين اميدواريم تا شركت پست در طرح‌هاي آينده مشكلات خود را رفع كند تا ديگر مشكلي براي مشتركان ايرانسل بوجود نيآيد.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا ما امروز رفتیم خدمات مشترکین باور کنین خیلی از مشترکا اصلا نمیدونن اصفهان هنوز افتتاح نشده !!! وقتی من گفتم هنوز افتتاح نشده یارو گفت جدی پس بگو چرا آنتنش این وضعه!!!
    توی خیابون زیر مغازه هم شنیدم یه خانومه داشت میگفت این قدر این ایرانسل آشغاله ... تقصیر خود ایرانسله حقشه !

سروش جان من فکر کنم تو از این موضوع بی خبری چند ماه پیش دستور داده شد اپراتور اول و دوم حق ارائه نسل سوم ندارند!!!
    منم که رفته بودم کارت شارژ بخرم دیدم یکی داشت میومد بیرون هی میگفت همش تبلیغاته....

ای بابا!!!!
    یعنی 3G رو باید بیخیال شیم؟
    خبرشو داری؟
    منبعی چیزی؟
    مدير عامل شركت ايرانسل درباره‌ي ارايه‌ي سريس Mms كه چندي پيش ارايه‌ي آن به دليل تدوين آيين‌نامه‌ي مربوطه به دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي متوقف شده بود، گفت: مدت زمان سه ماه رو به پايان است و اميدواريم پس از اين مدت يعني پايان مردادماه جاري اين سازمان آيين‌نامه‌ي مربوطه را اعلام كند تا بتوانيم اين سرويس را مانند گذشته در اختيار مشتركان قرار دهيم.

عليرضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با ایسنا اظهار كرد: تعداد مشتركان فعال در شبكه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه به سه ميليون مشترك رسيده است كه از اين تعداد 80 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري و 20 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌هستند همچنين تاكنون 217 شهر تحت پوشش شبكه‌ي ايرانسل قرار گرفته‌اند.

او درباره‌ي علت اين كه چرا هنوز برخي از مشتركان ايرانسل سيم‌كارت‌هاي هديه خود را دريافت نكرده اند، تصريح كرد: از نيمه‌ي خردادماه سال جاري، اعلام كرديم كساني كه پس از اين تاريخ سيم‌كارت خريداري و در شبكه فعال مي‌كنند، يك سيم‌كارت هديه دريافت خواهند كرد؛ بر اين اساس شركت ايرانسل حداكثر بعد از دو روز از فروش اين سيم‌كارت‌ها، سيم‌كارت هديه را براي توزيع به مشتركان در اختيار شركت پست قرار داد.

وي ادامه داد: شركت پست در اولين روزهاي آغاز اين طرح به دليل تلاقي توزيع اين سيم‌كارت‌ها با توزيع كارت هوشمند سوخت، با مشكل در توزيع اين سيم‌كارت‌ها مواجه شد و علت تاخير در توزيع اين سيم‌كارت‌ها را اين مساله عنوان كرد.

دزفولي افزود: تقريبا از يك ماه پيش سعي كرديم با برگزاري جلساتي به طور روزانه با مسوولان شركت پست اين مشكلات را رفع كنيم، بر اين اساس در آخرين گزارشي كه روز گذشته شركت پست به ما اعلام كرده است اكثر سيم‌كارت‌هاي هديه را به مشتركان تحويل داده‌اند. اما تعدادي از اين سيم‌كارت‌ها عودت داده شده است كه آن هم به اين دليل بود كه پس از دو بار مراجعه به درب منازل اين مشتركان فرد مورد نظر براي دريافت سيم‌كارت حضور نداشته و يا آدرس پستي مشترك صحيح نبوده است.

او خاطر نشان كرد: اطلاعات اين مشتركان از شركت پست اخذ شده و از روز گذشته با ارسال Sms به اين مشتركان اطلاع مي‌دهيم كه دقيقا سيم‌كارت هديه خود را از كدام واحد پستي دريافت كنند و يا مشتركان ديگري كه به هر دليل سيم‌كارت هديه خود را دريافت نكرده‌اند مي‌توانند شماره‌ي سيم‌كارت مورد نظر را به شماره 138 پيام كوتاه كنند تا از وضعيت آن مطلع شوند.

مدير عامل شركت ايرانسل، درباره اين كه چرا وقتي مشترك از نمايندگي‌هاي ايرانسل سيم‌كارت خريداري كرد، در همان جا سيم‌كارت هديه به وي تحويل داده نشد، تصريح كرد: با توجه به اين كه ممكن بود برخي از مشتركان نتوانند با مراجعه به محل تهيه سيم‌كارت، سيم‌كارت هديه خود را دريافت كنند از اين رو تصميم گرفتيم توزيع اين سيم‌كارت‌ها را به شركت پست كه بزرگ‌ترين مركز توزيع در كشور است بسپاريم اما اين امر با تاخيراتي مواجه شد.

مدير عامل ايرانسل در پايان عنوان كرد: در دوره جديد در جشنواره‌هايي كه در شهرهاي مختلف برگزار مي‌كنيم سيم كارت‌هاي هديه را در آن همان مكان خريد سيم‌كارت تحويل متقاضيان مي‌دهيم. همچنين اميدواريم تا شركت پست در طرح‌هاي آينده مشكلات خود را رفع كند تا ديگر مشكلي براي مشتركان ايرانسل بوجود نيآيد.
    وحید جون من میخواستم این خبر خوشحال کننده رو به بچه ها بدم!
    خدا کنه این سازمانه دوباره بازی در نیاره....

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

13

والا این روزا جز خودم و یکی دوتا از دوستام که اونام مثله من بیهوده دلخوشن
    هرکی و میبینم از ایرانسل ناراضیه و تو فکر فروختنه شه که بره اعتباریه 091 بگیره .
    واقعا که از دست این بد قولی های ایرانسل.
    ایرانسل فکر میکنه اینجا اروپاست که داره این همه تبلیغ میکنه.
    اگه به جای این همه تبلیغ آروم و بی سر و صدا به شبکش بیشتر از این سرمایه گذاری میکرد الان موفقتر از این بود.
    البته به نظر من

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم که رفته بودم کارت شارژ بخرم دیدم یکی داشت میومد بیرون هی میگفت همش تبلیغاته....

ای بابا!!!!
    یعنی 3G رو باید بیخیال شیم؟
    خبرشو داری؟
    منبعی چیزی؟

وحید جون من میخواستم این خبر خوشحال کننده رو به بچه ها بدم!
    خدا کنه این سازمانه دوباره بازی در نیاره....

والا اون خبر مال خیلی وقت پیشه توی همین تاپیک هم من دادم خبرشا.دلیلشون هم این بود برای اینکه زمینه ی فعالیت برای اپراتور سوم باشه این دوتا فعلا باید نسل سوما بی خیال شن.

والا این روزا جز خودم و یکی دوتا از دوستام که اونام مثله من بیهوده دلخوشن
    هرکی و میبینم از ایرانسل ناراضیه و تو فکر فروختنه شه که بره اعتباریه 091 بگیره .
    واقعا که از دست این بد قولی های ایرانسل.
    ایرانسل فکر میکنه اینجا اروپاست که داره این همه تبلیغ میکنه.
    اگه به جای این همه تبلیغ آروم و بی سر و صدا به شبکش بیشتر از این سرمایه گذاری میکرد الان موفقتر از این بود.
    البته به نظر من

جدا حتی تبریزی که پوششش کامله ؟! مردم اونجا از چی مینالن !؟
    Last edited by vahooli; 14-08-2007 at 15:19.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوست من که احمد آباد موبایل فروشی داره میگه همه آنهایی که ایرانسل خریدند پشیمان هستند و همه دارند بیخیال آن 29 هزار تومان می شند و اعتباری دولتی می خرند . الان امروز باخبر شدم اسپادان قصد داره تا پایان شهریور محدودیت زمانی را برداره .
    اگر همراه اول محدودیت زمانی سیم کارتهای اعتباریش را برداره ایرانسل با یک مشکل بسیار بزرگ روبه رو میشه و تا حد ورشکستگی پیش خواهد رفت .
    به نظر من تنها راه نجات ایرانسل این هست که سریعا تمام مراکز استانها را تحت پوشش با کیفیت خوب ببره و بعد از آن فروش سیم کارت را متوقف کنه و در شهرهایی که پوشش داره به خصوص مراکز استانها نقاط کور را برطرف کنه و کلا کیفیت شبکه را در حد خیلی زیادی بالا ببره یا روزی که Tci اعلام کنه محدودیت زمانی سیم کارت اعتباری حذف شده روز ورشکستگی ایرانسل خواهد بود . این را مطمین باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست من که احمد آباد موبایل فروشی داره میگه همه آنهایی که ایرانسل خریدند پشیمان هستند و همه دارند بیخیال آن 29 هزار تومان می شند و اعتباری دولتی می خرند . الان امروز باخبر شدم اسپادان قصد داره تا پایان شهریور محدودیت زمانی را برداره .
    اگر همراه اول محدودیت زمانی سیم کارتهای اعتباریش را برداره ایرانسل با یک مشکل بسیار بزرگ روبه رو میشه و تا حد ورشکستگی پیش خواهد رفت .
    به نظر من تنها راه نجات ایرانسل این هست که سریعا تمام مراکز استانها را تحت پوشش با کیفیت خوب ببره و بعد از آن فروش سیم کارت را متوقف کنه و در شهرهایی که پوشش داره به خصوص مراکز استانها نقاط کور را برطرف کنه و کلا کیفیت شبکه را در حد خیلی زیادی بالا ببره یا روزی که Tci اعلام کنه محدودیت زمانی سیم کارت اعتباری حذف شده روز ورشکستگی ایرانسل خواهد بود . این را مطمین باشید .
    همین الانشم این کارای ایرانسل به نوعی تبلیغ برای TCI بوده ! ایرانسل یه کاری کرده که همه مردم بدی های همراه اولا و این همه پولی که خورده ها کیفیت افتضاحا و سرویس های سطح پایینا ... فراموش کنند و بیشتر برند سمت همراه اول.خود ایرانسل با دست خودش داره همه را به سمت همراه اول میکشونه !
    البته برای شرکت MTN ورشکستگی که معنا نمیده اونکه لنگ همین ایران نیست که لا اقل توی 30 تا کشور دیگه هم فعالیت داره.اما خوب تمام این بد قولی های ایرانسل باعث میشه مثل حالا دیگه اعتبارشا از دست بده و همراه اول باشه که مثل همیشه برنده بوده ( هم مقابل تالیا هم ایرانسل ).
    واقعا باید برای نجات خودش یه فکری کنه ! البته من فکر کنم خودشون زیاد حالیشون نیست بین مردم چه حرفایی هست اونا میان میبینن تو 10 ماه 3 میلیون مشترک ...باید یکی بهشون برسونه ! آقا شاهین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

سلام...
    من از اصفهان هستم...
    البته از شهر بهارستان...
    20km با اصفهان فاصله داره...
    ضمنا اگر نمی دونید بدونید که جزء اصفهانه...
    یعنی جزء نواحی اصفهان هستش...
    اما متاسفانه هنوز که هنوزه آنتن دهی اصلا نداره...
    همشهري منم از بهارستان هستم البته فاز 2
    ولي فاز 1 خيلي كم آنتن ميده !! فاز 2 هم كه اصلا نميده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •