دوست عزیز با تشکر
من میخوام رو گلاکسی نوت استفاده کنم.باید فیشش اوفقی باشه نه زاویه دار.
راستی مدل beats tour چطوره؟
دوست عزیز با تشکر
من میخوام رو گلاکسی نوت استفاده کنم.باید فیشش اوفقی باشه نه زاویه دار.
راستی مدل beats tour چطوره؟
رضا اُمیدووو عزیز با این اوصاف ریسک نمی کنم . یه چیز که تو بازار جهانی مطرح باشه و نیاز به آمپ نداشته باشه چیه ؟ اصلاً یه ارفون بگو نیاز به آمپ نداشته باشه و تو بازار ایران یافت بشه ( پاپ . سنتی . دنس . الکترونیک . رپ و هیپ هاپ ) سبک هایی که گوش میدم .
سورس : سانسا کلیپ +
خب اینی که شما میگی میشه تقریبا همه چیز... اگر بودجه اتون رو مشخص کنید دوستان خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنن. حول و حوش 100 تومن انتخابای خوبی میتونید داشته باشید که آمپ نخوان. مثل Klipsch S4 یا Audio Technica S55 یا jays three
بالاخره دیروز K 99 رو گرفتم.با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و با تشکر ویژه از آقا رضا
از شرکت "بنیان سیما صوت" به قیمت 80 تومن گرفتم.خیلی هم خوش برخورد بودن.
الانم تو مرحله burn-in هستم.![]()
اون مدل موجود نیست متاسفانه نظرت در مورد مدل 8200 چطور ه؟
ممنون رضاجان ،
اسم شرکت به لست نمایندگی ها و لیست قیمتش رو به تاپیک قیمت اضافه کردم.
ممنون
audeo phonak احتیاج به آمپ نداره با پلیر شما هم خیلی خوب مچ هست و قیمت مناسبی هم داره. البته ایران نیست
Last edited by peaceful1; 09-01-2012 at 20:39.
گفتن که لیستشون آپدیت نیست.بهتره قبل از خرید استعلام قیمت کنین.
بودجه نامحدوده . حالا شما بهترین رو که با پلیرم مچ باشه بگو
طرف راک و متال و هوی و این چیزا هم اصلاً نیستم ! و اون سبک هایی که گفتم رو گوش میدم .
ایران بودن ـش مهمه دوست عزیز با اینحال مدلی که فرمودید برای تهیه ـش از خارج تلاش میکنم . مدلی که با سبک ها و سورسی که نام بردم مچ باشه و بشه داخل ایران تهیه ـش کرد رو هم نام میبرید ؟
راستی پیزفول عزیز من الآن رفتم تو سایت ـش . منظورم audeo phonak هست . دقیقا کدوم مدل ـش رو برای من پیشنهاد میدین ؟
Last edited by peaceful1; 09-01-2012 at 19:42.
آخه يه نفر جواب بده اين مدله خوبه يا بد يا حتي با 100تومن چي بخرم[
Creative EP-3NC
Last edited by peaceful1; 09-01-2012 at 20:43. دليل: اندازه فونت تعدیل شد.
دوستان Sennheiser PMX 60 چطوره؟ از کجا بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)