تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 624 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دادا ممنون نه داداش رو تلوزیونه و دیجیتال نیست پشت خونمون دارن یه ساختمون میسازن ساختمون پشتیمونم ازین انتن های ایرانسل وصله بهش فک کنم دیگه این ته ته کیفیت باشه که بتونم بگیرمش
    میخوام ببینم اگه برم براش یه دستگاه دیجیتال ایکس ویژن بگیرم تصویر درست میشه یا همینجوری نافرم میمونه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دادا ممنون نه داداش رو تلوزیونه و دیجیتال نیست پشت خونمون دارن یه ساختمون میسازن ساختمون پشتیمونم ازین انتن های ایرانسل وصله بهش فک کنم دیگه این ته ته کیفیت باشه که بتونم بگیرمش
    میخوام ببینم اگه برم براش یه دستگاه دیجیتال ایکس ویژن بگیرم تصویر درست میشه یا همینجوری نافرم میمونه
    تصویر که به احتمال زیاد باید درست شه. آنتن هوایی بزن سعی کن به سمت فرستنده که بیشتر سمت مرکز هست بگیری تا سیگنال خوب داشته باشی.
    حال گرفتی درست نشد نیای مارو بزنی !

3. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشاوره خرید گیرنده دیجیتال بین سه مورد

سلام
    مدتیه قصد دارم گیرنده برای خونه بگیرم. با کمک بچه های فروم و جستجو تو بازار بین سه گزینه موندم. اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن زودتر تا قبل انتخابات برم بخرم.
    من نتایج بررسی هامو میگم دوستان نظر بدن

قبل هر چیز بگم که چون فکر میکنم بلوسنس تو بازار نباشه اونو از لیست حذف کردم وگرنه انتخابم همون بود(اگه کسی جایی رو سراغ داره که هنوز T14+ بفروشن، بگه)
    و استر هم چون مطمئنا از صدای AC3 ساپورت نمیکنه گذاشتمش کنار

گزینه اول: سما (قیمت: 110 هزار تومن)
    - سما که همون الکومکس ـه با ساپورت و گارانتی عرشیان و شاید کمی ارتقای نرم افزاری
    - گیرندگی خوب
    - پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها
    - پشتیبانی واقعی (Full HD (1080P
    - پشتیبانی صدای دالبی دیجیتال
    - پشتیبانی صدای DTS (دو کاناله)

- به طور کلی صدای 5.1 کاناله رو ساپورت نمیکنه (این فرمت صدا در MKVهای حجیم و برخی DVD-VOBها هست)

- نمیدونم فرمت صدای AC3 (لااقل دوکاناله) رو ساپورت میکنه یا نه (چون بیشتر DVDها، AVIها این فرمت صدا رو دارن به صورت دوکاناله) (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- و مورد آخر سایز زیرنویسه که آیا درشت هست یا نه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

------------------------------------------------------------------------------------
    گزینه دوم: لومکسی 1009 (قیمت: بین 85 تا 101 هزار تومن)
    - گیرندگی خوب
    - پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها
    - پشتیبانی صدای 5 کاناله و دالبی دیجیتال ؛ اینو فقط توی سایت مشهدشاپ من دیدم. مطمئن نیستم بتونه 5 کاناله رو ساپورت کنه (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- ظاهرا عدم پشتیبانی صدای DTS

- دستگاه لومکسی 1007 رو که بچه های فروم گفتن صدای AC3 رو ساپورت نمیکنه. در مورد 1009 نمیدونم (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- و مورد آخر گفتن سایز زیرنویسش کوچیکه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

-------------------------------------------------------------------------------------
    گزینه سوم: پروویژن (قیمت: حدود 100 هزار تومن)
    - اول از همه کدوم مدلش جدیدترین و بهترینشه؟ X10؟؟؟
    - پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها (به قول یکی از دوستان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    - در مورد مدل X5 گفته شده که زیرنویس SRT فارسی رو جدا جدا نشون میده ولی در عوض sub/idx رو ساپورت میکنه. در مورد X10 چی؟ آیا sub/idx ساپورت میشه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- توی سایت provision.ir گفته پشتیبانی از AC3-dolby درسته؟ اون دوستمون هم در مورد X10 گفته صدای 5 کاناله پشتیبانی میشه؛ ولی یه دوست دیگه در مورد X5 گفته AC3 ساپورت نمیشه و VOB بدون صدا پخش میشه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- ظاهرا عدم پشتیبانی صدای DTS

- و مورد آخر سایز زیرنویسه که آیا درشت هست یا نه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

---------------------------------------------------------
    اینایی که به ذهنم رسید رو گفتم اگه موردی جا مونده لطف کنین بگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تصویر که به احتمال زیاد باید درست شه. آنتن هوایی بزن سعی کن به سمت فرستنده که بیشتر سمت مرکز هست بگیری تا سیگنال خوب داشته باشی.
    حال گرفتی درست نشد نیای مارو بزنی !
    سلام داداش خوبی ؟
    داداش قربونه دستت رفتم امروز یه ایکس ویژن 353 گرفتم 105 خوبه؟
    دادا اخرین ابدیتیم که سایت گذاشته بود دانلود کردم نسخه ی 1.22
    فقط داداش یه سوال دارم تصویر صافه صافه یه دفعه خراب میشه
    قدرت الان روی 100 هستش
    کیفیت تو همه ی کانالا متغیره از 92 شروع میشه تا 50 هی میره بالا و پایین
    بعدش کانال 1.2.3 یکم داغونه
    مشکل انتنه؟ خواستم ببینم به پارازیتو افتابو اینا مربوط میشه یا نه؟ چون الان دم انتخاباته و پارازیت فراوان
    بازم ممنون از راهنماییت دادا

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان من سوالمو تقریبا همه جا پرسیدم ولی جواب درستو حسابی نگرفتم
    اینکه ایا در حال حاضر دستگاه ستاب باکس با همون دستگاه دیجیتالی هست که تمامی فرمت های فیلم (با کیفیت خیلی بالا) رو ساپرت کنه و بتونه تمامی زیرنویس هارو شناسایی کنه و بتونه زیرنویسهای فارسی رو هم ساپرت کنه؟اگه هست اگه میشه بگید اسمشو و اگه قیمتی که خریدین رو هم بگید و بگید چه سالی خریدین و اگه قیمت الانشو هم دارین ذکر کنید ممنون میشم
    بیشتر فرمت های مختلف و شناسایی زیرنویس واسم خیلی مهمه ممنون میشم جوابمو بدین.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام دوستان من سوالمو تقریبا همه جا پرسیدم ولی جواب درستو حسابی نگرفتم
    اینکه ایا در حال حاضر دستگاه ستاب باکس با همون دستگاه دیجیتالی هست که تمامی فرمت های فیلم (با کیفیت خیلی بالا) رو ساپرت کنه و بتونه تمامی زیرنویس هارو شناسایی کنه و بتونه زیرنویسهای فارسی رو هم ساپرت کنه؟اگه هست اگه میشه بگید اسمشو و اگه قیمتی که خریدین رو هم بگید و بگید چه سالی خریدین و اگه قیمت الانشو هم دارین ذکر کنید ممنون میشم
    بیشتر فرمت های مختلف و شناسایی زیرنویس واسم خیلی مهمه ممنون میشم جوابمو بدین.
    من در مورد گیرنده دیجیتال سما تجربه دارم flv رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه اما اگه کاربردتون فیلم هست mkv با صدای 5 کاناله رو به خوبی ساپورت می کنه فروشگاه های لاوان 110 می فروشند
    البته کمی هیستوگرام رنگ فیلم رو دستکاری می کنه که خیلی قابل توجه نیست
    البته اگر صرفا دنبال پلیر هستید من خرید بک مینی پی سی اندرویدی 200 تومنی رو به شما پیشنهاد می کنم

8. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یا دستگاهایی که هم دی وی دی پلیر هستند وهم گیرنده ی دیجیتال زود خراب می شوند ؟

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

من در مورد گیرنده دیجیتال سما تجربه دارم flv رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه اما اگه کاربردتون فیلم هست mkv با صدای 5 کاناله رو به خوبی ساپورت می کنه فروشگاه های لاوان 110 می فروشند
    البته کمی هیستوگرام رنگ فیلم رو دستکاری می کنه که خیلی قابل توجه نیست
    البته اگر صرفا دنبال پلیر هستید من خرید بک مینی پی سی اندرویدی 200 تومنی رو به شما پیشنهاد می کنم
    من میخوام با یه تیر دو تا نشون بزنم هم دستگاه دیجیتال بگیرم هم از یه پلیر فیلم های با کیفیت(منظروم از پلیر فقط فلشه نه سی دی و دی وی دی)
    پس گفتین فقط flv رو پشتیبانی نمیکنه؟
    در مورد زیرنویس چطور تمامی فرمتهای زیرنویس رو میشناسه؟
    و اینکه میشه یه جوری زیرنویسو با این دستگاه تنظیم کرد؟ منظورم جلو یا عقب بردن زیر نویسه مخصوصا زیرنویس فارسی
    ممنون
    Last edited by majideblis; 01-06-2013 at 22:24.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام داداش خوبی ؟
    داداش قربونه دستت رفتم امروز یه ایکس ویژن 353 گرفتم 105 خوبه؟
    دادا اخرین ابدیتیم که سایت گذاشته بود دانلود کردم نسخه ی 1.22
    فقط داداش یه سوال دارم تصویر صافه صافه یه دفعه خراب میشه
    قدرت الان روی 100 هستش
    کیفیت تو همه ی کانالا متغیره از 92 شروع میشه تا 50 هی میره بالا و پایین
    بعدش کانال 1.2.3 یکم داغونه
    مشکل انتنه؟ خواستم ببینم به پارازیتو افتابو اینا مربوط میشه یا نه؟ چون الان دم انتخاباته و پارازیت فراوان
    بازم ممنون از راهنماییت دادا
    دیشب میخواستم جوابتو بدم که این نت هی قطع میشد نزاشت! نمیدونم از چیه از سیمشه که کنار پریز برقه یا از اونور و... !!! دی

سلام اخوی ممنون شما چطوری؟

آره خوبه.

خراب شدن تصویر از ضعیف بودن سیگنال هست. یعنی سیگنال یه جا وای نسه اینجوری یهو خراب میشه.
    شما باید قدرت آنتن رو جوری بزاری که زیاد بالا پایین نشه.
    الان برو جوری تنظیم کن که کم جا به جا بشه.

کانال خود ایران چه به پارازیت؟ ! چیزایی میگیا !

12. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

یا دستگاهایی که هم دی وی دی پلیر هستند وهم گیرنده ی دیجیتال زود خراب می شوند ؟
    ما که مارشال داریم چند ماهه مشکلی نداشته!

14. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •