تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 602 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با امپدانس 28 اهم و حساسیت 120 دسیبل به راحتی توسط تلفن همراه درایو میشه حجم صدای بالایی هم خواهد داشت.

به نظر من سری CX اصلا" در حد و اندازه سنهایزر ظاهر نشده... تنها مدلی که یه زمانی ازش استقبال میشد CX300 بود اون هم تا زمانی که رقیب نداشت (بازار های جهانی رو میگم) به نظر من زیاد تفاوتی بین مدل های Creative و این مدل نیست یا حداقل من نمیتونم تفاوتی احساس کنم. در مورد گزینه های دیگه میتونید Yamaha EP20 و EPH50 رو بررسی کنید. ولی همون EP630 هم مناسبه... در ضمن اگه تهران هستید تست کنید بعد خرید کنید. چند مدل از فیلیپس هم موجود هست. اینجا هم مطالعه کنید بد نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند مدت پیش من یک یاماها EPH50 خریدم نسبت به EP630 ، تو مید یک بهبودهایی داره به خصوص اگر موسیقیتون وکال یا پاپ باشه در عین حال کیفیت ساخت بهتری هم داره اما همه اینها قیمت 3 برابرش نسبت به 630 را توجیح نمیکنه. سری CX هم بیش تر یکسری سری دوزیه که فقط اسم سنهایزر را یدک میکشه.
    با شما کاملا موافقم که بهترین انتخاب تو این رده کماکان 630 هست.

2. 4 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه icehell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همهٔ اساتید . می‌خواستم راهنماییم کنید تو خرید یه هد ‌ست تا ۳۵۰ واسه گیم و گوش‌کردن آهنگ می‌خوام ( بیس نسبتا خوبی‌ داشته باشه)
    یه نفر این ۳ تا مدل بم پیشنهاد داد razer kraken pro -logitech g430 - logitech g230
    اصلا برندش برام مهم نیست ممنون میشم راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

هدفون (Over Ear) تا 350 تومن چی سراغ دارید ؟

قابلیت Noise Cancelling خیلی خیلی واسم مهمه !

کیفیت صدا هم که یه چیز واضحه که خوب باشه

زیاد موزیک گوش میدم و واسه Listening زبان هم زیاد استفاده میکنم از این نظر گفتم که بدون اذیت کردن بشه چند ساعت ازش استفاده کرد
    سلام.
    تنها مدل دارای Noise Canceling که میشناسم Sony MDR-NC8 میباشد که حدود 220 قیمت دارد. دوستان اگر مدل دیگری سراغ داشته باشند معرفی میکنند. اما خوب با همین هزینه با صرف نظر کردن از Noise Canceling میشه V-Jays رو خرید که البته Isolation خوبی نداره یعنی صدای موزیک به محیط نشت میکنه و برعکس، اما از نظر کیفیت در قیمت خودش بی نظیره... یا مثلا" ZX310 سونی که ارزش خرید بالایی داره...
    اگر کاربردتان گوش دادن به listening است زیاد هزینه نکنید چون فایل های listening ذاتا" کیفیت بالایی ندارند و هزینه کردن برای هدفون تفاوتی ایجاد نمیکند... اما اگر قصد دارید هدفونی خریداری کنید که برای موسیقی هم استفاده کنید پیشنهاد من AKG Q460 میباشد. از بودجه شما بالاتر است اما قطعا" ارزش خرید بالایی دارد.
    Last edited by metalhead_forever; 30-01-2015 at 20:16.

5. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان الان هدفون من heiraudio مدل 3Ai.s هست که بجای درایو های عادی آرماتور داره که دوستان حرفه ای آشنا هستن ولی این هدفون تقریبا شبیه به رفرنس هست و فلت ولی بسیار با کیفیت ( مثل hd800 ) شاید بشه گفت

الان می خوام یک هدفون با صدای گرم و بیس خوب و سوند استیج مناسب بگیرم با mid و high خوب

خودم یکم گشتم دیدم آمازون حدود 250 دلار سنهایزر مدل ie80 رو گزاشته ( پلیر هم cowon J3 + FIIO E7 )

حالا نمیدونم از این بهتر هم هست چیزی که پیشنهاد بدید ؟

ممنون اگر راهنمایی کنید
    Last edited by dooste.man83; 30-01-2015 at 23:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان الان هدفون من heiraudio مدل 3Ai.s هست که بجای درایو های عادی آرماتور داره که دوستان حرفه ای آشنا هستن ولی این هدفون تقریبا شبیه به رفرنس هست و فلت ولی بسیار با کیفیت ( مثل hd800 ) شاید بشه گفت

الان می خوام یک هدفون با صدای گرم و بیس خوب و سوند استیج مناسب بگیرم با mid و high خوب

خودم یکم گشتم دیدم آمازون حدود 250 دلار سنهایزر مدل ie80 رو گزاشته ( پلیر هم cowon J3 + FIIO E7 )

حالا نمیدونم از این بهتر هم هست چیزی که پیشنهاد بدید ؟

ممنون اگر راهنمایی کنید
    سلام.
    در مورد in-ear شناخت ندارم ولی نظرم رو در مورد IE80 میگم:
    بیس و Soundstage قابل قبولی داره اما بیس یه مشکلی داره اونم اینه که سرعتش پایینه... یعنی بیس بعد از هر پانچ دیر محو میشه... برای درک این مطلب نیاز به نمودار آبشاری (نمیدونم اسمش اینه یا نه) دارید. اما خوب در مورد این مدل چون بارها تست کردم این مشکل در ژانر های سریع مثل متال مشکل ساز میشه.
    در ضمن این هدفون با امپدانس 16 اهم و حساسیت 125 دسیبل به آمپ نیاز نداره و همون J3 به تنهایی کاملا" درایو میکنه...
    از یک پست قدیمی از rezaomido عزیز به خاطر دارم که گفته بودن Soundstage هدفون های Dynamic از Balanced Armature ها بهتر هستند. (به علت تک درایور بودن)
    Last edited by metalhead_forever; 30-01-2015 at 23:35.

8. 5 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    در مورد in-ear شناخت ندارم ولی نظرم رو در مورد IE80 میگم:
    بیس و Soundstage قابل قبولی داره اما بیس یه مشکلی داره اونم اینه که سرعتش پایینه... یعنی بیس بعد از هر پانچ دیر محو میشه... برای درک این مطلب نیاز به نمودار آبشاری (نمیدونم اسمش اینه یا نه) دارید. اما خوب در مورد این مدل چون بارها تست کردم این مشکل در ژانر های سریع مثل متال مشکل ساز میشه.
    در ضمن این هدفون با امپدانس 16 اهم و حساسیت 125 دسیبل به آمپ نیاز نداره و همون J3 به تنهایی کاملا" درایو میکنه...
    از یک پست قدیمی از rezaomido عزیز به خاطر دارم که گفته بودن Soundstage هدفون های Dynamic از Balanced Armature ها بهتر هستند. (به علت تک درایور بودن)
    ممنون بحث اینه پیشنهاد بهتری هم وجود داره ؟

و اینکه IE80 در موزیک الکترونیک هم مشکل داره ؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون بحث اینه پیشنهاد بهتری هم وجود داره ؟

و اینکه IE80 در موزیک الکترونیک هم مشکل داره ؟
    شما هدفون های زیادی دارید، ولی طبق پست های اخیر و قدیمی تر شما، من متوجه شدم که درک شفافی از صدای مورد دلخواهتون ندارید. تا این قضیه حل نشه، هر چقدر که خرج کنید، ریسک خرید محصولات اشتباه بالاست.

بهترین کار اینه که با گوش دادن زیاد و عادت کردن به صدای هدفون های فعلی، اون ها رو خوب بشناسید تا بدونید دقیقاً چی رو می خواید تغییر بدید.

براساس پست شما، ie80 می تونه گزینه خوبی باشه.

11. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

شما هدفون های زیادی دارید، ولی طبق پست های اخیر و قدیمی تر شما، من متوجه شدم که درک شفافی از صدای مورد دلخواهتون ندارید. تا این قضیه حل نشه، هر چقدر که خرج کنید، ریسک خرید محصولات اشتباه بالاست.

بهترین کار اینه که با گوش دادن زیاد و عادت کردن به صدای هدفون های فعلی، اون ها رو خوب بشناسید تا بدونید دقیقاً چی رو می خواید تغییر بدید.

براساس پست شما، ie80 می تونه گزینه خوبی باشه.
    اتفاقا من تجربه بسیار بالایی در بحث صدا دارم

از LCD 2 تا RS2E و SR 80 گرادو و HE500 و HE 300 هافای من و DR DRE BEATS و M50 و AKG K 142 و سنهایزر و ...

من برعکس بعضی از دوستان تمرکز ام رو روی یک جنس صدا نمیزارم چون اعتقاد دارم هر برندی و هدفونی SIGNATURE خاص خودش رو داره

برای هر سبکی هدفون خاص خودش رو باید استفاده کرد
    مثلا گرادو خودش رو در موزیک راک و هارد راک نشون میده
    ولی HD800 سنهایزر در موزیک کلاسیک خودش رو نشون میده
    یا M50 و هدفون های DENON در موزیک الکترونیک

من خودم به شخصه علاقه ای به داشتن دو هدفون با یک جنس صدا ندارم

در زمینه فول سایز دیگه مشکلی ندارم و فقط STAX 009 رو صداش رو نشنیدم اما بین IN EAR ها

از برندهای سونی و JVC و HIRE AUDIO و MONSTER و AKG و CRATIVE , ... داشتم اما این IE80 رو خودم نداشتم و برادرم داشت صداش رو چند دقیقه گوش کردم دیدم با هدفون های دیگه ای که دارم متفاوت هست و خوشم اومد اما بازم قبل خرید همیشه کامل تحقیق میکنم و نظرات قارسی و REVIEW های خارجی رو کامل می خونم

کلا اگر زیاد سوال میکنم چون دوست دارم همه نظرات رو بدونم با اینکه تقریبا جواب رو میدونم از روی تجربه
    Last edited by dooste.man83; 31-01-2015 at 01:03.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان برای استفاده معمولی موزیک و فیلم و بازی ( نه حرفه ای ) کدوم رو پیشنهاد میدید ؟!
    Philips SHE9000
    AKG K 321
    Apple EarPods
    برای استفاده روی آیپد میخام.

ممنون.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من باشم earpod رو برمیدارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •