اگه مشمول نیستی مدرکی لازم نیست
اگه هستی باید برگه سبز داشته باشی
اگه هم معافیت تحصیلیت تموم نشده بازم هیچی لازم نیست
اگه مشمول نیستی مدرکی لازم نیست
اگه هستی باید برگه سبز داشته باشی
اگه هم معافیت تحصیلیت تموم نشده بازم هیچی لازم نیست
متولد 8 آبان 71 هستم ، شامل کدوم مورد میشه؟
ببین من الان اشتقال به تحصیل گرفتم ما تا اخر شهریور اشتقال به تحصیل داریم ثبت نام رو بکنی حله تمومه دیگه اشتقال به تحصیلت می شه ماله دانشگاه حله
تصویب که نمی دونم ولی صنعتی اصفهان که ژتوناش شده 2400 هر وعده (حالا بقیه دانشگاها رو نمی دونم)
اصلا امکان همچین چیزی نیست برای ثبت نام اصل تمام مدارکو میگیرن مگر اینکه از هر گواهینامه تحصیلی 2 تا اصل داشته باشید تا بتونید هر دو جا ثبت نام کنید![]()
شما مطمئنی؟! چون مثلا دانشگاه کاشان لینک زیر رو گذاشته برا ثبت نام غیر حضوری البته از 24 تا 28 شهریوره. اصلا رشته ریاضی و غیر ریاضی توش مطرح نیست.البته هنوز ثبت نام کارشناسیش فعال نیس و از فردا فعال میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دودلی من بخاطر اینکه اطلاعات زیادی ندارم در بارش.نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سطح علمیش چطوره؟
این چجور دانشگاهیه؟ : موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی نوین اردبیل
سطح علمیش چطوره؟
Last edited by madhatter; 14-09-2011 at 11:34.
نه بابا اصل که نداریم که بدیم !!! چند سال بعد اصل دیپلم تازه صادر میشه ! اصل گواهی موقتش رو باید ببریم .اصلا امکان همچین چیزی نیست برای ثبت نام اصل تمام مدارکو میگیرن مگر اینکه از هر گواهینامه تحصیلی 2 تا اصل داشته باشید تا بتونید هر دو جا ثبت نام کنید
این سیستم سراسری هستش و تمام دانشگاهها از این پرتالب برای انتخاب رشته و اعلام نمرات اسفاده میکنند
البته منظور از همه همه ی دانشگاههای پیام نور هست
موفق باشید
شما اگه بتونی از همه مدارکت (مثل گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم و ریز نمرات) دو سری بگیری (که نمیتونی) بعد از ثبت نام به خاطر اینکه توی دوتا رشته ثبت نام کردی باهات برخورد (از نوع قانونیش) میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)