تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 2605 اولاول ... 4444449453454054154254354454554654754855459464410441544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

"کندی چرخشی" مدل جدید اختلال اینترنتی

با یک بام و دو هوای اختلال یک ماهه اینترنت کشور که در عین کندی اینترنت برخی شرکت‌ها، برخی دیگر اینترنت بی‌نقصی از زیرساخت دریافت می‌کنند گویای این است که انگار زیرساخت کندی اینترنت را بین شرکت‌ها نوبتی کرده است.
    سرعت یک ماهه اینترنت برخی مواقع به قطعی کامل در برخی سرویس‌دهنده‌ها و کندی عمومی سرعت منجر شد.
    داستان کندی سرعت اینترنت به روزهای گذشته ختم نمی‌شود بلکه بیش از یک ماه است که نبض اینترنت کشور کند می‌زند.
    این روزها این اختلال گسترده اینترنت در حالی اتفاق افتاده که مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت‌ ارتباطات زیرساخت اطمینان داد که هم‌اکنون هیچ اختلالی در شبکه زیرساخت نیست.
    با این صحبت خدایی باز هم توپ به زمین شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌افتد.
    در یک ماهه اخیر کندی سرعت اینترنت آخرین باری که خدایی کندی سرعت را تایید کرد 18 دی‌ماه بود.
    در آن زمان در حالیکه از مخابراتی‌ها خبر می‌رسید از یک هفته‌ای است که اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال ناشی از قطعی لینک گرجستان است، خدایی به خبرنگار فارس گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
    یک هفته پس از قطعی لینک گرجستان اوایل بهمن ماه باز کندی سرعت اینترنت شدت گرفت. این بار از مخابراتی‌ها خبر رسید که کندی ناشی از لینک اینترنت روسیه است.
    بررسی جریان کندی اینترنت کشور در یک ماهه اخیر نشان می‌دهد زمانی که چند شرکت با کندی و کمی اینترنت از سمت زیرساخت روبه‌رو بودند، برخی شرکت‌ها اینترنت خوبی دریافت می‌‌کردند و مدتی بعد این روند معکوس ‌شده است و این روند در یک ماهه اخیر تکرار شده است.
    یکی از مصداق‌های این گفته کاهش چشمگیر سرعت اینترنت کاربران مخابرات در یک بازه‌ زمانی است؛ در حالی که در همان زمان کاربران چند شرکت‌ بزرگ PAP اینترنت بدون نقصی را دریافت می‌کردند.
    از این رو برخی معتقدند شرکت ارتباطات زیرساخت در مواقع بروز کندی سرعت اینترنت برای کاهش نمود کندی، با استفاده از شگرد جابه‌جایی کمی اینترنت روی لینک‌های شرکت‌ها، به نحوی عمل می‌کند که کندی همواره برای تمام شرکت‌ها بروز پیدا نکند بلکه مقطعی بین شرکت‌ها تقسیم شود.
    به گزارش فارس از این روست که هر بار تنها چند شرکت دچار کندی می‌شوند و کندی همه‌گیر نیست که به گردن تامین کننده اصلی اینترنت کشور باشد.
    نکته‌ای که به صورت زیرکانه در گفته همیشگی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت به چشم می‌خورد: " اگر کندی از زیرساخت باشد باید برای همه باشد نه فقط چند شرکت."
    بنابراین از یک بام و دو هوای اختلال در اینترنت کشور که در عین کندی اینترنت ورودی برخی شرکت‌ها، برخی دیگر اینترنت بی‌نقصی از زیرساخت دریافت می‌کنند و تکرار این رویه در یک ماه اخیر به نظر می‌رسد شرکت زیرساخت برای کاهش نمود کندی، کندی سرعت اینترنت را به صورت چرخشی روی شرکت‌ها اعمال می‌کند تا کندی بر همه بروز پیدا نکند.
    ** پاسخ مسئولان
    در همین حال به گزارش خبرگزاری مهر شبکه اینترنت کشور از اوایل هفته جاری با اختلالات مقطعی روبرو شده که این اختلال از صبح امروز چهارشنبه در نقاط مختلف کشور به ویژه در تهران شدت بیشتری یافته است.
    هم اکنون دسترسی کاربران اینترنتی که از شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت و نیز شرکت مخابرات ایران سرویس می‌گیرند با کندی و قطع و وصلی‌های مکرری روبرو است اما شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بخش اینترنت کشور اعلام کرده که مشکل یا اختلالی در شبکه ارتباطی کشور مشاهده نشده است.
    محمد خدایی - مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با خبرنگار مهر، با رد هرگونه اختلال در شبکه ارتباطات زیرساخت و مسیرهای ارتباطی اظهار داشت: هیچ گونه اختلال یا قطعی در شبکه ارتباطات زیرساخت گزارش نشده است و این شبکه وضعیت نرمالی دارد.
    وی تاکید کرد: طی چند وقت اخیر گزارشی مبنی بر قطعی یا اختلال شبکه ارتباطات زیرساخت گزارش نشده است و آخرین وضعیت اعلام شده نیز وضعیتی مبنی بر اختلال یا قطعی را گزارش نمی‌دهد.
    خدایی با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت توزیع کننده پهنای باند از درگاه‌های بین‌المللی است و این پهنای باند توسط مراکز مخابراتی در داخل شهرها منتقل می‌شود، تصریح کرد: هم اکنون گزارشی مبنی بر بروز قطعی و اختلال از مبادی ورودی پهنای باند گزارش نشده است.
    در همین حال ابراهیم یافتیان قائم مقام مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران در گفتگو با مهر، بروز هرگونه قطعی در شبکه مخابرات تهران را رد کرد و مدعی شد که گزارشی مبنی بر قطعی ارتباط اینترنت کاربران مخابرات در تهران اعلام نشده است.
    وی دلیل قطعی و اختلال دسترسی کاربران اینترنت مخابرات را بعضا مربوط به عملیات کابل برگردان عنوان کرد که مقطعی است و از سوی مخابرات تهران اطلاع رسانی می‌شود و ادامه داد: دسترسی کاربران اینترنت مخابرات تهران به شبکه هم اکنون در حالت عادی قرار دارد و اختلالی در این شبکه دیده نمی‌شود.
    در همین حال پیگیری خبرنگار مهر، از اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت در کشور نیز حاکی از آن است که اختلال اینترنت مربوط به زیرساخت اصلی کشور بوده و به درگاه‌های ورود پهنای باند مربوط می‌شود.
    چندی پیش نیز برخی منابع خبری از قطعی مقطعی فیبر ایران در درگاه‌های گرجستان و روسیه خبر داده بودند.
    پیش از این معاون بهره برداری و مدیریت شبکه ارتباطات زیرساخت در تشریح کندی سرعت اینترنت و دلایل اختلالاتی که هراز چندگاهی در این شبکه مشاهده می‌شود به مهر گفته بود که عوامل مختلفی در بروز این اختلالات نقش دارند و به طور قطع زیرساخت مقصر تمام این اختلالات نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان ساعت 3:30 صبحه...تا الان وایسادم ببینم 1 مگ مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی واقعیه یا الکیه...سرعت دانلود همون 30 قفله..چه 3 صبح باشه چه 3 بعد ظهر ...واقعا واسشون متاسفم که مردم رو اینجوری مسخره میکنن وخط 1مگ میدن و سرعت دانلودش هیچوقت از 30 عبو ر نمیکنه حتی 4 صبح...و کاملا مشخصه همون 256 ...دلمون خوشه 1 مگ داریم نزدیک به 10 بار هم زنگ زدم همش میگن شما برو پوشه تمپ ر. پاک کن درست میشه و ....همش سرکاری. یا میگن مشکل سرعت داریم. مشخصه که الکی میگن دون استریم رو 256 بستن الکی تو پنل مودم یه جوری کردن که 1 مگ نوشته.. یه بارم زنگ زدم گفتم خطمو ریست کنید ریست هم کردن بازم درست نشد. من قبل مخابرات 2 سال پارس آنلاین بودم 128 4 گیگ داشتم ماهی 16 تومن سرعت دانلودم زیر 100 نمیومد تو اون 2 سال حالا اینا هی میپیچونن منو بخاطر 100 کیلوبایت سرعت...ولش کن اصلا

محتوای مخفی: downstream & download 

downstream:

3. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان ساعت 3:30 صبحه...تا الان وایسادم ببینم 1 مگ مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی واقعیه یا الکیه...سرعت دانلود همون 30 قفله..چه 3 صبح باشه چه 3 بعد ظهر ...واقعا واسشون متاسفم که مردم رو اینجوری مسخره میکنن وخط 1مگ میدن و سرعت دانلودش هیچوقت از 30 عبو ر نمیکنه حتی 4 صبح...و کاملا مشخصه همون 256 ...دلمون خوشه 1 مگ داریم نزدیک به 10 بار هم زنگ زدم همش میگن شما برو پوشه تمپ ر. پاک کن درست میشه و ....همش سرکاری. یا میگن مشکل سرعت داریم. مشخصه که الکی میگن دون استریم رو 256 بستن الکی تو پنل مودم یه جوری کردن که 1 مگ نوشته.. یه بارم زنگ زدم گفتم خطمو ریست کنید ریست هم کردن بازم درست نشد. من قبل مخابرات 2 سال پارس آنلاین بودم 128 4 گیگ داشتم ماهی 16 تومن سرعت دانلودم زیر 100 نمیومد تو اون 2 سال حالا اینا هی میپیچونن منو بخاطر 100 کیلوبایت سرعت...ولش کن اصلا

محتوای مخفی: downstream & download 

downstream:

سلام دوست عزیز
    شما چرا اینقدر خودتو داری عذاب میدی!؟!
    برو سرویستو عوض کن، برو همون پارس رو بگیر، این مخابرات به قول دوستان 10 برابر ظرفیتش مشترک داره، منم 1 هفتس دارم چک میکنم تو روز پینگ از 250-300 پایین نمیاد اما شب از ساعت 2 به بعد میرسه به 120!
    این نشون میده چقدر اوضاعشون خرابه
    اینشالا مشکلت سریعتر حل بشه
    موفق باشی

5. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این کندی های مخابرات فقط برای اینه که میخواد حجمی کنه
    سرعت ها رو آورده پایین که وقتی حجمی کرد نرمالش کنه بعد کاربرای معمولی به به چه چه کنن و اینم کار خودشو ادامه بده

7. 7 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

معلوم نیست این دفعه کی کابلا رو گاز گرفته
    ssl که سرعتش به 2 کیلوبایت هم نمیرسه!
    سرعتم الآن با 16 کانکش 20 کیلوبایته!
    سرویس 1 مگابیت

9. 5 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ولی من با سرعت 60 دارم دانلود میکنم (البته با 32 تا کانکشن).فکر کنم 1 مگ ها این مشکل رو دارند. یا منطقه مخابراتی تون.البته اینو گفتم دلیل بر تعریف از مخابرات نیست همچنان معتقدم مزخرف ترین سرویس هست ولی دانلود هست و ناچاری.

11. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اول که گفتن تو یه روستای گرجستان زلزله اومده کابلا قطع شده بعدش گفتن حالا کابل های روسیه مشکل دارن حالا هم میگن وقتی که به ما حمله میشه ما باید سرعت رو در درگاه های بین المللی کم کنیم که ممکنه مشترکین در دیدن برخی از سایت های خارجی با کم بودن سرعت مواجه بشن.

13. 2 کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از کی میخواد حجمی کنه؟

15. این کاربر از mrmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها ولی من با سرعت 60 دارم دانلود میکنم (البته با 32 تا کانکشن).فکر کنم 1 مگ ها این مشکل رو دارند. یا منطقه مخابراتی تون.البته اینو گفتم دلیل بر تعریف از مخابرات نیست همچنان معتقدم مزخرف ترین سرویس هست ولی دانلود هست و ناچاری.
    سرعتتون با تک کانکشن چه قدره؟
    واسه من به با تک کانکشن به 5 کیلوبایت هم نمیرسه!!!

17. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دقیقا همین طوره

من نمیدونم چی تو این مملکت هست که حالا اینقدر به یه سرگرمی کوچیک که ما ها داریم دارن گیر میدن

واقعا یه جو عقل می خواد که بفهمن دارن به ضرر خودشون کار می کنن

حیف که دوران مقاومته و ما هم داریم "دانلود مقاومتی" انجام میدیم

از کی میخواد حجمی کنه؟

من یکی دو روز پیش زنگ زدم گفت هنوز چیزی به ما نگفتن (کلا تو باغ نبود)

19. 4 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. hamed_korn

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •