میدونم جای سوال اینجا نیست اما:
1 شب جمعه نتم قط شد. 2020 گفت (خط) نوسان داشته تنظیمات مودمت پریده؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ (تا صبحم هر کار کردم وصل نشد)
2 موقع تنظیم مجدد مودم سوال بذهنم رسید که: سرعت تو PPPOE با bridge فرقی نداره؟؟؟
میدونم جای سوال اینجا نیست اما:
1 شب جمعه نتم قط شد. 2020 گفت (خط) نوسان داشته تنظیمات مودمت پریده؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ (تا صبحم هر کار کردم وصل نشد)
2 موقع تنظیم مجدد مودم سوال بذهنم رسید که: سرعت تو PPPOE با bridge فرقی نداره؟؟؟
معمولا بعلت نویز داشتن خط و یا گاهی موقع زنگ خوردن این اتفاق میافته...کافیه مجددا به تنظیمات مودم مراجعه کنید و یوزر نیم و پسورد رو تنظیم و بعد هم مودم رو ریست کنید...درست میشه...Bridge یا PPPOE فرقی نداره...اگر PPPOE بگذارید همیشه و بدون وارد کردن یوزر نیم پسورد و به محض روشن کردن کامپیوتر کانکت میشید
امید به خدا ببینم امشب چقدر دان میشه
جالبیش اینحاست از سرور داخلی هم رو 90تا 120هست
طرح طلایی
اره من یک 5یساعتی صبح ارور 691 می داد
منم کل روزو + الانم همینطوری بود ک درست شد.l
همش ارور691 میده15دقیقه هست که دارم هی میزنم تا وصل بشه
یکی از دوستام طرح بعثته حجم و زمانش تموم شده میخواد طلایی8گیگ رو بگیره ایا شبونه رایگانه یا نه ؟
همشارور691
مال من یک هفته ای هست اینجوری شده بعد از 40 یا 60 بار که می زنم شاید وصل بشه معمولا تو روز اینجوری در حالی که پارامتر های خط مثل نویز و ... هیچ تغییری نکردند و خوبند وقتی هم وصل میشه تو روز سرعت نداره حداکثر 9 کیلو بایت در ثانیه
طرح خانواده هستم دوروزه حجم وتایم من تموم شده ولی کماکان میشه دانلود کرد سرعت وبگردیم مثل نوره به قول دوستان یادشون رفته شیرفلکه روببندند.![]()
ما هم بلوار دانش آموزیم الان 2 روزه قطع شده، 2020 هم کسی جواب نمیده مشغوله دائم. مسخره شو در آوردن .والا زمان مموتی اوضاع خیلی بهتر بود . گفتیم دولت عوض میشه شاید فرجی بشه ، بهتر که نشد هیچ بد تر هم شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)