با سلام دوست عزیزم
خوده راننده هات کار می کن خودشان چند وقت یک بار بهت پول میدهن بستگی به مهارت راننده بستگی داره چند باشه تا پول بیشتر پول بده بهت
با سلام دوست عزیزم
خوده راننده هات کار می کن خودشان چند وقت یک بار بهت پول میدهن بستگی به مهارت راننده بستگی داره چند باشه تا پول بیشتر پول بده بهت
ورژن من 1.5.2 هستش
آیا تبدیل ورژن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرک چی ؟؟؟؟؟؟؟
اگه داره لینک بدین
ممنون
همون آپدیت رو که دانلود کردی نصب کنی ورژنت میشه 1.7.0 کرک هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم
تغییر رنگ
سلام الان چند روزه رنگ کامیون (کشنده) یهو صورتی میشه. تغییر رنگ میدم ولی بعد یه مدت دوباره صورتی میشه.
ورژن قبلی 1.6.0s بود . الان 1.7.0 رو نصب کردم. تو این ورژن هم این مشکل هست.
کسی میدونه دلیلش چیه و چجوری میشه درستش کرد ؟
با تشکر
سلام داداش
من خودم به تازگی آپدیت 1.7.0 رو نصب کردم و این مشکل رو ندارم ...
شما یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن و بعد آپدیت رو نصب کن و کرک رو بریز توی محل نصب بازی.
کسی از دوستان می تونه بهم بگه
چرا چراغ های اضافی که برای کامیون میخرم (نور افکن ها) توی تعمیرگاه کار میکنن ولی توی جاده روشن نمی شن و فقط چراغ های اصلی روشن میشن؟؟![]()
F4 رو بزن تنظیم کن
جهانگیر جان ضمن تشکر ازت بابت راهنمایی هات
شما مدی برای افزایش سرعت کامیون دارید البته خودم چندتا دانلود کردم کار هم میکنن اما خیلی کُند کار می کنند یعنی خیلی طول میکشه کامیون به سرعت بالا برسه توی ورژن قبلیم این مشکل رو نداشتم و سریع کامیون به سرعت بالا میرسید.
ورژن الانم 1.7.0 هستش.
سلام دوستان این euro truck simulator 2 + going east expansion که تو سایت بازی هست چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)