تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 645 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط oghyanoos [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سوال خیلی ساده دارم! چطوری با cd نصب ویندوز xp بیام بالا؟؟؟؟
    dell 1525
    شما در حین بوت با کلید F12 فکر کنم وارد منوی بوت میشین ، قبلش سی دی رو داخل لپ تاپ بزارید و از منوی بوت گزینه DVD Writer رو انتخاب کنید تا از سی دی بوت بشه

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

setup windows میاد اما بعدش میگه hard وجود نداره!!!
    چه کنم؟

setup did not find any hard disk drives installed in your computer
    Last edited by oghyanoos; 10-03-2011 at 16:51.

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

با تشكر...

ولي مگه ويندوز 7 روي لپ تاپ اورجينال نيست؟ برا چي آپديت نكنيم؟
    سلام دوست عزیز اگر اورجینال هست آبدیت بکن مشکلی نداره بعدشم همه آبدیتهای ویندوز خاصیت رزیوم دارند البته این رو بر اساس تجربه ای که دارم میگم

4. این کاربر از saam_metal5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

عزیزم یه بار ویندوز رو عوض کن.از سایت ایسوس هم اخرین ورژن درایورتو دانلود کن.بزار خودش پیدا کنه درایورتو

خوش باشی

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

اگه لپ تاپت دل 5010 هست اکس پی روش اجرا نمی شه.اگه نه ویندوز لوود می کنه بعدش درایور ها رو نشون می ده و می تونی یکی رو فورمت کنی و اونجا بریزی ویندوزت روراحته به خودت ترس راه ندهفقط می مونه زبان ویندوز که خودت متوجه میشی
    دوست من مهم لپ تاپ نیست اگه با CD ویندوز مشکل داری اینو باید بگم که CD های ویندوز معمولی هارد لپ تاپ رو ساپورت نمیکنن و باید از ویندوزی استفاده بکنی که مخصوص لپ تاپ باشه سرعتش با سرعت هارد هماهنگ باشه تو اینترنت سرچ بکنی تو دستت میاد من چی میگم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

این رو که می دونم ، ولی سوال من اینه که آیا تمام هارد دیسکم فرمت میشه بر میگزده به روز اول یا فقط درایو C ?
    دوست من اگر شما از همون درایو ریکاوری دوباره بکاپ گرفتین که آره هرچی قبلاً بوده دقیقاً همون میاد ولی اگه نه با یک نرم افزار خاص از یک درایو خاص بکاپ گرفتین که موضوع فرق میکنه یعنی از هرچی بکاپ گرفتی همون ریستور میشه شاد باشی دوست من

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

درود بر شما دوست عزیز
    درایور گرافیک را از سایت مادر نوت بوکتان دوباره بگیرید احتمال دارد احتیاج به آچدیت داشته باشد. و در بعضی موارد نیاز به نرم افزارهای کمکی جهت محاسبات عددی دارید .چک کنید.
    ممنون از جوابتون,ولی درایور هم اونی که رو سی دی خود لپ تاپ هستو نصب کردم و هم از سایت سازنده ی کارت گرافیکم گرفتم و هم از سایت ACER ولی حل نمیشه
    منظورتون از نرم افزارهای کمکی جهت محاسبات عددی چیه؟!
    در این مورد یکم بیشتر توضیح بدین,منون [/QUOTE]
    سلام
    منظورم نرم افزارهایی مانند Ditectx و Open Gl است

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

setup windows میاد اما بعدش میگه hard وجود نداره!!!
    چه کنم؟

setup did not find any hard disk drives installed in your computer
    سلام دوست عزیزم
    مشکل شما با استفاده از زدن کلید F6 در حین نصب اولیه سی دی ویندوز و یا استفاده از سرویس پک بالاتر حل میشه مشکل اینجا است که سیستم عاملی که میخواهید نصب کنید درایور ساتا را ندارد پس هارد شما را دیتکت نمیکند از سرویس پک 3 استفاده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست من مهم لپ تاپ نیست اگه با CD ویندوز مشکل داری اینو باید بگم که CD های ویندوز معمولی هارد لپ تاپ رو ساپورت نمیکنن و باید از ویندوزی استفاده بکنی که مخصوص لپ تاپ باشه سرعتش با سرعت هارد هماهنگ باشه تو اینترنت سرچ بکنی تو دستت میاد من چی میگم
    دوست عزیز منظور شما از ویندوز مخصوص لپ تاپ چیه؟ ممکنه بیشتر توضیح بدی که بگردیم و تهیه کنیم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    سیستم شما باید دقیق برسی شود .
    ظاهرا" شما با وایرلس مشکلی ندارید چون در حالت عادی برایتان کار میکند !!!! ( البته این چیزی است که از گپ شما متوجه شده ام
    ممنون از حوصله و توجه شما،سیستم من ویروس نداره چون بید دیفندر نصبه روی سیستم و آپدیت هم هست،فقط یه توضیحی بدم:وقتی برای بار اول وایرلس روشن میکنم کار میکنه و وقتی خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم هنگ میکنه،شاید به گفته شما مشکل از وایرلس نباشه،در اون صورت به نظر شما ممکنهcpu مشکل داشته باشه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به گمونم جواب این سوال رو بلد نیستین ، نه؟
    روی یک فایل که کلیک راست میکنی ، در منوی send to ، باید گزینه ی بلوتوث باشه . قبلا بود اما الن نیست ، چجوری باید برش گردونم ؟ بلوتوثم هنوز کار میکنه ، فقط گزینه ی send to bluetooth حذف شده

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

وقتی میخام درایوری رو دانلود کنم مثلا video چندین مورد میاد! کدومشو من باید دانلود کنم؟ همشو؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •