احنمالا لباس این تیمارو اضافه میکنه !
من که جفتشونو زدم کشتم -![]()
احنمالا لباس این تیمارو اضافه میکنه !
من که جفتشونو زدم کشتم -![]()
.
.
کسی نیست؟
خدا صبرت بده ! منم یه بار مثل تو شدم - اشکالی نداره از اول برو کیفش بیشتره !!! من که از اول رفتم خیلی حال میده !
دوست عزیز احتمال 200% اگه گرافیکتو آپدیت کنی خوب میشه - من خودم قبل از آپدیت گرافیکم 10 فریم میگرفتم اما حالا حدود 30 فریم میگیرم - البته رمتم اگه 2 گیگ میبود خیلی بهتر میشد ( رمت کمه ) . موفق باشی![]()
عزیز من سمت چپی رو زدم .
دوستان میگن سمت راستیه بعضی جاها خیلی به کار میاد .
دوستان من تو دو تا مرحله گیر کردم
یکی اون که میره اون دختره رو میدزده همون که میره از تو اینترنت ماشینش رو میبینه صورتی هست بعد صبح بهش زنگ میزنه میرن سوار ماشین میشن که تست کنن بعد نیکو ماشیونو زورکی میبره یه جایی بعد از اون باید بری تو یه اتاقی نزدیک دختره میشی e رو میزنی میزنه تو گوشش هرچی میزنم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ فرقی نمیکنه؟چرا؟؟؟؟
یکی دیگه اون که با اون یارو پسره که شبیه به دخترا حرف میزنه و شکلک در میاره باید ببریش پارک بعد تو پارک هی میدوئه و وای میسه نرمش میکنه بعد هم میگه تو نتونستی مرحله رو انجام بدی و میره از اول میاد اینو باید چیکار کنیم؟؟؟؟
چه تنبل شد این تاپیک بابا اون اول تا پست میزدی یه دقیقه ایی جوابت رو میدادن ها الان یه ساعته هیچ خبری نیست
بازی مشکل داره که از بیست درصد گرافیک استفاده می کنه. یعنی گرافیک هر چی باشه هشتاد درصد کاهش پیدا میکنه. وقتی بازی اجرا می کنی task maager هم باز کن و ببین چقدر از cpu استفاده میکنه.
سلام لطفا یه توضیحی در باره صحنه های 18 به بالا هم بدین آیا این نسخه مثل نسخه قبله یا بعدا کداش رو فاش میکنن
اگر این طوریه من نمیتونم بازی کنم
دوست من هیچ صحنه ای تو بازی نیست ( البته بجز چند تا که اگه خود آدم کرم نریزه نمیاد ) .![]()
دوستان هر کسی که بازی رو off line 50% یا بیشتر رفته لطف کنه وsave بازی رو با xlive رو بگذاره
باتشکر
بالاخره بازیو تموم کردم ، مرحله آخر خیلی سخت بود آخرش ای دیمیتری کثیفو کشتم . این مرحله های اصلی اصل بازی بود . راستی کسی تا حالا سوار هواپیما شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)