تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 639 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

این بخشنامه ای که از طرف بانک مرکزی تکلیف کرده بانکها سهام غیر بانکی رو واگذار کنند روی صندوق ها تاثیر نداره؟ جمع نمیشن؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    بخشنامه رو بزارید اینجا لطفا
    بانک مرکزی خیلی چیزا تکلیف میکنه ولی بانکها کار خودش رو میکنن!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این بخشنامه ای که از طرف بانک مرکزی تکلیف کرده بانکها سهام غیر بانکی رو واگذار کنند روی صندوق ها تاثیر نداره؟ جمع نمیشن؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    زیان ده ها ممکنه دیگه بسته بشن ولی عموما واگذار میشن به شرک های دیگه که امکان مدیریت صندوق رو دارن با توجه به اینکه بانکها منع شدن طبق بخشنامه...

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان سوالی داشتم

اگر با سند خونه ، قبلا وام گرفته باشیم ( شرایط وام مذکور طوری بود که باید سند هم میذاشتیم ) . سوالم اینه تا این وامی که گرفتیم ، قسط هاش تموم نشده باشه ، دیگه نمیشه با همین سند یک وام بسیار کوچک دیگه گرفت ؟ لازم به ذکره وامی که سند خونه براش ارائه شد 7 میلیون و وام جدیدی که میخوام بگیرم 3 میلیون هستش . لطفن با دقت بخونید و اگر مطمئن هستید پاسخ بدین

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان سوالی داشتم

اگر با سند خونه ، قبلا وام گرفته باشیم ( شرایط وام مذکور طوری بود که باید سند هم میذاشتیم ) . سوالم اینه تا این وامی که گرفتیم ، قسط هاش تموم نشده باشه ، دیگه نمیشه با همین سند یک وام بسیار کوچک دیگه گرفت ؟ لازم به ذکره وامی که سند خونه براش ارائه شد 7 میلیون و وام جدیدی که میخوام بگیرم 3 میلیون هستش . لطفن با دقت بخونید و اگر مطمئن هستید پاسخ بدین
    سند مگه تو رهن نیست؟
    تا تسویه حساب وام خیر نمیشه. مگر اینکه خمون بانک باشه و اشنا داشته باشین! کوچک بزرگ بودن وام هم ربطی نداره! برا 7 میلیون شما سند گزاشتین؟!دمت گرم!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    من حساب گنجينه سپهر دارم و هر ماه ٥٠٠ تومان قسطش رو پرداخت ميكنم
    و يه حساب روز شمار بانك آينده
    حالا يه سوال دارم
    سودي كه بانك آينده بهم ميده ٢٢٪‏ هستش ولي گنجينه سود ١٥٪‏ ميده تازه اونم ١ ساله!
    به نظرتون ارزش داره كلا گنجينه رو خالي كنم؟
    بانك صادرات بهم ميگه از اونجا كه بانك آينده كسري داره اين بازي رو در آوردن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من حساب گنجينه سپهر دارم و هر ماه ٥٠٠ تومان قسطش رو پرداخت ميكنم
    و يه حساب روز شمار بانك آينده
    حالا يه سوال دارم
    سودي كه بانك آينده بهم ميده ٢٢٪‏ هستش ولي گنجينه سود ١٥٪‏ ميده تازه اونم ١ ساله!
    به نظرتون ارزش داره كلا گنجينه رو خالي كنم؟
    بانك صادرات بهم ميگه از اونجا كه بانك آينده كسري داره اين بازي رو در آوردن!
    سلام دوست عزیز. حتما اینکارو بکن منم گنجینه سپهر داشتم نهایت سودی که میدادن 15 درصد بود.حسابو بستم بردم بانک آینده سپرده آینده ساز باز کردم با شرایط خیلی بهتر. به مبلغ اولیه 23 درصد سود میده و به مبالغی که اضافه میکنی 21 درصد میده.یه حساب کوتاه مدت 22 درصدم دارم. بانک آینده مطمئنه همین اواخرم برترین بانک تحول ساز خاور میانه از نظر موسسه یورو مانی شده. بانکای دیگه زورشون میگیره که بانک آینده موفق شده منابع مالی خوبی جمع کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

کسی اینترنت بانک ملت رو استفاده می کنه که بگه باید کدوم گزینه رو برای انتقال وجه هم به شماره حساب و شماره کارت طرف استفاده کرد؟ من نتونستم و مجبور شدم از اینترنت بانک پاسارگاد که خیلی راحت و عالی هست این کار رو انجام بدم. من گزینه "حواله به کارتهای شتاب" رو انتخاب کردم که یک فیلدی هست بنام "شناسه واريز کننده" که راهنماش هم خوندم و چیزی سر در نیاوردم. واقعا بانک و سایت مزخرفی داره این ملت.
    Last edited by Spectero; 28-05-2017 at 16:45.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام

کسی اینترنت بانک ملت رو استفاده می کنه که بگه باید کدوم گزینه رو برای انتقال وجه هم به شماره حساب و شماره کارت طرف استفاده کرد؟ من نتونستم و مجبور شدم از اینترنت بانک پاسارگاد که خیلی راحت و عالی هست این کار رو انجام بدم. من گزینه "حواله به کارتهای شتاب" رو انتخاب کردم که یک فیلدی هست بنام "شناسه واريز کننده" که راهنماش هم خوندم و چیزی سر در نیاوردم. واقعا بانک و سایت مزخرفی داره این ملت.
    "شناسه واريز کننده" را خالی بزارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •