تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 860 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

گر میخواید این سی دی رو به کسی بدید به جناب ایمان رضا بدید
    بهترین بازیکن اینجاست !
    جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بهتر بود میگفتی یکی از بهترینا..........

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10

سلام خدمت همه دوستان.

خوشحالم که هنوزم این تاپیک مثل همیشه سرپاست.

چه حوصله ای دارین که می خواین از اول بازی کنین!!!!!!!!!

ما که خیلی وقته Back To Nature رو بازی نکردیم ولی هنوزم Harvest Moon بازی میکنیم اونم نسخه Nintendo DS البته تو کامپیوتر با شبیه ساز.

تو این چند سال 12-11 تا بازی هاروست مون رو روی کنسول های مختلف بازی کردم که بیشترینش مال DS بود.که باید بگم بهتریناشم به نظر من مال DS بودن.البته کنسول هایwii - ps 2 -psp رو بازی هاشو بازی نکردم.

خداییش بازی های DS یه حال حال دیگه ای میده درسته که صفحش کوچیکه ولی خیلی جزابیتش بیشتره.

من همین چند دقیقه پیشم داشتم Rune Factory 2 A Fantasy Harvest Moon بازی میکردم.

تا الان هیچ بازی هاروست مونی مثل این یکی به من حال نداده.میدونین چرا؟؟؟؟

چون غیر از همه کارایی که تو نسخه های مختلف هاروست مون از جمله همین Back To Nature میشه انجام داد چند تا قابلیت جدیدم به این بازی اضافه شده:

یکی اینکه با Monster (هيولا) های زیادی میتونید بجنگین و میتونید با هر کدوم که دلتون خواست دوست بشین تا تو مبارزه با Monster های دیگه بهتون کمک کنه بعضی هاشونم تو مزرعه داری(آب پاشی و جمع کردن محصولات) میتون بهتون کمک کنن.

چهار تا Monster هم هست که یکیش مثل گوسفنده - یکیش مثل مرغه - یکیش مثل گاوه و یکیشم که جدیده مثل زنبوره که میتونید از این Monster ها پشم و تخم و شیر و عسل بگیرین.

یه تابلوی اعلانات هم وسط دهکده داره که افراد دهکده چیزایی که لازم دارن رو اونجا مینویسن که شما باید برین پیششون و مثل یه ماموریت اون کاری رو که میگن رو براشون انجام بدین و در عوض پاداش بهتون میدن.که تعداد ماموریت هاشم بالای 100 تاست.

ماموریت های شخصیت اصلی با شخصیت بچه هم تفاوت داره.

یکی دیگه از این قابلیت ها که من تازه فهمیدم اینه که میتونید پسر یا دختر بودن بچتون رو خودتون انتخاب کنین و از همه جالب تر اینکه بعد از اینکه بچتون بدنیا اومد میتونید تو دهکده یه مدرسه درست کنین که بعد از اینکار شخصیت بازی عوض میشه و شما باید با بچتون بازی کنین و قابلیت ها و شخصیت های جدیدی به بازی اضافه میشن.

مثلا میتونید خودتون سلاح بسازین - وسایل کارتون رو تقویت کنین - داروهای مختلفی بسازین و ...........

تازه بازی بصورت داستانیه یعنی اینکه اول و آخرش مشخصه و مثل Back To Nature نیست که بعد از چند سال بازی تموم بشه و شما هم نفهمین چی به چیه.

خلاصه کلی چیزای دیگه که باید بازی کنین تا ببینین من چی میگم.

با این همه جذابیت من یکی که دیگه هیچوقت سراغ Back To Nature نمیرم.

ببخشین دیگه زیادی نوشتم.آخه هیچ تاپیک فارسی درست و حسابی تو اینترنت پیدا نکردم که در مورد این بازی بشه تازه پی سی ورلد یه فضای دیگه ای داره بخاطر همین خواستم یه خورده هم اطلاع رسانی کرده باشم هم اینکه یه هموطنی پیدا کنم که بتونم درباره این بازی باهاش بحث کنم.آخه همش باید بری تو فروم های خارجی تا بفهمی چی به چیه.

خلاصه اگه خواستین بگین تا لینک بازی با شبیه سازشو واستون بزارم.با تشکر از همه دوستان
    سلام
    ممنون از این همه اطلاعات خوبی که دادین!
    حتما" شبیه سازش رو معرفی کنید ...
    من هم بعد از back to nature بازی DS رو خیلی دوست داشتم ، اونم به خاطر کارهای جدیدی بود که میکرد و ....
    اینی که میگید باید قشنگ باشه !

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بهتر بود میگفتی یکی از بهترینا..........
    (خنده)
    خوب راستش ، به نطر من بهترینه !
    چون هیچ کس به جز ایمان رضا نتونست یه دمویی بذاره که من تا حالا ندیدم و کلی از آرزوهای من رو در مورد دمو های آخر این بازی به تحقق بخشید ...

(البته در پرانتز عرض میکنم که leyth عزیز هم کلی در رسیدن ما به این موفقیت ها سهیم بودن ... یک هاروست مون باز حرفه اییی در تمام نسخه ها !!! )

البته شکی در این نیست که هر کسی که هاروست مون بازی میکنه ( من جمله شما ) حرفه اییی هستین و برای خودتون کلی تجربه دارین که خیلی ارزشمنده !
    Last edited by aroosak_kooki; 30-04-2010 at 23:22.

3. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

(خنده)
    خوب راستش ، به نطر من بهترینه !
    چون هیچ کس به جز ایمان رضا نتونست یه دمویی بذاره که من تا حالا ندیدم و کلی از آرزوهای من رو در مورد دمو های آخر این بازی به تحقق بخشید ...

(البته در پرانتز عرض میکنم که leyth عزیز هم کلی در رسیدن ما به این موفقیت ها سهیم بودن ... یک هاروست مون باز حرفه اییی در تمام نسخه ها !!! )

البته شکی در این نیست که هر کسی که هاروست مون بازی میکنه ( من جمله شما ) حرفه اییی هستین و برای خودتون کلی تجربه دارین که خیلی ارزشمنده !
    منم نگفتم نیست.به خودش گفتم.لیث هم عالیه.خوده شما هم همینطور .
    من خودمم ادعایی ندارم.عکسه دمو نمیزاشتم چون حوصلشو نداشتم بقیه زحمتشو میکشیدن.این اسمایلارو از کجا میاری شما؟
    راستی گفته بودم که من این بازی رو 3 بار تا سال 4 تموم کردم؟

5. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جناب hpk34 شما با چه شبيه سازي هاروست مون بازي ميكني و چه سيستمي لازم داره ؟
    اگر ميشه يه اطلاعاتي بده ما هم بيام بازي...:ي
    با سلام دوباره

من با شبیه ساز ideas 1033 beta2 بازی میکنم.من تمام شبیه ساز ها رو با ورژن های مختلف امتحان کردم ولی این یکی از همه بهتره.

من با این سیستم این بازی رو اجرا میکنم:

CPU :Celeron 2500
    Ram :512 DDR
    VGA :128

میبینین که این سیستم دیگه تاریخی شده ولی من نه خیلی خیلی خوب, ولی خوب این بازی رو روش اجرا میکنم.

شبیه ساز خودم رو بهمراه سیو بازی خودم براتون آپلود کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم فایل فارسی ساز برنامست که باید توی پوشه Language کپیش کنین مال نسخه های قبلی برنامست ولی بهتر از هیچیه:
    کد:
    اینم لینک دانلود بازی از تورنت با حجم حدود 70 مگ(البته حجم اصلی بازی 128 مگه که زیپش کردن):
    کد:
    من خودم 2 سال پیش از تورنت بازی رو دانلود کردم.لینک مستقیم دیگه ای غیر از تورنت پیدا نکردم.

سلام
    ممنون از این همه اطلاعات خوبی که دادین!
    حتما" شبیه سازش رو معرفی کنید ...
    من هم بعد از back to nature بازی DS رو خیلی دوست داشتم ، اونم به خاطر کارهای جدیدی بود که میکرد و ....
    اینی که میگید باید قشنگ باشه !
    وظیفه بود دوست عزیز.کنسول DS تا الان 11 تا بازی از سری هاوست مون ساخته که از همه کنسول ها بیشتره و به نظر من خیلی هم جالب تره.البته سری Rune Factory سه تا نسخه داره که نسخه سومش هنوز انگلیسیش نیومده.که من بی صبرانه منتظر اومدنش هستم چون باید خیلی خیلی جالب باشه.

خوب دوستان امیدوارم حد اقل یکی این بازی رو بکنه تا بتونیم یه خورده بحث کنیم دربارش مطمئن باشین از بازی کردن این بازی پشیمون نمیشین.هر سوالی هم درباره بازی داشتین بهم پیغام بدین یا اگه خواستین همینجا بگین تا اگه جوابشو بلد بودم بهتون بگم.

راستی این سایتم یه منبع اصلی برای بازی های هاروست مون هست که در مورد تمام باری هاش میتونید اطلاعات کسب کنید:
    کد:

Last edited by hpk34; 01-05-2010 at 10:55.

7. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

ممنون دارم دانلودشون میکنم و هر سوالی بود ازت میپرسم راستی بازی هایی که هم برای این کنسول و هم برای pc ارائه میشه تو گیم پلی فرقی با هم دارن؟

9. این کاربر از ali-07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

کسی لینک دانلود این بازی با فرمت snes یا nes رو داره؟

داره خودمونی میشه amir_wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز میبینم که همه گیر شهر رفتن دارید
    همه یک چیزی در این باره میگن ولی من به راحتی شما رو به شهر میرسونم.البته من این بازیرو در سال 1379 در دوران دبیرستان بازی میکردم البته با 10 از دوستای هم دوریه ایم. وقتی سال 82 ps2 گرفتم متاسفانه دستگاهم سیوهای ps1 را نمیخوند ولی اخیرا به طور اتفاقی یک سی دی شو که هم مخصوص کامپیوتر و هم مخصوص ps1 هست رو گرفتم و تقریبا در سال اول وسطهای پاییزم.
    همونطور که خدمتون گفتم من شمارو به شهر میرسونم در ان زمان تونستم به شهر برم براتون کمی از انجا میگم.
    من در سال 6 بازی همراه با doug همون هتل دار در روز 5 یا 6 پاییز به شهر رفتم و روز 10 پاییز برگشتم. اولین کسی به استقبال شما میاید kai است . شما در شهر داور مسابقه آشپزی رو هم میبینید الیتهgreg همون ماهی گیرور هم میبینید. افرادی که در شهر حضور دادرن همه به یک شکلن. دقیقا مثل رقبای شما در مسابقه جنگ مرغها یا اسب سواری.
    حالا چه جوری بریم شهر. دوستان عزیز من پستهای قبلی شمارو خوندم همه کارهای لازمه رو مانند کامل کردن توت فرنگیهای قدرتی یا ماهیهای افسانه ای و...رو انجام دادید جزء یک کار مهم. ( من به شخصه این کارو در سال پنجم انجام دادم و بعد در سال ششم تونستم به شهر برم . کاری که باید انجام بدین و خودم به شخصه انجام دادم به این صورت است :
    در سال پنجم در همان روز اول بهار تا خود 30 زمستان بابد طوری محصولاتات را بفروشید که وقتی zack فروشنده برای خرید محصولتان میایید در تمامی روزها از خرید زیاد محصولات شما بخندد. باید هروز انقدر بفروشین که خریدارو همیشه در هروز خوشحال باشد. بهمین سادگی. برای این کار من یک ایده دارم . در سال چهارم تا انجا که میتونید در تابستان اناناس بکارید و در یخچال ذخیره کنید و در سال پنجم به صورت خرد خرد بفروشی و طوری تنظیم کنید که خریدار همیشه خوشحال باشد. در پایان همان سال شهردار به خاطر این کار از شما تشکر میکند. البته باید یک سری ککارهای دیگرو انجام بدین مه با خواندن پستهای قبلی دوستان دیگر میتوننین انجام بدین.

12. این کاربر از amir_wish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

4

منم نگفتم نیست.به خودش گفتم.لیث هم عالیه.خوده شما هم همینطور .
    من خودمم ادعایی ندارم.عکسه دمو نمیزاشتم چون حوصلشو نداشتم بقیه زحمتشو میکشیدن.این اسمایلارو از کجا میاری شما؟
    راستی گفته بودم که من این بازی رو 3 بار تا سال 4 تموم کردم؟
    سلام
    درسته ، ممنونم ، شما لطف دارید
    باریکلا ... خیلی وقت گداشتید برای بازی ! یه بارش کلی طول میکشه چه برسه به 3 بار !
    نمیدونم ...شاید گفته بودین ...یادم نیست

این اسمایل ها رو از سایت های مختلف جمع میکنم ...
    یه نرم افزار دارم به اسم smileyPad همه ی شکلک هامو اونجا نگه میدارم و به راحتی تو فروم ها میشه ازشون استفاده کرد !
    آدرس عکس ها رو نگاه کنید میتونید برید سایتش رو ببینید ...

وظیفه بود دوست عزیز.کنسول DS تا الان 11 تا بازی از سری هاوست مون ساخته که از همه کنسول ها بیشتره و به نظر من خیلی هم جالب تره.البته سری Rune Factory سه تا نسخه داره که نسخه سومش هنوز انگلیسیش نیومده.که من بی صبرانه منتظر اومدنش هستم چون باید خیلی خیلی جالب باشه.
    ممنون... منم دارم دانلود میکنم ... ببینیم چه جوریاست !!!!

راستی دیدم امضاتون عکس Naruto رو گذاشتید...بسیار بسیار دوستش میداریـــــم Naruto را ...
    Last edited by aroosak_kooki; 02-05-2010 at 01:35.

14. 2 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینا رو ببینید بابا دیگه نزدیکه پدر بشید هنوز این بچه بازی ها را ول نکردید ؟ یکیتون بره هوی رین بزنه بعد بیاید تاپیکو تغییر نام بدید
    بازی دیگه قدیمیه ! ! ! مثلا دوباره بازی میکنید تا چی بشه ؟ من کلاس اول راهنمایی بودم بازی میکردم کلی هم حال داشت تمام دمو ها را دیدم دیگه ولش کردم ولی شما دیگه ول کن نیستید !

16. این کاربر از A M I R 1 1 0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام دوستان عزیز میبینم که همه گیر شهر رفتن دارید
    همه یک چیزی در این باره میگن ولی من به راحتی شما رو به شهر میرسونم.البته من این بازیرو در سال 1379 در دوران دبیرستان بازی میکردم البته با 10 از دوستای هم دوریه ایم. وقتی سال 82 ps2 گرفتم متاسفانه دستگاهم سیوهای ps1 را نمیخوند ولی اخیرا به طور اتفاقی یک سی دی شو که هم مخصوص کامپیوتر و هم مخصوص ps1 هست رو گرفتم و تقریبا در سال اول وسطهای پاییزم.
    همونطور که خدمتون گفتم من شمارو به شهر میرسونم در ان زمان تونستم به شهر برم براتون کمی از انجا میگم.
    من در سال 6 بازی همراه با doug همون هتل دار در روز 5 یا 6 پاییز به شهر رفتم و روز 10 پاییز برگشتم. اولین کسی به استقبال شما میاید kai است . شما در شهر داور مسابقه آشپزی رو هم میبینید الیتهgreg همون ماهی گیرور هم میبینید. افرادی که در شهر حضور دادرن همه به یک شکلن. دقیقا مثل رقبای شما در مسابقه جنگ مرغها یا اسب سواری.
    حالا چه جوری بریم شهر. دوستان عزیز من پستهای قبلی شمارو خوندم همه کارهای لازمه رو مانند کامل کردن توت فرنگیهای قدرتی یا ماهیهای افسانه ای و...رو انجام دادید جزء یک کار مهم. ( من به شخصه این کارو در سال پنجم انجام دادم و بعد در سال ششم تونستم به شهر برم . کاری که باید انجام بدین و خودم به شخصه انجام دادم به این صورت است :
    در سال پنجم در همان روز اول بهار تا خود 30 زمستان بابد طوری محصولاتات را بفروشید که وقتی zack فروشنده برای خرید محصولتان میایید در تمامی روزها از خرید زیاد محصولات شما بخندد. باید هروز انقدر بفروشین که خریدارو همیشه در هروز خوشحال باشد. بهمین سادگی. برای این کار من یک ایده دارم . در سال چهارم تا انجا که میتونید در تابستان اناناس بکارید و در یخچال ذخیره کنید و در سال پنجم به صورت خرد خرد بفروشی و طوری تنظیم کنید که خریدار همیشه خوشحال باشد. در پایان همان سال شهردار به خاطر این کار از شما تشکر میکند. البته باید یک سری ککارهای دیگرو انجام بدین مه با خواندن پستهای قبلی دوستان دیگر میتوننین انجام بدین.
    دوست عزیز من سر قضیه شهر هنوز شک دارم.نه میگم نیست نه میگم هست.باید خودم ته توشو در بیارم.
    به هرحال ممنون که توضیحاتی دادی.من خودم شروع کردم دوباره.البته تا امروز دقیق سرم به خاطر تمرینا هم درد میکرد هم شلوغ بود.واسه همین کم میومدم.

سلام
    درسته ، ممنونم ، شما لطف دارید
    باریکلا ... خیلی وقت گداشتید برای بازی ! یه بارش کلی طول میکشه چه برسه به 3 بار !
    نمیدونم ...شاید گفته بودین ...یادم نیست
    حالا نمیخواد زیاد ناراحت بشیدزیادم مهم نیست که گفته بودم یا نه.اما این همه تجربم به خاطر اوناس.
    اون موقع که پلی یک داشتم از صبح تا شب کارم اون بود.رکورد شکنی رفتن اخر بازی و بازی کردن بازیای مشکل و ..... یادش بخیر چندتا خیابون اونورتر یه کلوپ بزرگی بود که همه میومدن اونجا
    یه مهندس نامی داشتم که همه ازش حساب میبردن و همون مهندس میومد سوالاشو از من میپرسید.اینقدر صفا داشتویادش بخیر.

اینا رو ببینید بابا دیگه نزدیکه پدر بشید هنوز این بچه بازی ها را ول نکردید ؟ یکیتون بره هوی رین بزنه بعد بیاید تاپیکو تغییر نام بدید
    بازی دیگه قدیمیه ! ! ! مثلا دوباره بازی میکنید تا چی بشه ؟ من کلاس اول راهنمایی بودم بازی میکردم کلی هم حال داشت تمام دمو ها را دیدم دیگه ولش کردم ولی شما دیگه ول کن نیستید !
    شما لطف بفرما همین بازیایی که فقط توش راه میری تا بازی تموم شه رو ادامه بده.بزار ما به کارمون برسیم.
    بازی میکنیم که فیض ببریم نه اینکه فقط وقت بگزرونیم یه کاراکترو هل بدیم ببریشم جلو اخرشم معلوم نشه چی شد.......

همگی موفق باشید

18. 2 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •